tiesi ta! Un bijis ta ka apsardzes poga un tadus uzmetam ara!
Rīdziniece, nu tas par apkopēju, bija tikai piemērs. Ir vesels saraksts ar tāda veida darbiem, kuri skaitās "neforšie" darbi. Lai nu kā, es tiešām izjūtu milzu cieņu pret šiem cilvēkiem, kas iet un dara, kaut arī samaksa ir niecīga. Citreiz ikdienā par neaizdomājamies, kā šādi amati padara mūsu dzīves un dzīvesveidu tik ērtu. Vēl pirms saullēkta pastnieks iznēsā pastu, miskastnieki savāc mūsu atkritumus, kāds puisis vai meitene Statoilā sagatavo mums karstmaizīti pirms darba, darbavietā uzkoptas telpas pateicoties apkopējai vēlajām darba stundām un tā varētu turpināt. Teju uz katra soļa ir tie "mazie" cilvēki, kuri nodrošinājuši mums komfortu, sakārtotu vidi, tīrību, ēdienu, transportu utt.tiesi ta! Turklat nevar zinat ka dzivos sie divi bezdarbnieki pec gadiem 20 it, ja jauniba cauru doenu cosmo tup un neko nedara. Tadus aiz bara letes tuvuma nelaidis nekad.
Ja tu zinātu, kā es to saprotu Tikai strādāju tādā vietā, kur apsardzes vietā bija tik kalsns pavāriņš.jums vai tad nebija apsardzes poga? Ir bijisnka klientam vairs neleju, jo jutu ka par daudz. Kas tik nav bijis, daudz LV slavenibu redzeti tada komaa ka bail, dzer visi vai daudzi bet zurnalos tikai viss tip top.
Elmo, nieri es varu pārdot vienreiz, pupus parādīt - gan 50, gan 100 reizes.
jums vai tad nebija apsardzes poga? Ir bijisnka klientam vairs neleju, jo jutu ka par daudz. Kas tik nav bijis, daudz LV slavenibu redzeti tada komaa ka bail, dzer visi vai daudzi bet zurnalos tikai viss tip top.