Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Svars

Reitings 121
Reģ: 27.03.2016
Help.
Svars ir tāds, ka man sāk traucēt. Parasti kādi 5 kg vēl netraucē, bet nu jau var teikt, ka lieki ir kādi 10 un ir sasniegts kritiskais svars.
Sports nekad nav ļoti paticis un nav motivācijas, taču nu es sāku apzināties, ka svara nomešanai un saglabāšanai to jādara regulāri, arī ziemā. Plus sāk likties, ka seja noveco. Es saprotu, ka skaistums prasa upurus, bet laikam jau ir meitenes, kas to dara kā apmātas un ir kas ir dabiski skaistas. Un tad ir tādas kā es, kas izpilda tikai minimālās prasības:-D
Ko un kā mainīt? Neesiet skarbas. Es pēdējos mēnešos daudz ko dzīvē jau sāku darīt citādāk, plus cīnos ar depresiju un domāju, ka pie svara arī medikamentu ietekme, tāpēc arī tiecos ieviest sportu kā ikdienas aktivitāti.. bet par maz, ja reiz svars ir uzkāpis(s)
26.04.2016 11:05 |

Reitings 4
Reģ: 12.04.2016
Sāc arī ar uzturu, ar ūdens lietošanu ikdienā vismaz 2l un uz augšu. Ne tikai sports šeit ir svarīgs, lai nomestu svaru :)
Vairāk olbaltumvielas, mazāk ogļhidrātus. Vairāk liesu gaļu, vistu,liellopu,zivis. Kartupeļu vietā rīsus, griķus. Šokolādītes vietā ābolu. Un viss aizies pats no sevis, vajag tikai sākt ! :)
Lai veicas :)
26.04.2016 11:10 |

Reitings 4
+, ja patīk iedzert vīnu vai kādu aliņu piektdienas vakarā, tad to arī vajadzētu atmest, jo alkohola klātbūtne jebkurā gadījumā neko labu mums nedara. Gan novecošana, gan fiziskā labsajūta ir cieši saistīta ar alkohola klātbūtni mūsu dzīvēs! :)
26.04.2016 11:12 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Lieko svaru nometu ar kaloriju skaitīšanas palīdzību. Uzsākt nav viegli, bet diezgan ātri var piešauties :)
Ielikšu linku iedvesmai:
http://www.fotoreceptes.lv/tievejam1.html
Šo rakstu gan izlasīju tad, kad biju sasniegusi savu mērķa svaru.. :)
26.04.2016 11:12 |

Reitings 121
Jā, pareizi, alie agrāk lietoju to ūdens aplikāciju, tad sāku ignorēt un izdzēsu ārā un tad šķiet, ka ūdeni vairs nevajg :-D
Rīsus, griķus gandrīz vispār nelietoju. Sākšu stādīt sev ēdienkarti. Būs vieglāk dzīve.
26.04.2016 11:15 |

Reitings 121
cormeum Paldies. Jāprintē tik ārā visu, kas var noderēt.
Ar antidepresantiem alkoholu nevar lietot (t) :-D
26.04.2016 11:17 |

Reitings 1138
Reģ: 23.12.2013
ommmmg, uzrakstiiju komentaaru, bet, protams, interneta savienojums izzuda :D ok, taatad, mani ieteikumi:

saac ar to uudeni ( ja nevari seviiii ieliet to uudeni, lejupielaadee app waterbalance, kur forshi noteiks cik daudz jaaaizdzer atkariigi no svara un garuma)
kusties,sekss, lifta vietaa izmanto kaapnes, tramvaja vietaa-riteni, ar kaajaam ej, dari jeb ko , kur tev ir fiziskas aktivitaates
centies izsleeegt visus cukuru produktus, miltu izstraadaaajumus
nedzer visas kolas, fantas, spraitus uttt suudus, ja taadus lieto
centies eest sabalanseeeti, vienos laikos , ne brokastis 12 un vakarinjas tikai seshos vakaraa
eeed vairaak daarzenjus un augliishus ( njam njam)
ej svaigaa gaisaa un centies varbuut pamosties no riita kaut vai mazam krosinjam , kaut 2 km, vai izdari kaadu vingrinaajumu video no youtube
piemeeram, man ir taa, ja eeduveseliigi ,es juutos daudz labaak, prieciigaaaka un ar vairaak motivaaciju
26.04.2016 11:26 |

Reitings 4
Sports ir viens lielisks antidepresants un lielākoties atstāj tikai labvēlīgu ietekmi uz visu Tavu dzīvi. Sāksi sportot, iespējams vairs nebūs jālieto antidepresanti! :) Iemīlēsi sevi, savu ķermeni. Patiesībā viss sākas ar mīlestību pret sevi (l)..
Novēlu, lai Tev viss izdodas :)
26.04.2016 11:28 |

Reitings 915
Reģ: 07.09.2011
Par to ūdens dzeršanas app, tik tiešām palīdz. Agrāk dzēru pamaz ūdens, bet tā programma visu laiku atgādina un tad uzspiežu cik daudz ūdens esmu izdzērusi. Njā, bet ēšana šķiet ir svarīgākā.
26.04.2016 14:08 |

10 gadi
Reitings 535
Reģ: 23.04.2011
Jābeidz rīt!!!
26.04.2016 14:51 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Es ļoti ātri varu panākt rezultātu skatoties ko ēdu un cik daudz ēdu! Tādā veidā pa vienu mēnesi nometu 5kg, kas atpakaļ nenāca. Protams, ja nebūtu tik slinka un arī pasportotu, tad nomestu vairāk. :D Bet ar ēšanu vien var daudz panākt.
26.04.2016 15:00 |

10 gadi
Reitings 535
Reģ: 23.04.2011
Dantessa ko tu ikdienā ēdi?
26.04.2016 15:06 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Kāds tev ir vecums? Tad varēs ko labāk ieteikt priekš sejas novecošanas
26.04.2016 15:09 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Pirmkārt tev pašai IR jādara lietas labā, lai sasniegtu savus nostādītos mērķus,jo viens ir runāt, otrs ir darīt!
Izslēdz visus dranķus no uztura kā miltu produkti, eļļaini ēdieni, cukuroti ēdieni, saldumi neveselīgie. Daudz info var atrast internetā par produktiem kuri nekaitē figūrai.
Ja nepatīk sportot, tad nosaki sev mērķi dienā noiet kkādu skaitu kilometrus. Kur vien iespējams kusties, neizmanto liftu, sabiedrisko ja ir iespējams!
26.04.2016 15:23 |

Reitings 1513
Dantessa ko tu ikdienā ēdi?

Ēdu visu, izņemot makaronus, saldumus, baltmaizi. Ēdu ļoti mazas porcijas un 5 reizes dienā. Dzēru daudz ūdeni, vismaz 3 litri dienā. Pa lielam manu vielmaiņu uzlaboju tieši tās mazās porcijas.
26.04.2016 15:28 |

Reitings 94
Reģ: 11.03.2016
Svara nomešanai ir viens garantēts līdzeklis - kaloriju deficīts. Ar to vien var panākt svara kritumu. Kas nozīmē - ēd mazāk vai ēd savādāk. Ja vēlies papildus nostiprināt ķermeni un iegūt tvirtākas formas vai ātrāk nomest svaru, tad obligāti vajadzēs pievienot savu devu sporta. Bet pamatu pamats ir un būs kaloriju deficīts - nekādas brīnumdiētas un brīnumtabletītes vai maģiskie veidi nepastāv. Veiksmi! (l)

Piekrītu - Dantessa - ar ēšanu var panākt ļoooti daudz.
26.04.2016 15:30 |

Reitings 1513
Jā, sākumā ir diezgan grūti justies paēdušam pēc tām manām nu tiešām mazajām porcijām, bet nu pēc nedēļas jau kuņģis pierod.. Vēl, ja pēc tās mazās porcijas man vēl gribējās ēst, tad es paņēmu un izdzēru 2 krūzes ar ūdeni un kunģis bija pilns.
26.04.2016 15:33 |

Reitings 7596
bet ar sportu var tieši darīt tā, atļaujies apēst vairāk bet to sadedzini sporta zālē. varēsi atļauties apēst kko kcal bagātāku!man sanāca nedēļu noslimot,nesportot, +3kg klāt, 2 dienās aktīvi sportojot -800g jau!Un jāpiemin ka uzturu nemainīju. ēdu tikpat cik kad biju slima nesportojot!
26.04.2016 17:07 |

Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
Man ir liela pieredze šajā jautājumā, un tas viss ir atkarīgs no taviem ikdienas paradumiem. Laikā, kad svēru 70+kg atlika atteikties no makaroniem un citiem ogļhidrātiem, mazliet sporta un svars pats kritās, bet pie noteikuma, ka pirms tam varēju apēst nu ļoti daudz, samazināju ēdienkarti ar 2 principā. Nometot 10kg, neatgriezos pie vecajiem paradumiem, bet tāpat ēdu diez gan neveselīgi. Pie svara 60 viss notika daudz grūtāk. Nepietika ar saldumu izslēgšanu, mazliet sporta vai ūdens dzeršanu. Nu jau apmēram mēnesi aktīvi pildu T25 (katru dienu, ir bijušas kādas 2 vai 3 atslodzes dienas), esmu atteikusies no ļoti daudziem produktiem, un vispār visādi citādi sevi ierobežojusi. Nu tad tagad varu teikt, ka 5kg esmu nometusi, vēl divi palikuši.
Ar to es gribēju pateikt, ja tu ikdienā uzņem 1500 kcal un sporto un tev svars nekrītas, tas nozīmē tikai to, ka kalorijas vēl ir jāsamazina un aktivitātes jāpalielina, sākumā vajag nedaudz iepazīt ķermeni. Zinu arī meitenes, kuras atsakās no bulciņām un viņām svars ripo nost katru dienu, bet es, neēdot bulciņas ikdienā, esmu vienā un tajā pašā svarā, tādēļ man šis ieteikums nelīdzēs.
26.04.2016 17:15 |

Reitings 7596
NOTIEVĒT GRIBĒTĀJIEM VIENMĒR PIE ROKAS JĀBŪT ŠĀDAM SARAKSTAM

Mazkaloriju produkti:
*Tomāti, gurķi, sēnes, balta liesa zivs, citrusaugļi

Sātīgie produkti:
*Auzu pārslas, makaroni no cietajiem kviešu miltiem, pupiņas, pilngraudu maize, āboli.

Produkti, kas neizraisa cukura svārstības asinīs:
*Liess piens, lēcas, sēnes, ogas, salātu lapas.

Produkti ar samazinātu tauku saturu:
*Netrekns biezpiens, vistas subprodukti, jūras veltes, asaris, tuncis.

Produkti, kuri palīdzēs jums labāk izskatīties:
*Tīrs ūdens, olīveļļa, mandeles, linsēklu eļļa, avokado.

Produkti, kurus jums ir patīkami ēst:
*Augļi un dārzeņi, kuri kraukšķ, kamēr jūs tos ēdiet – āboli, burkāni, paprika, selerija utt.; putoti piena produkti bez cukura, augļu biezenis, netrekna vistas pastēte, sulīgas ogas.

Produkti, kuri neaizturēs ūdeni jūsu organismā:

*Zaļā tēja; apelsīnu sula, kas atšķaidīta ar ūdeni; ogu morsi un limonādes bez cukura; selerija un tās sula.

Produkti, kuri vienmēr būs ar jums:

*Banāni, liesi piena produkti puslitra iepakojumos, graudu maizītes, rieksti, žāvētie augļi.

*Produkti, kuri palīdzēs jums veidot jaunu ķermeni:
Netrekns siers, diētiskais biezpiens, baltā zivs, pākšaugi, olas baltums.

*Produkti, kuri jūs atbalstīs:
Tumšā šokolāde bez piedevām (sastāvā jābūt ne mazāk kā 75% kakao), dateles, tomāti, olīveļļa, rieksti.
26.04.2016 17:37 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Skaiti kalorijas, jau pagājis mazliet vairāk kā mēnesis un ir -5kg, cenšos katru vakaru vingrot.
26.04.2016 19:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!