Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Nominēju personīgās simpātijas! Wee- foruma karaliene.

 
Reitings 33
Reģ: 15.04.2016
Labdien!

Mans laiks forumā bijis krāsains. krāsains- melns un balts! 8-)
Atceroties šeit sarakstīto, visas pavadītās stundas, es izteikšu savas simpātijas :)

Wee- neapšaubāma foruma karaliene! Tieši viņas atklātais tēls, atklātie komentāri, un viedoklis, kurš mani kaitina. Bet , man viņa šķiet ideāla, tuvu tam. ļoti tuvu tam :)
Visi zin, kā viņa izskatās, un izskatās skaista, daudzi zinās to, ka viņa ir precēta un audzina meitiņu.. Vada savu uzņēmumu. Jānovēl lai ir veiksmīgi :) Kopā liekās, ideāla sieviete. Nu es neizplūdīšu garās runās. Bet viņas tēls, es varu tikai lepoties, mūsdienīga, interesanta personība, Sieviete ar lielo burtu! Mana izpratnē- paraugs! Jums arī varētu tā būt ;) Bet tā ir sieviešu pasaule. kurā jums savi noteikumi.. es tikai izvirzu Wee.

Alexxa ir viedokļu karaliene manā skatījumā, par viņas tēlu dzīvē, tumša bilde, līdzīgi ir ar Cormeum, kuras valoda skan brīnišķīgi.! Es ceru viņa ir patiesi jauka un skaista. Bante, mana pirmā foruma pieķeršanās, skaista meitene ar lielisku gaumi (l)

Tā kā esmu ļoti, ļoti dusmīgs, neapmierināts ar foruma darbību, un administrācijas darbu.. Šeit ieskatos retums . Dažas reizes . Līdz ar to vajadzība pēc izteiksmes forumā ir mazinājusies , tas vairs nav aktuāli!

Vien vēlos nominēt dažas personas, savas simpātijas!
Wee šoreiz tas par Tevi !

Skaidrojot te savus slapjos sapņus. Tas tomēr bija ļoti lieki :)

Jauku dienu viesiem ;)


P.S

Esmu saņēmis dažus lūgumus no meitenēm, lai atgriežos forumā r savu viedokli biežāk. Bet man nav motivācijas to darīt, nav vairs.. Man jūs jāapbēdina. Iespējams, ja šie lūgumi tiešām izskanēs biežāk, es apsvēršu šādu iespēju. pagaidām ieturēšu savu pozīciju- vēršoties pret foruma bezatbildīgo darbību, pametīšu to.. Lai tas paliek kā uzskatāms žests administrācijai, kuras darbs nav bijis pietiekami efektīvs, un tādējādi tiek pazaudēti leiliski foruma dalībnieki, un postīta draudzīgā COSMO ģimenīte!
15.04.2016 09:21 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
es pilnīgi samulsu .....:-)
15.04.2016 09:32 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits