vīrietis jūsmo par citu

Reitings 46
Reģ: 29.01.2009
Labdien! Nav jau labākā vieta kur vērsties, bet šobrīd meklēju padomu te... Esam kopā nepilnu gadu, abi ap 30.., dzīvojam kopā pāris mēnešus. Viņš laiku pa laikam skatās google, facebook, draugiem.lv vienu un to pašu sievieti. Protams, kas tur liels, ja viņa ir viņam draugos... , bet citreiz viņš mani aizved no rīta uz darbu u tad dienu sāk ar to, ka apskatās šīs sievietes bildes un tad tikai sāk visu pärējo. Kā es to zinu? Netīšām uzgāju.. Pateicu, ka man tas ir ļoti nepatīkami, ja viņš to dara nepārtraukti. Jo patiešām nevienu citu cilvēku tik intensīvi viņš google nemeklē. Taisnojās kā nu mācēja, teica, ka tas neatkārtosies, pagāja nepilns mēnesis un viss atkārtojas. Kā jūs reaģētu? Protams, saprotu, ka mēs visi visus paziņas skatamies, bet tas, ka cilvēks dienu sāk ar to, ka google sameklē un apskata kādas 10 viņas bildes, tad paskatās visu fb, tad vēl citus saitus...

Dodat, lūdzu padomu! Paldies!
17.04.2016 18:08 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
ja vēsturē uzrādās tikai vienu reizi skatīts, tad varbūt noticētu, bet uz priekšdienām būtu ļoti vērīga. ja vairāki linki, tad neticētu.
18.04.2016 16:52 |

Reitings 46
Reģ: 29.01.2009
Selīna, nē, sievieti nesauc Justīne, tas bija piemērs, viņas vārds ir savādāks, tas vnk. tā - konfidencialitātei.. Un tā lapa, kas lec ārā ir par sportu, ko viņš skatās un sporta ziņas, kā mēs zinām, mainās jau nepārtraukti...
18.04.2016 16:55 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Nu nez, es laikam tāpat neticētu, jo ok, vienu reizi gadījās, otru reizi, bet nu ne jau tā, ka visu laiku gadās! (t)
18.04.2016 17:07 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
No otras puses varbūt vienkārši jāļauj cilvēkam skatīties un miers. Ne viņš ar to cilvēku kontaktējas ne neko, vienkārši aplūr profilu un viss. Lūk ja pamani ka sāk kontaktēties, tad jau cita lieta.
Ja man kādreiz tagadējais draugs būtu pamanījis un sācis baurot un ārdīties par to ka es kāda viena cilvēka profilu apskatos tad laikam ilgi kopā nebūtu, censties jau arī censtos tādā gadījumā neskatīties. Tomēr ja kādreiz auto pilotā tas notiek nemaz īpaši nezinot iemeslus kāpēc un bez īpašas piedomāšanas man pēc tam būtu jāklausas baurošana un ārdīšanās ka es otram daru pāri, tad es arī domātu ka drusku cilvēks pārspīlē.
Galu galā nu jau vairs cilvēks neko nevar izdarīt pa kluso un bez iemesliem.
18.04.2016 17:17 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
katru dienu nejauši gadās? (t) Kad nomierināsies, ieteiktu gan nopietni vēlreiz minēt visus argumentus, lai viņam vairs nav kur sprukt. Tas par nejaušību jau ir konkrētākā melošana, skatoties acīs, būtu izdomājis labāku iemeslu..
Acīmredzami, ka pati viņam netici, ja jau raudāšana un tādi jautājumi. Var jau paskatīties pa retam, bet katru dienu?? Es pat nevaru iedomāties, kuru cilvēku es soc tīklos gribētu katru dienu skatīties. Kkādus ex esmu skatījusies, bet nu, tas ir bijis max 1-3 x vispār..
18.04.2016 17:17 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
A varbūt viņam vienkārši nevis prasa minēt argumentus par to ko viņš nespēs paskkaidrot, bet gan tiešā tekstā pajautā "Kāpēc viņš viņu meklē, vai viņa ir viņam kāda sena mīlestība kas neatrisinājās kā gribētos, vai dēļ šī cilvēk ir palikusi dziļa brūce utt.
Ja jau viņš tur baigi ielētu uz viņu tad jau sen būtu mācība interneta vēsturi dzēst laukā. Ja viņš tik apskatās viņu, bet nekontaktējas tad izklausas ka vienkārši viņš jūtas tā itkā tajā s attiecībās kaut kas līdz galam nav pabeigts.

Es pat nevaru iedomāties, kuru cilvēku es soc tīklos gribētu katru dienu skatīties. Kkādus ex esmu skatījusies, bet nu, tas ir bijis max 1-3 x vispār..

Man pat kauns minēt cik daudzas reizes es biju ex skatījusies. Nemaz nerunājot par to cik bieži un cik ilgi līdz vienā dienā piegriezās pašai un pati pārtraucu, vismaz lielākoties. Jā, tur bija jūtas, bet drīzāk skatījos tāpēc, ka gribējās līdz galam visu pateikt, lai var dzīvot tālāk, nevis ko vel ar to cilvēku pasākt.
18.04.2016 17:31 |

Reitings 94
Reģ: 11.03.2016
Man viens bijušais šāds bija - pēc šķiršanās stalkoja draugos.lv ik pārdienu (man vēl tad bija statistika pasūtīta). Arī viņa jaunā draudzene ik pārdienas izpētīja visas manas bildes uz riņķi. Vienu brīdi piegriezās (pēc kādiem 2 gadiem) un nobloķēju abus. Tad sāka skatīties tā puiša māsas un māsu mazie bērni ik pārdienas (spriežu, ka, iespējams, pats bijušais dabūja pieeju). Un tā 5 gadu garumā.

Uz laiku biju izdzēsusies no draugiem, bet kad piereģistrējos, tad jau otrajā dienā bijušais atkal sāka stalkot. Tā ka nu jau ir kopā 6 gadi, kopš cilvēkam nav miera, kaut man ir vienalga, kā viņam iet, vismaz nekad vairs nav nācies dzīvē sastapt, tikai kaitina, ka var būt tik apsēsts un nonstopā blenzt. Tāpēc arī neredzu loģiku nekādu tur.
18.04.2016 18:46 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Es pārtrauktu attiecības. Tas tiešām nav normāli. Tas ir aizvainojoši pret Tevi kā viņa draudzeni.
24.04.2016 21:40 |

Reitings 19
Reģ: 16.05.2016
Nedomaju ka tas ir normali. Sedet pie datora 30 gados un skatities uz vienu un to pasu sievieti? Piedod, bet skaidri redzams ka vinam interese vina un ne tikai tu ok 16 gados ta, bet 30 ...
17.05.2016 16:47 |

Reitings 61
Reģ: 21.03.2016
Es liktu uz to, ka viņam ir vēlme pēc viņas, bet kaut kādu apstākļu dēļ tā nav realizējama. Ikdiena un vīrieša būtība prasa blakus sievieti, bet par to otru viņš domā savā galvā ikdienā.
Kā tu vari to ietekmēt? Nekā, domā viņš to, ko grib un paķer klāt vizualizāciju, grib zināt ka viņai sokas.
Tas nav ne slikti, ne labi. Tā vnk ir. Labi būtu, j godīgi izrunātos, bet kurai gan gribētos dzirdēt, ka mīl citu. Pirmo vijoli nespēlēsi.

Es skatījos ex, kamēr bija jūtas, izdzēsos no soc tīkliem. Kad satiku savu tagadējo mīļoto, pat domas vairs par ex nav pat tuvumā, kur nu vēl pētīt viņu.
17.05.2016 18:08 |

Reitings 22
Reģ: 17.09.2015
Kā šī situācija beidzās?
25.06.2016 22:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits