Emm, zini, es ceru, ka tu neesi šī meitene, par kuru tagad pastāstīšu. Vienā no mūsu vietējām skolām (neesmu no Rīgas, bet mana pilsētā skolas ir vairākas), arī ir viena tāda meitene -vidusskolniece. Es parasti nedalu cilvēkus smukajos, skaistajos, stilīgajos vai populārajos/nepopulārajos. Bet šai meitenei nu patiesi ir ļoti lielas problēmas ar izskatu, daļēji šīs problēmas rodas dēļ slimībām (viņai ir vairākas), pie dažām viņa ir pati vainīga. Viņu arī apceļ, jā pat vidusskolnieki. Bet ne jau izskata, vai slimības dēļ. Bet gan rakstura un uzvedības dēļ. Parasti savus trūkumus cilvēks cenšas kaut kā kompensēt. Tikai katrs izvēlās savādāku veidu. Cits paspilgtina un izceļ savas labās īpašības. Cits cenšās ekt augstāk par savu galvu, izliekas baigais čoms, jautrītis, savējais. Un šī meitene ir no tās otrās kategorijas.. Bet viņai nav dots. Stulbi joki, tusiņos ātrumā sadzērās līdz nemaņai, pat skaidrā nemitīgi, pat ne visai labi pazīstamiem uzmācas, stāsta visādus jēlus jociņus un dalās ar saviem piedzīvojumiem intīmajā jomā. Un visu laiku ķiķina. Vēl viens - nemitīgi tēlo mazu meitenīti, tāds 150 kg smaga "mazulīte". Savējie viņu mēģinājas sākumā pāraudzināt, tad ignorēt, nu jau saprata, ka vienīgais veids, kā no viņas tik vaļā ir atsēdināt viņu, pasakot ko riebīgu.
Es kad uzzināju sākumā par šo meiteni, arī bija ļoti žēl. Pat mēģināju kontaktēties ar viņu, atbastīt, tad sapratu, kas viņa par fruktu.
Diemžēl, bet videnē tiešām vairs neapsaukā bez iemesla. Par to, ka tu esi trūcīgs, tava mamma ir sētniece, drēbes pievilkušas ar lauku mājas smakām, tev ir brilles vai liekais svars, pumpas, klibas kājas - tas ir iemesls tikt izsmietam un atstumtam 7-8 klasē. Ne videnē.