Biksītes

Reitings 595
Reģ: 01.12.2015
Vienmēr no daudziem vīriešiem esmu dzirdējusi, ka meitenei vienmēr ir jābūt baltām apakšbiksītēm, jo tas norāda uz to, ka viņa ir tīrīga un svaiga. Tāpēc man vienmēr visas biksītes ir bijušas baltas. Un pašai arī patīk.

Bet no sava drauga nesen dzirdēju to, ka viņam baltas nevisai patīk.Bija diezgan nepatīkami to dzirdēt, jo tas norāda, ka viņam manī kaut kas nepatīk- šajā gadījumā manas baltās biksītes.

Kā ir jūsu puišiem? Patīk viņiem tikai baltas, vai kādas citas? Un kādas krāsas jūs izvēlaties?
Paldies!
13.05.2016 20:29 |

Reitings 61
Reģ: 21.03.2016
Atceros epizodi no Bīna, kur viņam katrai dienai bija pa baltām apakšbiksēm, kopā 7 gab. Tādas ir manas asociācijas ar baltu veļu :-D

Man patīk nude komplektiņi, arī melni, dzelteni, maigi rozā, tumši zils un sarkans. Baltai veļai man ir tikai 1.5 komplekts ( ikdienā nevelku, vairāk vīrieša acīm domāts).
16.05.2016 12:19 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Es labprāt nēsātu baltu veļu, jo man pašai ļoti patīk kā izskatās, bet baltas veļas kopšana man šķiet pārāk laikietilpīga un sarežģīta, baltā veļa arī ātrāk nonēsājas. Man galvenais ir ērtības, tāpēc ikdienā vai nu nenēsāju krūšturi vispār (ja nav jāiet cilvēkos) vai valkāju vienkāršus, gludus t-kreklu krūšturus un ērtas biksītes. Mežģīņu veļas man nav, ne visai patīk kā izskatās. Vīram veļas krāsa un komplektācija neinteresē, viņam interesē vairāk, kas tur ir apakšā :-D
16.05.2016 12:34 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
jūs tiešām tā vienmēr ejat meklējat un pērkat apakšveļu, kas vīrietim patīk? :-D

es īstenībā pat nekad neesmu tā aizdomājusies, vnm pērku tādas, kas man pašai tajā momentā ir "vo, super!" un tad arī vīrietim patīk :-)
Vienīgais, ko esmu dzirdējusi saistībā ar apakšveļu, tad parasti mainās gaumes uz to vai labāk patīk šortiņi vai stringi. Bet nu es arī to baigi neņemu vērā, stringi nepatīk, velku tikai zem apģērba, kur nevajadzētu redzēt apakšveļas kontūras.
16.05.2016 13:16 |

Reitings 803
Reģ: 15.12.2015
Parasti nēsāju melnu, zilu, vai kaut kādu krāsainu/rakstainu. Balts veļas komplekts ir tikai 1. Biksītes ar krūšturi viegli saskaņot, jo lielākā daļa biksītes man ir melnas vai raibi melnas, tad tās iet diezgan labi kopā ar krūšturiem. Vīrietim pajautāju, viņam vienalga kādā krāsā veļa un vai ir saskaņota, tāpat gribās ātrāk novilkt :D bet nu ja tā baigi jādomā, tad viņš teica, ka vislabāk sarkana.
16.05.2016 13:32 |

10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
Es uz apakšveļu esmu liela pedante. Nevaru savilkt kopā atšķirīgas krāsas biksītes un krūšturi. Apģērbā kā tādā nevaru uzvilkt vairāk par 3 krāsām, tas pats attiecas uz apakšveļu kur pastāv tikai 3 krāsas - melna, balta un sarkana. Man liekas es pat par maksu nevarētu regulāri valkāt, piemēram, tumši violetu krūšturi :D
16.05.2016 13:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits