Stradat kauns? jeb darbavietas par kuram ir jakaunas!

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Tatad\ mani macija ka jebkurs darbs ir cienijams. Kauns ir tikai zagt vai neko nedarit.

Mus macija cienit ari sanitarus, apkopejas, satniekus jebkuru cilveku kas strada!

nosauciet darbavietas vai amatus par ko ir jakaunas, ka te dazi saka. Es tadas nezinu.
21.04.2016 17:59 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Vienīgā reize, kad man ir bijis drusku kauns no sava darba, ir tad, kad man maz maksāja. Amata nosaukums gan bija visai glauns.
22.04.2016 11:38 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Amati un darba vietas vispār ir interesanta tēma. Viens mana vīrieša draugs bija noblatojis, ka strādā ministrijā un ir baigais ietekmīgais ierēdnis, mans vīrietis šajā jautājumā pārāk neiedziļinājās un arī man stāstīja, ka redz, klasesbiedrs tālu ticis. Es apskatījos ministrijas mājaslapā, kas viņš tāds un cik pelna - mhm, vīrietis 40 gadu vecumā strādā par referentu ar 500 eur algu. :-D Nē nu nav ne vainas darbam, bet man šķiet smieklīgi to pozicionēt kā kaut ko ļoti krutu.
22.04.2016 11:53 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Apkaunojošs darbs ir jebkas, kas saistīts ar noziedzību un citu cilvēku izmantošanu.
Parasti cilvēki kaunas no sava darba, ja no augstāka karjeras pakāpiena ir spiesti nolaisties uz stipri zemāku. Piemēram, bijušais finanšu vadītājs strādā par garderobes dežurantu. Ar vienu izņēmumu - ja tas ir ārzemēs. Tad gan nekaunas :D
22.04.2016 12:02 |

Reitings 603
Reģ: 08.08.2012
Studēju, tikmēr vakaros piestrādāju par apkopēju. Nezinu, absolūti nekaunos par to. Protams, šis darbs nav domāts ilgtermiņam. Drīzāk jūtos lepna, ka no vecākiem vairs nav jāņem nauda un varu palīdzēt draugam ar rēķiniem. Pirms tam pus gadu nostrādāju par pārdevēju. Slodze milzīga, taču alga trīs reizes mazāka kā tagad. To tiešām vairs darīt negribētu..
22.04.2016 12:13 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
O! Es izdomāju, kur man būtu kauns strādāt, un būtu kauns, ja mans vīrietis kaut ko tādu darītu. Kauns būtu lasīt un nodot pudeles vai arī vākt metāllūžņus un stiept nodot (lai gan, ja vāc vecos akumulators un ledusskapjus un ved ar auto prom, tas nav tik traki). Kauns būtu kaut kur pa kluso zagt kannas vai grābekļus un nodot metālā.
Lai gan es pati vairāk cienu tos cilvēkus, kuri pa sētmalēm salasa pudeles, nopērk un nopērk sev bamsli, nekā tos, kuri tunelī ubago un tad sev nopērk bamsli. Galu galā iztīra apkārtni.
Vēl man būtu kauns tunelī dziedāt vai dejot.
22.04.2016 12:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits