Hummingbird Ar to skuvekli iznāk labi. protams ka ātrāk ataug, bet tomēr skūt pa matiņu augšanas virzienu ir pareizāk un izpaliek gan sarkanās pumpiņas gan arī ieauguši matiņi.
Man arī kādreiz likās ka skujot pret augšanas virzienu ir feināk jo protams ir tad arī daudz ideālāki gludāk, bet tomēr tā kā manas kājas ir jūtīgas, tas skujot augšanas virzienā tomēr izpaliek tās klapatas ar pumpiņām. Tā kā es skuju tagad, es varu skūt katru dienu, vai drīzāk otro dienu un nav jauztraucas ka matiņi ieaug un ir pumpiņas. Kādreiz es tik bieži nevarēju skūt jo vienkārši kājas tika samoītas no skūšanas.
Tomēr, kas ir iespējas tad es vienkārši vaskoju kājas un miers, bet ja nav laika un vajag ātri, tad noskuju.
Miss Joker, varbūt dēļ tās eļļiņas nemetas pumpiņas?
Arī. Viss proces kopā palīdz man. Kārtīga ādas samitrināšana + skuvekļu izvēle + ziepju izvēle + skūšanas virziens + pēc apstrādes eļļiņa. Ja skuveklis paliek neass un ar daudziem asmeņiem tad metās pumpiņas, pretējā virzienā skujot kājas pat var palikt niezīgas un ieauguši matiņi un pumpas ir neizbēgamas man, eļļiņu izmantoju jo pēc parastajām ziepēm āda paliek ļoti sausa, līdz ar to eļļiņa mitrina un novērš to.
Esmu dažādi mēģinājusi ar skūšanu un galu galā reiz atpakaļ ņemot arī ieteikumus šeit pat no cosmo, šī kombinācija tad bija tā labākā man personīgi :)