vīrietis jūsmo par citu

Reitings 46
Reģ: 29.01.2009
Labdien! Nav jau labākā vieta kur vērsties, bet šobrīd meklēju padomu te... Esam kopā nepilnu gadu, abi ap 30.., dzīvojam kopā pāris mēnešus. Viņš laiku pa laikam skatās google, facebook, draugiem.lv vienu un to pašu sievieti. Protams, kas tur liels, ja viņa ir viņam draugos... , bet citreiz viņš mani aizved no rīta uz darbu u tad dienu sāk ar to, ka apskatās šīs sievietes bildes un tad tikai sāk visu pärējo. Kā es to zinu? Netīšām uzgāju.. Pateicu, ka man tas ir ļoti nepatīkami, ja viņš to dara nepārtraukti. Jo patiešām nevienu citu cilvēku tik intensīvi viņš google nemeklē. Taisnojās kā nu mācēja, teica, ka tas neatkārtosies, pagāja nepilns mēnesis un viss atkārtojas. Kā jūs reaģētu? Protams, saprotu, ka mēs visi visus paziņas skatamies, bet tas, ka cilvēks dienu sāk ar to, ka google sameklē un apskata kādas 10 viņas bildes, tad paskatās visu fb, tad vēl citus saitus...

Dodat, lūdzu padomu! Paldies!
17.04.2016 18:08 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man izklausas ka tā ir kāda veca mīlestība kuru gribot/negribot skatās. Itkā liekas ļoti jocīgi, bet pašai tāds niķis ir bijis ka skatos vienu bijušo. Pēc šķiršanās jau tas gandrīz vai dienu dienā bija, bet tad ar laiku pāriet. Citam gan tas niķis pāriet pēc pāris dienām, bet dažiem pēc pāris gadiem.
Tomēr, ne vienmēr tas ka skatās, nozīmē to ka ja būtu iespēja tad skrietu pie tā cilvēka kā nests, visma kad runāju par sevi tad to zinu, vienkārši, reizēm patīk cilvēkiem gremdēties pagātnē.
18.04.2016 07:50 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Gluži 10 reizes dienā nē, bet zinu, ka ik pa laikam paskatos, kā iet manam bijušajam draugam, ar ko draudzejos pāris mēn bet ilgi nevarēju tikt pāri.
18.04.2016 07:52 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
izrunā , kas un kā .... tas ir , iespējams, nepatīkami , bet nav pasaules gals :), ir taču iemesli , kapēc tu esi ar viņu kopā, ne viņa....
Man arī ir simpātijas , kuras ik pa laikam stalkoju , bet nu tas paliek pie manis un ir mana ziņkāre par to kā viņam iet ....
18.04.2016 07:56 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Zinu meiteni, kura skatas savu bijuso un vina jauno sievu jau 5 gadus!!!!pec vinu skirsanas. Tagad vina ir stavoklii unjutas shausmigi vainiga, bet kaa pati saka, tas ir izveidojies pieradums reizi nedelja paskatities kaa vinjiem iet.

Es nezinu kadelj cilveki taa dara, bet es nejustos forshi(t)
18.04.2016 08:15 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Nu es arī ļoti bieži paskatos savas simpātijas fb un instagram.
Viens no viņiem ir aizņemts, es ik pa laikam uzmetu aci vai nav izšķīries. :D

Nav tā, ka tas notiek man pieraduma dēļ..es to daru jo man patīk tas cilvēks ļoti..

:D
18.04.2016 08:54 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Tu esi kā rezerves variants viņam, bet to otru viņš patiesi iekāro. Vēl ko citu vēlējies dzirdēt?
18.04.2016 08:59 |

Reitings 11162
nu redz citas stalko vai ir brīvs , es tieši otrādi , gribu lai beidzot ir ar kādu kopā , jo tas cilvēks ir ritīgi foršs un es gribu lai viņam viss ir vairāk kā labi ....
18.04.2016 08:59 |

Reitings 915
Reģ: 07.09.2011
Attiecību sākumā es mēdzu palūrēt uz savu bijušo un viņa sievu fb, laikam īsti nopietni esošās attiecības neuztvēru. Biju tāda pa gaisiem. Bija protams runāšanas ar tagadējo, jo nav tak muļķis. Apdomājos un sapratu, ka negodīga esmu pret šīm attiecībām un piespiedu sevi mainīties. Nu ja grib tad var mainīties nevis vienkārši meklēt attaisnojumus un turpināt darīt to pašu.
18.04.2016 09:05 |

Reitings 351
Reģ: 27.11.2015
, ir taču iemesli , kapēc tu esi ar viņu kopā, ne viņa....

Ir, ir iemesls un tas ir viens konkrēts, jo viņai viņš nav vajadzīgs un viņš viņu nevar dabūt! Tā lūk un samierinās vīrietis ar autori!
Man ko tādu būtu grūti piedot!
18.04.2016 09:34 |

Reitings 11162
nu kā tu vari zināt un apgavot tik kategoriski .... iemeslu var būt 100 ....
puisi kuru es stalkoju es varu dabūt un tas būtu 5 min , jautājums , bet es esmu tā kuru negrib , tam ir daudz iemeslu un es to nevēlos izklāstīt te ..... , bet as , ka kādu stalko bieži , nenozīmē uzreiz , ka grib būt kopā un nevar dabūt .....
18.04.2016 09:40 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
dzīve bija daudz vienkāršāka, kad nebija soctīklu :D

par situāciju- viņam ir interese. bet tu to vari pārsist, pati kļūstot par viņa bijušo un turpmāk nepieejamo :D tad viņš ik rītu varēs stalkot tevi.
18.04.2016 09:58 |

Reitings 638
Neons un kumu - tiesām viedās saprāta balsis.
Protams, ka smuki nav. No otras puses - vai tiešām tas ir pasaules gals? Stalkerisms ir izplatīs, kur ir 'normas robeža'- diskutabls jautājums.
Es izzinātu iemeslus, kādēļ viņam tā dāma šķiet tik saistoša. Vai bijušas attiecības un atšūts, varbūt kkas uzvedībā, raksturā vai izskatā viņam šķiet tik šarmants, ka nevar pretoties, kā viņš uz viņu raugāš un vai gadījumā nav idealizējis kā teju mistisku, gaisīgu būtni (ar kādām nekad nerodas ne ikdienas strīdiņi, ne rutīna u.t.t.) Atkarībā no iemesla izvērtētu - vai tas ir kkas, ar ko varu sadzīvot un vai man būu iespējams adaptēt kko no ta, kas viņam šķiet tik super saistošs. Ja tā ir iezīme, ne cilvēks pats, tad skatītos tālāk - vai mani pašu tas uzrunātu ... nu, piemēram, meitene aizraujas ar makeup un katru nedēļu posto bildes sākot no femme fatale līdz avangers cosplay. Vai viņai ir supersportisks augums un dzīvesveids, ko apbrīno .. Viņam par prieku varētu piekopt tādu hobiju, tas tikai piemērs. Ja situācija grozītos ap to, ka viņa ir ideāla bez īpaša iemesla, tad - visticamāk - ko mainīt nebūtu manu pūļu vērts.
Attiecības ir kompromisu māksla un jāizvērtē, ko un kādēļ esam gatavi sevī mainīt. Visiem ir tarakāni, mēs piemirstam, ka - parasti - mums arī tādi ir..
18.04.2016 11:14 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Es zinu, ka manējais citreiz lūr savu bijušo. Nu gadā kādas divas reizes. Bet es viņu saprotu, jo es arī šad tad paskatos kā maniem bijušajiem iet. :D
18.04.2016 11:17 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Protams, ka smuki nav. No otras puses - vai tiešām tas ir pasaules gals?
Tas noteikti nav pasaules gals... Pasaules gals arī nav tad, ja vīrietis fiziski nokrāpj vai, piemēram, uzdauza zilu aci..
18.04.2016 11:19 |

Reitings 638
cormeum - pie šādām darbībam, manuprāt, ir daudzkārt vieglāk izlemt par lēmumu katram iet savu ceļu.
Man ar mīlestību ir tā - ka šīs emocijas 'klātesamība' dod 'atlaides racionālismā' otram. Parastā cilvēkā nevelētos ieguldīt resursus un enerģiju izzināšanai, kompromisam .. paceltu asti un prom. Bet ja otrs ir dārgs un svarīgs, tad dabiski nāk velme izzināt rīcības patiesos motīvus un to, vai esmu ar mieru ko vērst par labu. Bet tas strādā tikai tad, ja notiek abpusēji .. otram arī jābūt vēlmei un motivācijai strādāt ar sevi un pie kopīgās laimes sajūtas.
18.04.2016 11:28 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
cik racionāli ir katru rītu iegoglēt vienu konkrētu cilvēku? :D
18.04.2016 11:42 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Ja nekas nav mainījies Jūsu attiecībās un viss labi, tad nevajadzēja skatīties viņa interneta vēsturē, esmu sapratusi, ka tā dažreiz ir mana kļūda, ka esmu paskatījusies un ieraudzījusi, to,ko negribu redzēt (ne par citas meitenes profilu). Man izklausās pēc pieraduma skatīties tās meitenes profilu.(t)
18.04.2016 12:56 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
kā atrisinājās situācija?
18.04.2016 15:14 |

Reitings 46
Prasīju lēnā un noteiktā balsī, kas par lietu, ilgi nenoturējos, aizskrēju uz vannas istabu skaļā balsī raudādama. Tas sāp, ja otram esi lūdzis nedarīt kko tādu, bet tomēr... Draugs, protams, Dievojās, ka neesot neko skatījies, ka esot saspaidījusies planšeta, jo, tās kuras lieto Ipad zinās, ka iesākot vārdu, piemēram, Just... piedāvā biežāk apmeklētās lapas, viņš ir gribējis skatīties JUst bāra bildes, bet netīšām uzspiedis uz Justīnes linka.
Manas asaras + viņa taisnošanās, ka negribot mani sāpināt, savu mazo mīļo uķi, puķi... Protams, uz to brīdi asaras rimās, bet ticība arī pazuda, kāda ir iespēja, ka tā ir taisnība? Es arī viņam to teicu, ka tas sāp, ja tā dara un, ka ir grūti noticēt, jo es nekad nedomātu, ka viņš ir tā jau pirms tam darījis, bet kā izrādās... Un kāda ir iespēja, ka tā vairs nekad nedarīs?

Viņš saka "Mums kopā ir tik labi, es negribu tevi sāpināt, nekad nebūtu gribējis"...

Noticēt, ka netīšām tā sanāca vai padomāt, ka vnk. neizdzēsa visu apmeklējumu vēsturi savai mūža mīlai..?

Paldies par tik daudziem viedokļiem.
18.04.2016 16:43 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Katru rītu Just bildes skatās? :D protams, ka nē. Domāju, ka tagad viņš būs uzmanīgāks un vēsturi dzēsīs ārā biežāk..brīnos, ka viņš iepriekš to nedarīja, jo tur nu tiešām muļķim jābūt - meitene streso, bet šis tik lupī uz Justīni katru rītu un pat nepasmadzeņo, ka jāizdzēš vēsture..
18.04.2016 16:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits