Man noriebaas tas, ka man vienmer cilveki ir pieversusi milzigu uzmaniibu. Es pabeidzu skolu, aizbraucu uz Somiju pastradaat, sakartoju savas smadzenes. Tad es atgriezos LV, par 180 gradiem izmainiju savu dzivi ( to ka tieshi nav svarigi), izdzesos ara no instagram, twitter, draugiem.lv, ask.fm, tumblr un citiem meesliem. paliku vien Facebookaa, lai varetu sazinaties ar tuvakajiem, jo izlemu braukt prom no valsts un dzivot UK. Facebokaa esmu publicejusi vien 3 bildes, kuras var redzet vien mani draugi. Izrevideeju savu draugu sarakstu, izdzesu kaut kadus 700 cilvekus un atstaju vien 140 ar kuriem patiesham tiekos, sarunajos un kuri man nekriit uz nerviem..
Luuk, tieshi tik vienkaarshi tas ir - pazust. Un tieshaam, neviens neko par mani nezina un cerams jau ir piemirsusi par mani. Un sajuutas ir lieliskas. :D Tie, kas grib ko uzzinaat- uzzvana, uzraksta vai sarunajam LV satikties. Ideaali!
Un vispaar, esmu pamanijusi, ka man dzive iet daudz labaak, kad vairs nekacaaju savu ego ar like kraashanu, savu lietu fotografeeshanu un publiceeshanu.. nu, tizli man tas viss liekas! :D
tagad gan meedzu ieliist sheit, tiiri aiz `neko dariit` briivdienaas, bet tpt neviens nezina, kas es esmu, taa kaa.. :)