man ir pieredze ar vēža slimnieku. pirmo reizi dzīvē izjutu vēlmi dzīvot.
viņam bija tik grūti, viņš bija černobilists. viņam tā jau bija daudz kaites. slimība bija tik srtaja. pēdējā stadīja atnāca tik ātri. mēneša laikā pēc pēdējās slimnīcas apmeklējuma izrakstīja un teica,ka labāk nebūs. ka jāgaida, kad viņš aizies. bet tā gaidīšana bija tik drausmīga,sāpīga. apjukums.
es joprojām sevi vainojo,ka nesapratu,kas īsti notiek. kā palīdzēt. un tās nakts epilepsijas lēkmes. manai mammai mazliet, bet tajā pašā brīdi bija ļoti grūti to pēdējo mēnesi ar manu patēvu pavadīt. viņš aizgāja mierīgi, bet tomēr bija ļot,ļoti grūti. viispār tas ir sāpīgs process, ka nevari palīdzēt. Tu vari tikai sakārtot attiecības ar šo cilvēku.
Tā kā zinu,ka viņš šo variantu izvēlētos, ja tāds būtu.
Man reiz krusttēvs teica,ka negribētu būt vecs nevarīgs, būt saviem bērniem par apgrūtinājumu tāpēc es gribētu,lai mani nošpricē.
tā kā tā ir normāla vēlme. arī es par to daudz domāju. par to,ka kāds kaifs pieaugušām cilvēkam kļūt par tādu pašu kā viņš būtu tikko dzimis. kā bērns. pāest nevar, dirš pampēros. visur vajag kādu blakus.
tikai šoreiz tieši tā varbūt ir tava māte, kas tieši tā tevi izaudzinājā. vai tad tās ir tā kā pateicības vārdā par to,ka mamma mainīja Tev pampērus? Tad tagad Tu to dari viņai, jo viņa ir nespējīga. es neko nesaku,ja tas ir uz mazu laiku, bet visu dzīvi? bērns taču arī visu laiku nedzīvo pamperos. tas ir uz laiku.