labvakar :)
man ir kādas 20-30min līdz es iemigšu.. un tagad es vienkārši rakstīšu.. Man nekad nebija cilvēka, ar kuru izrunāties par savām problēmām.. drusku te izpaudos, un turpināšu to darīt.. Ok, bija cilvēki, bija draugs, un bija viena meitene.. bet tas viss , ko es viņai stāstīju, noveda pie tā, ka es izdrāzu labākā drauga draudzeni, un savu draudzeni galu galā. Tas bija stulbi. Un tagad es viņus neesmu šogad vsp saticis :D
Ok, par lietu :) Dienas man ir skaistas. vakari arī dažreiz, bet ne tad, kad esmu viens. kā šobrīd :)
Es varu novērsties no sāpīgām domām. Bet tās nāk virsū.. Un tās nāk atpakaļ, tiklīdz es sāku kaut ko just pret kādu citu, tiklīdz es gribu mīlēt kādu citu.. kā es to gribu, kā man ir ok.. tā nāk atpakaļ.. Viss, viņas ķermenis, perfektās krūtis, vāverīte.. smaids.. tas cik grūti bija kopā.. viss. tas kā viņa speciāli nenorija spermu, bet izspļāva. Tādas lietas, sekss kā tāds.. kā man viņa garšoja, un kā viņa no tā kusa tur lejā . :'-( pat strīdi. dažas jēdzīgās dienas. mīlestība kā tāda. naids, dusmas.. paceltā roka. :'-( Es nevaru bez savas zaķenes.. :'-(:'-(
ok, varu laikam, ja jau ir pagājis gads .. tūliņ būs :'-( Un ir vēl kāda , kurā es gribu vienkārši iemīlēties.. Bet viņa dzīvo UK, un bija te tikai atvaļinājumā.. bet es gribu viņu.. viņa ir totāli ārpus kategorijām. Viņa ir skaista. Bet ne tāda. Savādāka.. - viens teksts- Tev nepatīk, ok, nevajag. tajā pašā laikā, pakļauj mani, es gribu būt kuce. Un tas man nepatīk. Ir liels prieks, ja draudzene dažreiz ir kuce.. Tas ir nopelnīts, tas ir kaut kas. Iepriekš tā nebija :/
Bet man viņa patīk ļoti.. Viņa arī ir kā zaķene.. mīļa ļoti. bija vismaz.. Un kā vienmēr, tie cilvēki kuri ir prom, to man pietrūkst visvairāk . Man teica, atrodi parastu meiteni. Un esi laimīgs. Es nezinu gan kādā sakarā man jāatrod meitene, lai būtu laimīgs. vēl jo vairāk, ja es tādu biju atradis, jā es biju ļoti laimīgs. Tagad pa dienu ir labi, viss ir skaisti. Bet, atliek padomāt, un saprast kā man pietrūkst kāda. Un tā ir tā pirmā meitene..
Otrā ir vnk dirty, mīļa, neķītra.. Totāli ... Viņai patīk mutē, un dibenā.. viņai patīk sūkt locekli, nevis laizīt, ēst spermu. Laizīt tur , kur man nepatīk īsti kad laiza, bet ja aiztiek olas pie reizes un peni, tad var koncentrēties uz to.. un ir ok.. Drāzt viņas muti.. zināt, ka vajag lai viņai sāp, lai viņa raud, kad iebāž viņas dibenā līdz galam locekli, aizspiest muti , un izdrāzt...
Anālais.. Pēctam mutē... Drāzt dibenu ar pirkstiem , un bāzt tos vināi mutē... Un so sweet meitene, salda.. garšīga .. meiča, kura ikdienā istabā tur mīkstās mantiņas.
LAI VAI KĀ , TE NAV STĀSTS PAR MĪKSTAJĀM MANTIŅĀM, un to es jūtu arī biksēs šobrīd.
Te ir runa par cigāriem! Te ir runa par to, kā cilvēks grib otru apēst! Es gribu kādu apēst.. izēst, izdrāzt, no vakara, līdz rītam.. un vēl kamēr guli.. iestunmt tevī.. iebāzt mutē kad skatoties uz gulošu sievieti, sevi aiztieku, un jūtot ka beigšu, vienkārši iebāzt mutē .
Un tā lai būtu fakinga ikdiena. Bet tā nav. ! Kāpēc visas labās lietas reiz beidzās ?!? Es zinu vienu lietu diezgan labi.. Es neesmu baigais ķēriens. Uz brīdi, jā. Bet, vienmēr viss tiek sačakarēts. un vispār, es gribu to, ko tā tik viegli nevar dabūt. vispār.. es pazaudēju to tēmu, par kuru sāku rakstīt.
kāpēc man pietrūkst ķermeņa ? ne paša cilvēka ? es tā ilgojos izdrāzt vēl viņu. es viņu vienkārši pārdrāztu.. kamēr pats vairs nevarētu paelpot. kapē tā !? (t) un prātā nā kIlona, ar kuru mums bija mēnešu random draudzība, kamēr es viņā iebāzu savu peni. Un bija 2 randiņi vai 3 romantiski, kas man ļoti patika.. bet tālāk.. pēc sex. tikai huiņa, palīdzi man šito, un daram to. un visādas lietas, kurās pazūd romantika.. un parādās lētums, mantkārība, izmantošana.. tādas lietas.. tā tas jocīgi ir! ja man ir jājūt piesardzība lai kādu izdrāztu, tas ir jocīgi. ja es ar'kādu satiekos, bet jūtos piesardzīgs, jūtos apmēram tā- nu es nezinu, vai mums būs, un kad būs.. un īsti kā rīkoties.. tas nozimē, ka viņa izmanto... un kaut ko čakarējās. man patīk tā.. mēs satiekamies, un es zinu, un redzu ka tu arī zini.. ka es tevi drāzīšu..
ok, nu jau par daudz es sāku par to domāt.
gribēju pateikt.. ka man pietrūkst mana zaķa.
Un kad es citu nosaucu par zaķi, zaķeni, vai minci.. tas jau kaut ko nozīmē. tas nozīmē, ka es ceru uz kaut ko patiešām lielu.
Un ar vārdu- liels, es domāju. nav svarīgi !