dzivokla pirksana

Reitings 19
Reģ: 13.08.2015
1. Cik gados jus gribetu nopirkt (veikt pirmo iemaksu) savam dzivoklim?

2. Cik gados jums skiet tas butu jau jasak darit/nopietni apsvert?

3. Cik gados jus nopirkat (veicat pirmo iemaksu) savam dzivoklim?

4. Vai uzskatat, ka sievietei to labak darit vienai vai kopa ar virieti?

5. Kada cenu amplituda jums skiet ir labi dzivokli? (Zinams, par miljonu var idealu nopirkt, bet runaju par Latviju un to, ko var atlauties vidusmera iedzivotajs)
15.04.2016 12:03 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Rowan- nu viniem ir ta ka tur tikai viena istaba ir iespejams dzivot, jo iznemot to ir tikai vannasistaba un virtuve, standarta 1 isabas dzivoklis :-) Protams, iespejams kraj savam dzivoklim bet cik es esmu ar viniem runajis, pagaida, viss patik un par sauribu nesudzas :-) un neko es neizdomaju ;-)
15.04.2016 18:01 |

Reitings 484
Reģ: 15.01.2016
Nu labi, man arī bērnībā bija periods, kad nācās dzīvot vienā istabā ar vecākiem, un nekas šausmīgs man tas nelikās. Dzīvē visādas situācijas gadās. Bet, ja runa ir par apzinātu plānošanu, dzīvokļa pirkšanu, tad ģimene ar bērnu droši vien nepirks dzīvokli, kurā ir tik maz vietas, bet gan piekrās kam lielākam, lai varētu komfortabli dzīvot. Ja nav tā, ka finanses galīgi neatļauj.
15.04.2016 18:09 |

Reitings 1826
Rowan- Piekrītu tev. :) Tur tā lieta, ka ja finanses atlauj, bet lielāki dzīvokli būs loti dārgi.
15.04.2016 18:18 |

10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 29.01.2009
man ir 26 gadi. dzīvojam pie vecākiem privātmājā. šo māju pārdos pēc 3 gadiem tāpēc mēs plānojam iegādāties zemi un celt savu māju. kaut kā nedomāju par dzīvokli. dzīvokli tikai paīresim ja nebūsim paspējuši uzcelt.
mēs esam par māju. vecāki uzcela ļoti labu māju pa lētām naudām. protams,ka ik pa laikam kaut kas vēl jāiegulda arī jau dzīvojot mājā. mēs to apzināmies. gribam, lai bērnam labi. savas dobes, savus kartupeļus un šašļiku vakarus :)
un mēs to darīsim kopā, attiecības drīz būs noformētas, bet ne jau īpašuma iegādes dēļ es par to satraucos. man būs kur dzīvot ja kaut kas noies greizi. man drīzāk svarīgi,lai mūsu īpašumu neatņem citas puses. :)
15.04.2016 18:26 |

Reitings 102
Reģ: 10.03.2016
1. 30
2. 25
3. Tikai ar vīru
4. Atšķirībā kurā pilsētā/ valstī. Un noteikti ne koka mājā dzīvokli, vispār "kultūrvēsturiskās'' mājās neredzu jēgu dzīvokļus pirk, "ar daļējām" ērtībām. Tad jau labāk ārpus Rīgas un mūra mājā.
16.04.2016 02:15 |

Reitings 19
Reģ: 13.08.2015
neiesaku jaunos projektus, nenormali darga dzivosana un loti nekvalitativi dzivokli tapec neviens vinus neperek

Kādā tieši ziņā nekvalitatīvi? Es kā reiz uz jaunajiem projektiem skatos.
16.04.2016 11:37 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
neiesaku jaunos projektus, nenormali darga dzivosana un loti nekvalitativi dzivokli tapec neviens vinus neperek

Kādā tieši ziņā nekvalitatīvi? Es kā reiz uz jaunajiem projektiem skatos.

Jaunie projekti celti uz "ātru roku" , kvalitāte apšaubāma, jo tajā laikā , galvenais, bija uzcelt pēc iespējas ātrāk/lētāk, kā arī būvnieki ir bijuši ar apšaubāmu pieredzi.
Reti kurš jaunais projekts ir kvalitatīvs, tāpēc pirms pirkt dzīvokli, jāpainteresējas uz kādas augsnes celta, lielāka daļa jauno dzīvokļu jau "nosēžas", plaisā sienas, kas nav normāli! Par materiāliem īsti jēga nav vaicāt, jo pateiks tikai to, kas uz papīra, bet kur garants, ka papīrā rakstītais atbilst realitātei? Vislabākais tādus dzīvoklis apskatīt ar profeisonāli.

1. Par savu mitekli sāku domāt 27 gados.
2. Pēc 25 , vai arī , ja ir finansiāla stabilitāte
3. Šobrīd ( 29) meklēju sev mitekli un esmu gatava to iegādāties.
4. Ja sieviete ir finansiāli stabila, noteikti var darīt viena.
5. Latvijā, Rīgā, dzīvokli ir pārvērtēti, gan vecie, gan jaunie. Es par dzīvokli netaisos maksāt vairāk par 60 000. Ja māja, tad līdz 100 000.
16.04.2016 11:56 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
1. Par savu dzīvokli plāni radās pēc augstskolas absolvēšanas (23-24 gadi)
2. 25
3. Savu dzīvoki nopirku 27 gados
4. Labāk viena, jo savs ir savs un dzīvē gadās visādi :-D
5. Skatījos dzīvokli 60000 - 80000 eiro robežās un arī atradu tādu, kas pilnībā apmierina :-)
16.04.2016 12:08 |

Reitings 59
Reģ: 15.04.2016
1. kad varētu atļauties un būtu nepieciešams.
2. 25
3. 22
4. Kopā.
5. Te jau izskanēja daži komentāri par Liepājas dzīvokļiem... :-D Sākot no 15 000 var atrast tīri feinus piedāvājumus labā rajonā.
16.04.2016 12:13 |

Reitings 269
Un jā, dzīvokli pirku jaunajā projektā, kur ir zināma un pārbaudīta kvalitāte, un dzīvošana te ir lētāka, kā vecajos projektos, tāpēc nesaprotu par kādu dārgo dzīvošanu iet runa :-D Protams, par papildus ekstrām kā dzīvo apsardzi u.c sanāk maksāt papildus, bet kopumā ja skatās komunālos pak. un apkures izmaksas, sanāk lētāk.
16.04.2016 12:13 |

Reitings 1826
melesii- ++++

Loti atkarīgs kurus jaunos projektus skaties. Bet palielam vini visi nav īpaši kvalitativi (maigi sakot) ziemā medz but loti auksti un dzivosana loti darga. Man te juglā piemēram ir gan jaunie projekti kur pasi dzivokli ir loti dargi bet komunalie letak kā vecajos Un kur ari komunalie ir loti dargi. Ir tādi kur dzīvokli ir loooti mazini un tadi kur looti lieli bet nu tie ir arprātā dārgi tapec vinus nebiens neperk.
16.04.2016 12:37 |

Reitings 269
Nu mēdz būt dažādi, tāpēc jāmeklē kārtīgi, jāievāc info, vajag lielu pacietību utt. Pati piemēram apskatīju pāris desmitu dzīvokļu līdz atradu savu īsto :-)
16.04.2016 12:51 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
1. Kad dzīve sakārtosies tā ,lai būtu viss nepieciešamais,lai to darītu jeb iekrāta pietiekami daudz nauda;
2. Kad cilvēks jūtas gatavs šim solim, ir finanses un atbilstošs dzīvoklis,kuru vēlētos iegādāties. Nav jābūt noteiktam vecumam. Es no 22 gadu vecuma sāku domāt,ka kaut kad nākotnē vajadzētu dzīvokli pirkt,bet līdz realizēts vēl nav, jo finanses nav tādas.
4. Ļoti atkarīgs no situācijas- vai ir vnk pāris, precējušies un kāda ir iekšējā sajūta- vai būs ilgi kopā, vai neradīsies problēmas,ja ,tomēr izšķirsies un vajadzēs domāt-ko ,kā ar dzīvokli.
Ja es pirktu tik par savu naudu dzīvokli,tad vēlētos,lai tas būtu tikai un vienīgi uz mana vārda, bet ja vīrietis piedalītos pirkšanā , būtu nopietni kopīgi plāni nākotnē, domas par ģimeni , bērniem, tad ,protams,ka varētu arī uz pusēm, kaut gan es pēc būtības esmu no cilvēkiem-mans ir mans un labāk tā nekā pēc tam problēmas ar dzīvokļa sadalīšanu-kurš paliek, kurš aiziet...,kurš tālāk turpina maksāt,it sevišķi ,ja man ir plāni pirkt vnk vecā tipa dzīvokli neviss jaunā projektā,kur nez kādas lielas summas vajadzīgas.
Es nekad nepiekristu variantam, kur viņš ir vnk mans draugs un gribētu,lai es vnk piemetu klāt katru mēnesi dzīvoklim naudu . Tā nebūs!
16.04.2016 20:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits