Nekad nav saistījuši vecāki vīrieši, īstenībā pat otrādi - no tādiem izvairos. Nesaista vīrieši, kas nedaudz jaunāki par manu tēvu
Atceros LV pari vecaks briesmiga paskata miljinars ilgi dzivija ar jaunu skuki, Tagad vina ir atraitne ap 45 gadiem bez berniem un pazaudetu jaunibu. Pati to atzina ka skumja ta dzive vinai tomer.
Biezi tie muusu teevu piemeeri nav tie labaakie-visi jau peec 40 ar alus vederiniem uttNu nav taa veseliiba taa labaakaa...zini LV ieveroju vienu tendenci, sievietes timer sevi kopj jebkura vecuma. Viriesi te neseko sev lidzi vairuma un ir nekada paskata jau pec 25 gadiem. Ap 30 it jau zeli skatities uz siem.
20.04.2016
Tu domā LUKOIL šefu Koganu?ja pareizi, Kogans. Es nezxinu varbut cilveks sbija feins bet es nevaretu katru dienu dzert litru vodkas pirms likties blakus gultaa. Un ta vina ptarsiba toreiz strikta lai nedzemde bernus ta jauniete. Nu un tagad ir viena veca vientula atraitne bez jaunibas
atcerējos Ugunsgrēka Teovai ne:-D es tadu tak nakti ar cuguna pannu nosistu, vel rakstur pretigs un skops.