Sveikas,
Situācija sekojoša. Esmu sākusi strādāt jaunā darba vietā, uzņēmumā ar vairāk kā 500 darbiniekiem, bet pats darbs man noris konkrētā departmentā ar nelielu kolektīvu (bez manīm vēl ir 3 kolēģes un 1 kolēģis). Man ir cieša sadarbība ar trim no tām.
Ar visiem kolēģiem (ar kuriem kontaktējos ikdienā) man ir draudzīgas/koleģiālas attiecības, bet nevaru nekādi "izpatikt" vienai no mana departmenta kolēģei. Šī kolēģe uzņēmumā strādā 4 gadus, un, kad uzsāku darbu, no viņas pārņēmu vairākus viņas pienākumus.
Pašlaik priekšnieks ir uz slimības lapas, tā kā kabinetā esam palikušas vien 4. Tagad tik sākās īstais murgs. Ja no sākuma jau jutu, ka viņai nesimpatizēju, tad pašlaik liekas, ka riebjos. Mēģina mani visu laiku izstumt no sarunas, ignorē mani, ja kaut ko jautāju sakarā ar darbu (man vēl ir pārbaudes laiks), visu laiku cenšas kaut ko asu, pārmetošu pateikt. Tā kā esmu jauniņā, izdomā kaut kādas lietas, ko it kā nav pieņemts darīt konkrētajā darba vietā un ko it kā nedrīkst darīt, piemēram, ņemt savu krūzi no mājām uz darbu, lai dzertu kafiju utt. (vārdu sakot, visādas muļķības).
Darbs ir labi apmaksāts, bet visu laiku dzīvoju stresā, jo negribas atrasties konfliktā (t)
No darba negribas iet prom viņas dēļ (tas būtu muļķīgi), bet arī negribas visu laiku tā dzīvot. Galu galā visu dienu mēs pavadām darbā.
Varbūt kādai tā ir bijis? (t)