bet rīt tādi pieņems visus likumus valstī
"Tādi". Tas ir - kādi? Bēgļi, melnādainie vai geji ir kaut kādi ciklopi ar piecām ausīm, trim kājām un astoņām acīm? Tevi gan, diskusijas autor, varu nosaukt tieši tā - par kaut ko
tādu. Par aprobežotu, loģiski domāt nespējīgu cilvēciņu, kuram, visticamāk, dzīvē neiet diez ko spoži, tāpēc visas savas negācijas un žulti, kura sakrājusies iekšā, jāizliek internetā. Tas viss sākas ar interneta komentāriem, kuros, slēpjoties aiz anonimitātes garantētās maskas, vari izgāzt visu, kas uz sirds sakrājies, taču tad, kad tur publicētie komentāri nesasniedz dzirdamas ausis, atliek reģistrēties forumos, lai izceltos ar savu aprobežoto prātu un domu gājienu. Uzminēju, ja? Protams, diskusija ir laba lieta, taču ja tās laikā centies visus diskusijā iesaistītos pārliecināt par to, ka tikai tavs viedoklis ir tas vienīgais un pareizais, paliek šķērmi ap dūšu.
Jebkurš normāli domājošs, mūsdienīgs cilvēks dzīvos savu dzīvi tālāk, taču tikai idiots veltīs savu dārgo laiku tam, lai mēģinātu forumā atrast kādu, kurš piekristu viņa izfilozofētajam ideālās pasaules scenārijam. Tā kā normāli domājošs/-a neliecies, diemžēl, paliek tikai otrs variants. Secinājumus vari izdarīt pats/-i!
Bet nobeigumā tikai varu piebilst to, kā man riebjas tipi, kuri cilvēku vērtē pēc tautības/rases/seksuālās piederības/ticības.... Goda vārds -
riebjas! Paldies dievam, es savā dzīvē esmu iepazinusi tik daudz melnādainus cilvēkus, aziātus, arābus, arī musulmaņus, arī gejus, lesbietes un biseksuāļus, ka spēju saprast ko nozīmē tāds vārds kā
cilvēcība. Diemžēl, nereti no
pareizajiem,
pareizi orientētajiem un ar
pareizo ādas krāsu un
pareizo ticību apveltītajiem cilvēciņiem (kā piemēram, diskusijas autors/-e) ļoooti bieži esmu sagaidījusi tikai un vienīgi pretīgu, augstprātīgu, aprobežotu attieksmi un nožēlojamu nevēlēšanos pieņemt cilvēkus, kuri neatbilst šī
augsti godātā iedomātajām vērtībām. Un paldies dievam, man ar tādiem nav pa ceļam. Ir skumji nodzīvot savu dzīvi ar tik šauru skatu uz to. Tā ka... izsaku līdzjūtību!