Taisnība, es pati uzskatu, ka esmu neveiksminiece pa dzīvi un kaut kā riņķī apkārt man ir cilvēki ar līdzīgiem dzīves stāstiem. Manam bijušajam draugam tētis dzēra, bērnībā no ģimenes aizgāja, nodzērās un nosala. Negribu ieslīgt sīkumos, bet šim cilvēkam arī kopumā dzīve nebija no tām vieglākajām. Nu nebija viegli ar viņu, cilvēks pārlieku jūtīgs. Neko nesakot varēja vienatnē iztirzāt mūsu attiecības un pieņemt vienpersonīgus lēmumus, iedomas uztaisīt par patiesību, bet jau nākamajā brīdī biju pasulēlabākā sieviete. Bija tāds - gribu - negribu - vajag - nevajag- variants.Ja tagad spētu pagriest laiku atpakaļ es nekad nebūtu neko sākusi ar šo iekšēji sagrauto un sāpināto cilvēku. Tādi cilvēki ir pārāk nocietinājuši savas sirdis, es pat nezinu, viņi nerunā, ieņem galvā to kā nav. Problēmas neresina, tās rodas, jo nerunā. Nu grūti ar tādiem cilvēkiem. Es šajās attiecībās ieliku sirdi un dvēseli, kopumā tiku ļoti sāpināta. Es uzskatu, ka tomēr ir ļoti jāskatās uz attiecībām, kādas bijušas ģimenē, jo tas ir no svara tam kāds ir cilvēks. Galu galā mēs dzīvojam vienreiz, nezuskatu, ka mums jāmaitā savas dzīves glābjot citus. Principā jau viss nav viennozīmīgi. Ir vajadzīgs liels darbs, lai izkārpītos no pagātnes "mēsliem". Ja cilvēki to nedara, tad pilnvērtīgas attiecības īsti nesanāk ar tādiem.