Man šovakar pārdomas, kad es beidzot iemācīšos visu neņemt tā pie sirds un prast to tā vienkārši atlaist? Galu galā beigās ir tikai viens scenārijs,-asaras.
Čau.:-):-D Baigi liels nogurums uznācis ir, bet vēl jau noteikti nedošos gulēt.:-D|-):-D KristīnA, Noteikti ver! ;-) Tu mani tagad tā sakārdināji, ka jāiet pašai skatītes kas ir palicis pa dzeramajiem.:-D haha:-D
Jūtos nomākta. :'-(
Draugs pateica, ka neizskatos skaista, kad esmu tikko pamodusies no rītiem - mati izpūruši, seja aizpampusi..
Kā ko tādu var pateikt sev tuvam cilvēkam.
Sēžu, un asaras līst pār vaigiem..
Dupij, es tāda pati! Sit pieci! :D Raudu gan ne pārāk bieži. Vairāk ir tas, ka analizēju, pārdomāju, atkal analizēju un vienkārši neatlaižu notikumus. Jūtu, ka tas mani saēd! :-/
Labvakar :)
Esmu autobusā uz Rēzekni, vēl nepilnas 3 stundas + austiņas aizmirsu mājās, nu stulbi :D gulēt ar nav baigi ērti . :D
Somā Radlerītis, labprāt iemalkotu, tik nezinu, kā lai atver :D autobusā taču nav aizliegts dzert, ne? :D
Vevay - no Rīgas, tik pēc vieniem.galā būšu :) bet vismaz tad ciemošanās laiks ilgāks sanāk
Labi, meitenes, iedrošinājāt mani, nav gan man attaisāmā, dzeru kā citādi atdabūt vaļā :D
Labs vakars.
Malkojam ruma kokteiļus. Kaut ko meistaroju, sanāk tīri ok.
Kaut kā mušas parādījušās pa vienu (!!) dienu daudz. Vakar vēl bija tikai viena, kura netraucēja. Nopirkām mušpapīru, viena muša jau pielipusi. Abi divi ķerstījām un sitām nost. Daudz nositām.
Arī skatos pa TV3 Džoniju Angli.