Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

pagātnes trauma un greizsirdība

 
Reitings 165
Reģ: 23.05.2012
Ir tā, ka pašai jau ir grūti no tā,cik greizsirdīga esmu. Neskaitāmas reizes esmu apsolījusies sev mainīties, bet tas nekad, nekad nesanāk, jo pie katra nākamā sīkuma atkal uzsprāgstu,apvainojos...
Atceros sevi savās pirmajās attiecībās - biju tik ļoti uzticīga, mans puisis varēja tikties arī ar citām meitenēm, pietika ar to, ka pateica - neuztraucies, vienkārši draudzene. Un man bija 0 satraukums vai aizdomas. Vienkārši un bez nervu bojāšanas.
Problēma sākās pēc manām pēdējām attiecībām - puisis, kuru ļoti mīlēju, pēc gada kopā būšanas izrādijās totāls fuckboy, ko es kā muļķe, nebiju pamanījusi. Vienmēr aiz muguras pastiprināti intresējās par citām, rakstīja viņām, beigās arī gulēja... gultā, kuru jau uzskatīju tik pat kā savu.
Gadu ta nomocījos, bija depresijas un visādas badošanās un zemi pašnovērtējumi, šķiršanās un saiešanas atkal kopā, un tad, pēc diviem gadiem beidzot pieliku punktu, kaut ļoti grūti bija.
Tagad jaunas attiecības, bet man ir pilnīgi kā paranoja - visu laiku liekas, ka neesmu vienīgā. Kaut es ar prātu saprotu - visi nav vienādi, viņš mani nekrāps - bet reāli...vislaik rokas niez pēc viņa telefona, pačekot ko skatījies,ko laikojis, blablabla.... Visu laiku scēnas dusmu uzplūdumos, ko pati pēc tam nožēloju. Pat gandrīz katru otro nakti murgoju par to, kā viņš krāpj mani. Tas ir t i k drausmīgi... bail pazaudēt cilvēku, jo zinu, ka lai kā mani mīlētu, ar mani brīžiem ir ļoti,ļoti grūti.
Es gribu tikt vaļā no tās pagātnes sāpes un vienkārši dzīvot, mīlēt, un izbaudīt attiecības.
Varbūt kāda var padalīties līdzīgā pieredzē - kā iemacīties atkal uzticēties...
21.04.2016 09:19 |
 
Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Cerams,ka tu esi savam tagadējam vīrietim pastāstījusi par savu sāpīgo pieredzi. Vismaz es pastāstītu, jo man šķiet, ka tas viņam palīdzētu tevi labāk saprast.
21.04.2016 09:33 |
 
Reitings 165
Reģ: 23.05.2012
PS. ļoti atvainojos,ka nepareizā tēmā ierakstīju šo. Nepamanīju.

Esmu, protams, viņš saprot,saka, lai uzticos,ka viņam citu nevajag,lai es to saprotot beidztot utt, bet tas jau nemaina faktu, ka mums abiem ir ļoti grūti.
Turklāt jūtu, ka viņam tas jau sāk pamatīgi apnikt - vairs nav vēlmes teikt vienu un to pašu 100x, atļjauj man izdusmoties un tikai tad runājam. Bet pašam pie pēdējā strīda izspruka - apnicis jau.
Un es to ļoti labi saprotu. Bet to liekas tik neiespējami kontrolēt.. :/
21.04.2016 09:41 |
 
Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Šajā gadījumā līdzēs tas, ja tiešām jutīsi, ka draugs mīl tevi un, ka esi viņam vissvarīgākā. Tad domāju arī pazudīs tā paranoja..
21.04.2016 10:03 |
 
Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
NICKI- tur tev pašai ir jāstrādā ar sevi, ja godīgi. Man kaut kā viss tevis aprakstītais atgādina par mani arī, bet nu tagad es esmu iemācījusies palaist to kaut kā, jo greizsirdība izjauca manas iepriekšējās attiecības arī. Man gadus atpakaļ bija ļoti greizsirdīgs draugs,kas bija slimi greizsirdīgs, un kaut kādā mērā šīs viņa pazīmes nu ir "pielipušas" arī man, bet es no viņām esmu tikusi vaļā, jo es esmu sapratusi,ka pazaudēju savas potenciālās attiecības ar vīrieti,savas stulbās greizsirdības dēļ.
21.04.2016 10:38 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits