Nevelkāju kleitas un svārkus, uzskatu, ka tie ir neērti un nepraktiski apģērba gabali.
Manam draugam ari labaak patiik, ja velk bikses, paldies dievam, jo ģeerbties un mociities lupataas, kas man nepatiik es negribeetu - jaa dažos gadiijumos viņam, protams, patiktu, pasākumos ar augstpapēžu platformas kurpeem, bet es arii augstpapeezhu kurpes nevelkaaju un netaisos velkaat.
Agrāk viņam patika, ka sieviete saģērbta peec iespeejas greznaak, sievišķiigaak, t.i., īsas mini kleitas, augsti papēži, īsas jaciņas, atsegti vēderi, kažociņi - kāds prieks, kāda laime, ka tas laiks viņam ir paargaajis, jo taa ģeerbties es negribeetu ( viņam tas patika, kad veel netikāmies )
Godiigi, manaa uztveree kaut kas tāds ir domāts "meklēšanās" periodam - lai izrādiitis preteejam dzimumam, lai pieveerstu uzmaniibu, lai viņi tevi uzskatiitu par iekārojamu - man sveši nogribeejušies veči nav vajadziigi un taadeelj taa nestaigaaju.
P.s. Atvainojos, ka tik kategoriski - nenoliegšu, ka man ari patiik paskatiities uz puskailaam sievieteem, bet... Uzskatu to par piedauziibu taa ģeerbties. Jā, jā.. Kleitas ir dažaadas un ir ari taadas, kas liidz potiiteem (ha ha, lai viegli pacelt un tikt klāt) nu tieši taadeelj mani ari diži neinteresee garums, jo kleita manaa izpratnee ir provokācija.