Esmu dzirdējusi pietiekami daudz stulbu tekstu savā virzienā, bet šis visspilgtāk palicis atmiņā.
Pēc kāda maznozīmīga strīdiņa ar savu toreiz labāko draudzeni, viņa man ''uz atvadām'' pateica - kad tev būs 30 gadi un tu nomirsi, es stāvēšu pie tava kapa un smiešos par tevi.. (t)
Tad vēl bieži ir nācies dzirdēt - ''aizej uzēd kaut ko'' , ''njā, kāds burgers tev netraucētu'' u.c. līdzīgus tekstiņus.
Pats labākais ir tas, ka tad, kad gāju pamatskolā, man klasē viena apaļīga meitene visiem centās ieskaidrot, ka man ir anoreksija.. :D Man arī katru dienu teica ''aizej paēd''. Kad kāds man pajautāja, vai es vispār kaut ko ēdu, un viņa bija tuvumā, šī apalīte vienmēr pasteidzās pirmā ar atbildi ''jā, viņa pārtiek no svaiga gaisa un ūdens''. :D Vēlāk gan atklājās, ka šī meitene pati ikdienā ēd pēc iespējas mazāk, turklāt visu apēsto izvemj ārā. Nezinu, vai viņa centās justies labāk, mēģinot aizvainot mani, varbūt viņai vienkārši skauda, es nezinu.. :-/ Jāpiebilst, ka, kaut gan mans svars ir zemāks, nekā manam augumam vajadzētu, neesmu kaulaina, lai mani par anoreksiķi sauktu.. :-|