Es gan neesmu tik moderna, un bērns šobrīd ir manas dzīves galvenā sastāvdaļa. Nekaunos atzīt, ka visa man ikdiena grozās par un ap viņu un tāpēc priecājos, ka ir man tādas draudzenes ar kurām satikties un papļāpāt par bērnu lietām. Nu, īstenībā viņas man bija tuvākās draudzenes arī pirms es paliku stāvoklī. Loģiski, ka tiek apspriestas arī citas aktualitātes, taču galvenokārt tik un tā tēmas atgriežas pie bērniem gribi vai negribi.
Nezinu gan kāpēc runāt par darbu ar darba biedreni ir baigi kruti un tam tā ir jābūt, bet runāt par bērniem ar savu draudzeni, kurai arī ir bērni - skaitās jukušu cāļu mammu padarīšana. :D Tad jau vairs ne par ko nevarēsim parunāt.
Ir arī draudzenes, kurām nav bērnu un protams ar viņām par bērnu lietām tiek runāts tikai tad, ja kaut kas viņas interesē. Tomēr jāatzīst, ka labākas attiecības man ir ar draudzenēm, kurām ir bērni vai vismaz interese par tiem. Priekšroku dodu aizbraukšanai ciemos pie vēl kāda bēbīša, attiecīgi bērnam pielāgota vide - i man labi, i bērnam interesanti paspēlēties citā vietā un papētīt vēl vienu tādu pašu mazu cilvēciņu. Nu, varbūt man tas ir tā daudz savādāk, jo tā īstenībā arī ir mana labākā draudzene, kurai ir tas bērniņš. Bet ir arī otra tikpat laba draudzene, kurai bērnu nav, taču viņai tik ļoti patīk pie manis ciemoties un iet ar mani kopīgās pastaigās un izprašņāt/parunāt par bēbīšu lietām, ka arī ar viņu kopā jūtos tīri labi un neizkritusi no aprites.
Reāli, ja kādam ir kādas pretenzijas, tad gribēšu redzēt kā būs, tad kad pašiem būs bērni. Mēs jau salīdzinoši daudz visur braucam, ciemojamies un bērns tādā ziņā vispār nav šķērslis. Daži jau pat ir paslavējuši, ka nebija gaidījuši tādu mūsu līdzdalību visādos nozīmīgos pasākumos un izbraukšanās. Domāja, ka nolīdīsim pagrīdē ar čīkstošu, cimperlīgu bēbīti, bet īstenībā ir pavisam citādāk.