Par vīrieša uzvedību

Reitings 19
Reģ: 13.08.2015
Šodien man drusku uznāca nīgrs garastāvoklis, un viņš uzreiz - ja tu mani nenovērtē, es atradīšu citu.

Atzīstu, ka uzvedos nepareizi. Bet kāda uzreiz 'atradīšu citu'? vai jūs no vīrieša to pieņemtu? Tas vispār nav pirmā reize . Ziemā plānoju, ka uz gadu braukšu strādāt uz citu pilsētu, darbs šādu iesp3ju dod un viņš zināja ka grasos to darīt jau pirms mēs sākām tikties. Ziemā viss sāka teikt ka nav attāluma attiecību cilvēks un ja es aizbraukšu, viņš šķirsies. Es to pieņēmu. Bija smagi, bet atradu sev dzīvokli, pametu, izvācos. Tad viņš pēkšņi pārdomāja to gribēšanu šķirties. Šis ir viens no daudziem piemēriem, kur viņš man draud šķirties, ja nedarīšu tā, ka viņš grib.

Agrāk to uztvēru nopietni, tagad šķiet - viņš ar mani mēģina nekaunīgi manipulēt.

Viedokļi? Kādai ir bijušas līdzīgas situācijas? Man šķiet, ka jāšķiras. Lai gan pret vīrieti jūtas ir, ziņu, k atgriezties nav mana mūža mīla utt.
16.04.2016 13:37 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Atkal izšķīrāties? nu gan jau vakarā atkal būs klāt un tu atkal pieņemsi. Kažoku apmetat uz otru pusi jūs abi, tu ej prom, viņš nāk pakaļ un tā uz riņķi visu laiku. Vai nu tu ej vai paliec, izlem.
16.04.2016 14:55 |

Reitings 19
Atkal izšķīrāties? nu gan jau vakarā atkal būs klāt un tu atkal pieņemsi. Kažoku apmetat uz otru pusi jūs abi, tu ej prom, viņš nāk pakaļ un tā uz riņķi visu laiku. Vai nu tu ej vai paliec, izlem.

Jā, kā jau rakstīju - viņš izmeta, ka atradīs citu. Ja attiecību sākumā es tad mēģināju atvainoties un mainīties, tad tagad esmu sapratusi, ka es tā varēšu atvainoties un mainīties līdz kapa malai, nekas viņam neliks beigt man draudēt ar pamešanu.

Tā, ka reāli kāds ir aizgājis, ir bijis 2 reizes. Pašā attiecību sākumā aizgāja viņš, un nākamajā dienā bija atpakaļ. Pirms mēneša aizgāju es (situācijā, kuru aprakstīju), un lai gan sākotnēji viņš novēlēja man veiksmi un izteica nožēlu, ka manis dēļ pametis bijušo (kas nav patiesība), nākamajā dienā, kad vācu mantas, raudāja un lūdzās, lai palieku.

Man jau pašai ir apnicis šis cirks. Sajūta, ka esmu pusaudžu attiecībās, mums abiem 14 gadi, kauns cilvēkiem stāstīt šo visu.

5 minūtes atpakaļ viņš rakstīja, ka viss, lai dzēšu ārā viņa numuru, ko arī izdarīju, bet tagad viņš atkal raksta - vai tiešām esmu bijis tik slikts pret tevi, vai tiešām tu gribi šķirties?
16.04.2016 15:01 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
neesi muļķe, neatbildi neko.
16.04.2016 15:03 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Debīls čalis :-D
16.04.2016 15:08 |

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
5 minūtes atpakaļ viņš rakstīja, ka viss, lai dzēšu ārā viņa numuru, ko arī izdarīju, bet tagad viņš atkal raksta - vai tiešām esmu bijis tik slikts pret tevi, vai tiešām tu gribi šķirties?

vins tacu pats teica,ka citu atradis. Tagad tevi par vainigo grib pataisit. :D jo atrak tiksi no vina valjaa jo labak tev pasai.
16.04.2016 15:09 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
oiiiii... šis ir slikti.
atceros, ka skolas laikā kl-biedru viņa beibe šādi pasūtīja un tad ņēma atpakaļ vismaz 50 reižu :D murgi, ne attiecības.
tu te neko nevari mainīt, vīrietim ir jātiek galā ar saviem tarakāniem.
16.04.2016 15:13 |

Reitings 248
Reģ: 28.12.2015
oiiii, es atceros,kā mans pirmais puisis manipulēja ar mani šitā-visu laiku šķīrās no manis, jo redz es ne to pareizi esmu izdarijusi vai pateikusi. Sāka vākt mantas, jau gāja ārā pa durvīm, bet nekad nekur neaizgāja. Lai gan es būtu bijusi miljons reizes laimīgāka,ja viņš būtu aizgājis.
Un neko, man vienā dienā apnika un pasūtiju 500 mājas tālāk,ko viņš arī bija pelnījis. Labākais lēmums dzīvē!!!!
16.04.2016 15:46 |

Reitings 185
Reģ: 16.03.2015
Man komentārs drusku ne pa ķeksi...
Vienmēr pie šādām diskusijām secinājums ir viens - jāšķiras, jo nekas tāpat nemainīsies. Bet mēs - sievietes, izrīkojamies tik ļoti līdzīgi. Vismaz kā autores situācijā, noteikti. Daudzas pie lielāka strīda kliedz, ka skries prom, un saka tā nevis tāpēc, ka grib šķirties, bet tāpēc, ka grib izvilkt no vīrieša no maigumu, lai viņš attur no iešanas prom un savā veidā pierāda, ka dāma viņam ir vajadzīga.
Otrs punkts ir vairāk cosmo sievām adresēts. Tiešām jūsuprāt pie katra sīkuma ir tas otrs cilvēks jāpamet un jāmeklē cits - labāks? Lasot diskusijas, ļoti bieži rodas iespaids, ja vīrietis ir drusku slinkāks, aiziet iedzert ar draugiem, mazāk pelna u.t.t. (nejau viss vienā personā) tad viņš ir manipulators, neveiksminieks un kāds tik briesmonis vēl ne. Uzreiz ir jāsavāc mantas un jābēg. Vai tiešām, jūsuprāt, cilvēki nespēj mainīties, kaut mazliet, kaut sīkumos? Un pat ja nē, nu labi, ir cilvēkam tie trūkumi, bet kā mēs pašas novērtējam kad mīļotais saprot un samierinās ar mūsu mīnusiem.
Tas ko uzrakstīju nav domāts ar agresiju, drīzāk pārdomas un novērojumi, balstīti uz lasīto tepat cosmo. Protams, nav jānolaižas un jāpacieš mēslu kaudze, ko otrs uz tevi izgāž. Bet ja mīlestība ir īsta, manuprāt, ir lietas ar kurām var ari samierināties, pielāgoties. Ne velti daba sievieti ir radījusi morāli elastīgāku un ne velti laulību zvērestā ir vārdi par to, ka kopā jābūt arī grūtos brīžos. Kas tad ir tie grūtie brīži, ja ne lietas, kas visvairāk durās acīs?
Tādas garas pārdomas sanāca :-D
16.04.2016 15:53 |

Reitings 19
Tikko viņš man rakstīja, ka sāks tikties ar citām, lai mani aizmirstu. Tagad jau, ka mīl mani un negrib šķirties. Es vairs nezinu, kas viņam darās galvā.
16.04.2016 16:33 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Man vienīgajai stulbi liekas jau tas, ka tas tiek risināts ar sms starpniecību (vienalga - sms, wa, fb - doma viena)? Nu priekš k tādu bērnudārzu?
16.04.2016 16:42 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
randoms, nu un ko tu domā darīt?
16.04.2016 16:45 |

Reitings 59
Reģ: 15.04.2016
Tikko viņš man rakstīja, ka sāks tikties ar citām, lai mani aizmirstu. Tagad jau, ka mīl mani un negrib šķirties. Es vairs nezinu, kas viņam darās galvā.

Piekrītu meitenēm, ka tā ir manipulācijā. Izmēģina abus variantus, lai panāktu, ka tu atkal piekāpies... Gan draudot, ka būs ar citām, gan sakot, ka tomēr mīl.. Varbūt arī mīl, bet vai ciena, ja šādi izturas, tas jau ir cits jautājums.
16.04.2016 16:55 |

Reitings 19
randoms, nu un ko tu domā darīt?

Esam izlēmuši šķirties. Lēmums pareizais, bet sasodīti sāpīgi.
16.04.2016 18:04 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
nav mana mūža mīla

Ja nav mūža mīla, nav vērts čakarēt sev smadzenes. Kopīgu bērnu un kopīgu hipotekāro kredītu jums nav, nu tad laižat viens otru vaļā.

Pasāpēs un pāries.
16.04.2016 18:23 |

Reitings 117
Reģ: 06.04.2016
Man arii ari shitiem "tad jau jaaskjiras", "tad jameklee cita" vai " nu, tad perku tev biljeti un lido atpakalj uz LV" bija jaaklausaas. Beigaas pateicu, lai beidz gudri di*st par to skjirshanos, savadak tocna aizlidoshu un vares turpinat meklet savu sapnju sievieti. Brizhiem jau arii kapa man uz galvas nenormali. Taa, ka pilnigi noriebaas, bet tad pec neskaitamiem stridiem kartigi viens otram pateicam, kas mums besii musu uzvediibaa, un sakam to mainiit. Tagad viss ir forshi, esam iemacijushies piekapties viens otram un mazaak mulkjiibas dusmaas sarunajam.
Jaa, man taas attiecibas ari interesantas.. Bet nu manam draugam raksturs smags. :D Ja es to nevaretu iztureet, tad es vispar nezinu, vai kaada vareetu.. :D Ar shitik smagu raksturu, man liekas, vispar normalu sievieti nevar sev dabuut. :D Beet nu ok, joki, joki..
16.04.2016 18:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!