Man līdzīgi gāja ar LMT. Kādā jaukā dienā atnāk vēstule no parādu piedzinējiem, ka esmu parādā LMT milzīgas summas. Viss uzrādīts - tāds un tāds līguma numurs, datums, kad es it kā kredītā esmu paņēmusi telefonu par kuru neesmu maksājusi kā rezultātā tagad man ar tiesas darbiem draud parādu piedziņas kompānija. Esmu šokā, jo es visu mūžu esmu bijusi Tele2 vai Bites kliente, ar LMT nekad nekādas darīšanas vispār nav bijušas. Sazinājos ar to parādu piedziņas kompāniju - jā, parāds esot, man jāatmaksā līdz tādam un tādam datumam. Uzreiz sazinājos arī ar LMT,kur man ieteica doties uz tuvāko LMT filiāli, uzrakstīt iesniegumu, aprakstot situāciju. Tikai pēc ~3 mēnešiem, kurus pavadīju stresojot un domājot kas nu būs, saņēmu atbildi no LMT, ka tā bijusi kļūda. Kļūda ta kļūda, bet man tas prasīja diezgan daudz nervus, jo nu nav patīkami, ja pēkšņi vienā jaukā dienā tiec nostādīts fakts priekšā - jāmaksā vairāk kā 700 eiro parāds par to, ko nemaz neesi darījis.
Šajā situācijā iesaku turpināt interesēties par to, kas tas par parādu, lai uzrāda visus līgumus utt., taču noteikti nevajag maksāt par neko. Ja tā summa būtu kādi 20 eiro, tad vēl tā, bet tie tomēr ir 300 un pat tas piecītis vai desmitnieks, kuru mēnesī maksātu, ir nauda un Tev nav jāpārmaksā par kaut kādu mistisku kredītu par kuru jau esi vienreiz norēķinājusies.