vai jūs darat to, ko jūs negrbat?

Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
Kāda ir jūsu attieksme, par lietām, par kurām jums nemaksā, kuras jums neinteresē, varbūt pat riebjas, bet kāds mēģina uzspiest? Nevis kāds draugs, kam būtu svēta lieta palīdzēt, bet vnk random cilvēki.
No sērijas: aizpildi šito anketu, piedalies šitajā projektā (kurā neviens negrib piedalīties, meklē kādu ar mīkstāku sirdi), ierodaties šitajā seminārā, kurus visi atšuj un tad meklē kādu, kurš neatšūs, vnk riebjāāās. Un tad bombardē, zvana, it kā tu vispār būtu piekritis. Un nav runa par vērtīgām lietām izaugsmei, bet kkādu tuftu, kur vajag cilvēku skaitu un tad medī tos, kam nav iekša atteikt.
Man par to nemaksā un man to nafig nevajag.

Sorry, par rupjībām, dusmu uzsita.
Kāpēc man neatteikties? Kāpēc man būtu jājūtas vainīgai nedarot to, ko es negribu?
Vai kāds mani var piespiest uz to?
Pastāstiet, kā jums ir ar tādām lietām :-/;-)
12.05.2016 11:25 |

Reitings 1716
Reģ: 27.07.2012
Ja gribu teikt nē, tad saku!
Un man laikam ir tāda iedomīga sejasizteiksme vai kas, jo uz ielas nekad nenāk klāt ne ar kuponiem, ne bībelēm. Un labi, ka tā!
12.05.2016 13:58 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Man patīk pildīt anketas :-D
Svešiem cilvēkiem man ir ļoti viegli nē, vienkārši vairākas reizes atkārtoju - nē, paldies vai ignorēju. Grūtāk ir ar paziņām, draugiem, tur mēģinu būt pieklājīgāka, bet līdz ar to otrs cilvēks manu pieklājību acīmredzot iztulko kā "pielaidīgāka" un neliekas ar pirmo reizi mierā. Tur man vēl jāpraktizējās, ka skaisti atšūt :-)
12.05.2016 14:46 |

Reitings 19
Reģ: 31.03.2014
Manuprāt, mēs katrs varam izvēlēties, ko gribam un ko nē. Bet tāpēc nav jāuzbrūk cilvēkiem, kas iespējams tikai dara savu darbu. Un arī mani ja kāds aicina uz kādu šādu lekciju vai pasākumu, es viņu nenopeļu, bet pasaku paldies un izvērtēju vai man tas ir vajadzīgs. Ne velti man bieži draugi saka "Mans pienākums bija piedāvāt, bet tavs atteikties/vai piekrist"
12.05.2016 14:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits