Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pēdējo gadu apātija.

Reitings 2
Reģ: 14.04.2016
Es nezinu kā tas sākās un nezinu kā to izbeigt.Nedaudz pastāstīšu par savu dzīvi un varbūt kāda pateiks,kas par vainu....nu te jau cosmo....te ne to vien var pateikt.:-D
Pusaudžu gados biju diezgan laimīga,izbaudiju uzmanības apliecinājumus,gāju uz randiņiem,iepazinos ar 1 mīlestību utt. nu kā jau tas parasti notiek....
Protams piedzima bērns,sākās visa tā ģimenes dzīve....vienmuļa,garlaicīga,nu tāda kā tēmas virsraksts, pat nemanot jau bērns sāks skolā iet....bieži mostos un pat nezinu, kas šodien pa dienu, man neko negribas,neko nevajag..un pa vidam niknums par visu....kā saka viss zb. Protams atiecības arī aizgāja dimbā...sāku ar bērnu dzīvot atsevišķi.Likās, ka esmu sākusi DZĪVOT!Braucu kur vēlējos, miegs nenāca-man vajadzēja garas pastaigas un daudz mūziku.Randiņi un viss pārējais ....līdz atkal nonācu statusā-aizņemta!Protams, es priecājos,esmu laimīga ar šo vīrieti,es viņu dievinu,novērtēju un tā joprojām,paralēli visiem piedzīvojumiem atradu darbu-darbs patika,strādāju,biju viena no tām dzīvespriecīgajām kolēģēm, kuru ieraugot vienmēr gribējās parunāties.....biju....
mana apātija,niknums,miegainība atgriezās...papildus sākās problēmas ar kājām, drausmīgas sāpes,gāju pie ģ.ārsta- neko neatklāja...
Aizgāju no darba, likās ka kļūst atkal labāk...ir dzīves plāni un mērķi,bet atkal jau esmu nonākusi tur pat kur sākumā,es pat ar draugiem nevēlos kontaktēties, gribu aizbraukt kautkur projām viena pati,man ir sajūta, ka visi vēlas mani iegrožot un tādēļ palieku tāda,bet tā jau īsti nav.Es pat nezinu kā pagāja šodiena.....vēl viena diena no manas dzīves kura varēja būt brīnišķīga, bet ir nožēlojama....
Visi mani uzskata par optimisti....bet tas ir tikai ārēji....es pat nezinu kā lai to visu maina...:-/
14.04.2016 20:25 |

Reitings 2
Reģ: 14.04.2016
Vienu brīdi pat sāku domāt, ka varbūt atiecības kā tādas dara mani nelaimīgu, esmu dzimusi lai būtu brīva.....bet es ļoti mīlu savu vīrieti un doma, ka man viņš vairs nebūtu,mani iedzen izmisumā...
14.04.2016 20:30 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Redzi, nav jau garantijas, ja nebūtu bērna un vīrieša, ka tu tad būtu laimīgāka. Sāc ar sevi un meklē iemeslu savai neapmierinātībai, ko tu vēlies savā dzīvē mainīt.
14.04.2016 20:34 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
Ik pa laikam kautko savā dzīvē mainu, bet viss ātri apnīk un sāk izraisīt riebumu....:-(
14.04.2016 20:41 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
tā kā neesi vienīgā tāda:-D
14.04.2016 20:42 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Tev vismaz ir vīrietis, kuru mīli. Ne visām ar to ir paveicies. Vienmēr var gribēt vairāk, jo kaimiņos zāle ir zaļāka, bet arī mūsu pagalma mauriņš ir tā neko :)
14.04.2016 21:02 |

Reitings 326
Reģ: 11.01.2015
Vienu brīdi pat sāku domāt, ka varbūt atiecības kā tādas dara mani nelaimīgu, esmu dzimusi lai būtu brīva.....bet es ļoti mīlu savu vīrieti un doma, ka man viņš vairs nebūtu,mani iedzen izmisumā...

precīzi... precīzi kā man.. brīva- laimīga, attiecībās- nelaimīga bet ar vīrieti viss it kā ok. vnk tas STATUSS, tā brīvības sajūta, tā laikam dod to laimi?... es arī nesaprotu
14.04.2016 21:29 |

Reitings 155
Reģ: 30.04.2014
Redzi, nav jau garantijas, ja nebūtu bērna un vīrieša, ka tu tad būtu laimīgāka. Sāc ar sevi un meklē iemeslu savai neapmierinātībai, ko tu vēlies savā dzīvē mainīt

Daudz + šim
17.04.2016 15:14 |

Reitings 23
Reģ: 29.01.2009
tev nepatīk rutīna, tā galina nost.
man ir kaut kas līdzigs.. jau no bērnības man bija grūti noturēt ilgstoši uzmanību..
Viss jaunais ļoti ātri aizrauj, metos tajā iekšā ar lielu entuziasmu, bet tik pat ātri apnīk..
ja ilgstoši esmu vienā vietā un daru vienu un to pašu bez izaugsmes un attīstības, momentā zaudēju interesi, dzīvesprieku..
Vienīgais ko es varu ieteikt.. es mēģinu ik p laikam atrast jaunus hobijus.
Piemēram, iemācījos braukt ar skrituļslidām, ziemā mācījos šūt, tad aizrāvos ar kulināriju... vienu brīdi gāju uz jogu.
Mēģinu vismaz 2 vai 3 reizes pa gadu braukt ceļojumos.
Principā tev jāatrod dzīves jēga uz ko tiekties. Citiem tā būs viena liela. tev varbūt ik pa laikam mazas dzīves jēgas :)
18.04.2016 17:03 |

Reitings 241
Reģ: 31.03.2014
Sports un draiskošanās gultā vajadzīga :) :) :)
19.04.2016 23:13 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Pusaudžu gados biju diezgan laimīga,izbaudiju uzmanības apliecinājumus,gāju uz randiņiem

Likās, ka esmu sākusi DZĪVOT!Braucu kur vēlējos, miegs nenāca-man vajadzēja garas pastaigas un daudz mūziku.Randiņi un viss pārējais

es pat ar draugiem nevēlos kontaktēties, gribu aizbraukt kautkur projām viena pati,man ir sajūta, ka visi vēlas mani iegrožot un tādēļ palieku tāda

bet es ļoti mīlu savu vīrieti un doma, ka man viņš vairs nebūtu,mani iedzen izmisumā

Bet tikt iegrožotai un ikdiena, sadzīve tevi tomēr dzen lielākā izmisumā.
19.04.2016 23:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits