Situācija ir ļoti sarežģīta, tādēļ nezinu, kur citur vērsties, ja ne šeit.
Biju kopā ar vislabāko vīrieti pusotru gadu. Pāris gadus pirms šīm attiecībām bijām labākie draugi un kādu laiku bijām arī kopā. Pēc muļķīga strīda nerunājām vairā nekā gadu, tomēr atradām atpakaļceļu vienam pie otra. Pazinām viens otra ģimeni, domājām par nākotni, kopīgu dzīvi, ļoti bieži palikām viens pie otra. Tomēr pēdējā mēneša laikā sanāca vairāk strīdēties par dažādiem sīkumiem, saprotu, ka liela daļa šo strīdu bija mana vaina. Pirms vairāk kā nedēļas mans vīrietis paziņoja, ka nevēlas attiecības ar mani un arī nevienu citu, vēlas atpūsties un iztrakoties. Apgalvoja, ka mīl mani un noteikti pienāks diena, kad atkal būsim kopā. Piedāvāju viņam dažādus variantus-ieturēt pauzi(pat tik zemu kritu), netikties kādu laiku, bet palikt kopā. Viņš teica, ka nevēlas. Lai lieku viņu mierā. Tādēļ neko nerakstu viņam, nezvanu, tikai reizēm apvaicājos viņa draugiem, kā viņam iet. Kopā strādājam, tādēļ netikties ir neiespējami. Katru dienu darbā saņemu viņa smaidus un katru dienu viņš skatās man acīs nenovērzdamies. Vienu dienu neapmeklēju darbu, zinu, ka viņš jautāja maniem draugiem, kur esmu palikusi. Zinu, ka esmu pieļāvusi kļūdas šajās attiecībās, tomēr zinu, ka spētu tās labot nākamreiz. Kā man rikoties? Pagaidām esmu nonākusi pie domas, ka vajadzētu kādu laiku nekontaktēties ar viņu, neizrādīt savas sāpes, pavadīt laiku ar draugiem un pēc mēneša vai diviem uzaicinât viņu parunāties un tad izrunāt visas problēmas un piedāvāt mēģināt vēlreiz, bet citādi. Saprotu, ka man vajadzētu saprast, ja vīrietis pamet, tātad nemīl utt., bet nedomāju, ka šis ir tas gadījums.
P.s.
Šobrīd esmu nolieguma periodā, nespēju aptvert notikušo un tikt ar to galā. Šo noliegumu arī sekmēja ziņa, ko saņēmu no viņa divas dienas pirms šķiršanās. Ziņā viņš rakstīja, ka mīl mani un baidās mani pazaudēt. Lūdzu palīdziet ar savu padomu, jo šobrīd dzīvoju bailēs un sāpēs par to, ka viņš varētu neatgriezties un ka es varētu būt pazaudējusi ko ļoti vērtīgu pati ar savu briesmīgo izturēšanos.