Kā Jūs atradāt savu darbu? Caur sludinājumiem, paziņām, prakses laikā u.c.?
Es pati caur e-skola.lv
Vai caur ss.lv ir vispār vērts un tur ko prātīgu var atrast? Droši vien, ja ir kas prātīgs, uz vienu vietu piesakās oi, oi...
Sludinajumu ir jamak ielikt zolidu. darbu Operas kafuzi un vel sava laika labus tiesi ss.lv ieliekot sludinajumu atradu. Pati nezvanu nekad, kam vajag man zvanis. Un ja puedava parak mazu alhgu uztreiz atsaku , ta ari forumelju ka tad jau nav verts vispariet uz darbu. Ja nesaka algas apmeru ari atsaku interviju.
It kā caur sludinājumu, bet ar pazīšanos. :D
Sludinājumā ieraudzīju, ka paziņa meklē darbinieku. Tā bija vairāk drauga draudzene, nekā mana, tad nu sazvanījāmies, sarunājām tikšanos un viss notikās :)
Aizsūtīju CV un konkrētu vakanci, darba pārrunu laikā tika piedāvāts augstāks amats šajā uzņēmumā. Biju vairāk nekā pārsteigta :-D protams, neatteicos! :-D
caur cv lv atdu sakuma. megini anketa kko jaunu vai to pashu atjaunot, ta darba deveji uzreiz tevi pamanis katru dienu :D pashlaik stradaju caur pazinju (l)
Pirmos nenopietnos darbus caur ss.lv, pirmo nopietno darbu, komplektā ar toreizējo draugu, arī ss.lv :-D Vēlāk jau meklēju caur cv.lv - tur viss drusku nopietnāk, arī algas ziņā.
http://www.cv.lv/halturas/mekleju-darbu es tur nemekletu darbiniekus. Parak atklata info visiem publiski. Pat uzvardi, sasmejos, un darba piedavajumi no zip.lv un etc. sakopoti:-D
Esošo caur ss.lv, vispasaules zināmā firmā un populārā LV, vislabākais darbs kurš man bijis, smags, bet alga laba , brīnos, ka ss.lv viņi meklēja, bet labi, ka tiku :D
Studiju laikā izsūtīju CV visām iestādēm, kur gribēju strādāt, vēl arvien esmu tajā, kas pirmā atsaucās (lai gan esmu mainījusi struktūrvienības). Pa vidam esmu meklējusi darbu citur, gājusi uz pārrunām un galā mani paaugstināja turpat.
Visi drabi, lielākoties, ir atraduši mani. Bet esmu arī pati zvanījusi un teikusi: "Gribu pie jums strādāt." ssā nekad neko neesmu meklējusi darba sakarā.