Limonāde, nē, es gribēju teikt, ka es uzņēmu 1000kcal, tas ir ar tādu domu, ja apēdu 1300, tad 300 sadedzināju, lai rezultātā būtu 1000kcal un apmēram 500kcal deficītā. Esmu nosportojusi arī 1000 vairākas reizes, lai gan nezinu, ņēmu pēc tādiem vispārīgiem mērījumiem, man gan tomēr liekas, ja resns un tievs cilvēks izpildīs vienus un tos pašu vingrojumus, resnais kusīs ātrāk :D Vienā šovā skatījos kā sieviete sadedzina 8000kcal visu dienu pavadot zālē, tad gan biju šokā. :D
Kopumā es nesaprotu, kāpēc cilvēki šausminās par manām metodēm, es ne reizi nebiju izsalkusi. Vai man gribējās kādu burgeru vai pastas kaudzi? Protams, bet ne jau tāpēc, ka esmu badā, bet vienkārši tāpēc, ka ir kaut kas tāds, kas garšo.
Starpcitu, man nedēļas nogalē sanāca ļoti daudz un neveselīgi našķi, uzkodas, alkohols utt., bet kā pamatmaltītes man bija aukstā zupa (tiesa gan, es neēdu standarta zupu, manā izpildījumā tas ir kefīrs, ūdens, etiķis, marinētas bietes, gurķis, dilles, loki), uz ziniet? Ar visu noēšanos man svars nokritās, lai gan biju domājusi, ka uzkrāsies vismaz 1kg tīri apēstā daudzuma dēļ (jāpiebilst, ka man svars svārstās 55-56 un tagad pēķši 53 pēc noēšanās weekendā :D ) Tāpēc es sliecos ticēt, ka tas kefīrs tomēr kaut ko dod. Vismaz manam organismam ko tāda novēroju pirmo reizi. Laikam ne velti tam ir radīta pat diēta. :D