Labrīt, kas jau augšā!
Šodien būs ļoti jauka diena!:-)
Ārā izskatās patīkams laiks, lai gan solīja, ka šodien Rīgā nolīšot nedēļas norma. Nu,tad jau redzēs.
Rītam cēlienā esmu sataisījusies 20 min. ātrāk kā parasti, laikam vajadzēja ilgāk pagulēt. Nezinu, kā labāk - no rīta steigt un skriet pa galvu, pa kaklu,bet ilgāk pagulēt vai arī visu izdarīt lēnām un mierīgi ar laika rezervi,bet mazāk miega...
Čau! Esmu darbā un visu dienu strādāšu. Šādā laikā galīgi negribās strādāt, gaidu jau brīvdienas. Man ātrāk gribas jūniju. Nevaru sagaidīt, nedēļu atpūtīšos. Vispār jo vairāk atpūšas, jo vairāk neko negribas darīt. Agrāk gadā paņēmu nedēļu vai max divas nedēļas atvaļinājumu, tagad būs četras un varbūt pat vairāk, bet vienalga nepietiek :D Tā nu tas ir, jo strādā vairāk, jo vairāk var paveikt.
Jābeidz slinkot būs un sapņot par atvaļinājumu.
Pavisam noteikti - pārāk daudz brīvā laika pavadu Cosmo forumā, šonakt sapņoju, ka ar Cosmo meitenēm eju uz futbola (?) spēli, bet reāli no Cosmo te bija tikai Kubiete un Wee, Wee izskatījās tā, kā savā profila bildē, Kubiete pēc sejas kā dzīvē, jo esmu redzējusi, bet mugurā bija liels, zaļš ādas mētelis ar lielām kabatām... murgs kaut kāds :-D:-D
Čau,čau!:-)
Strādāju un domāju par jaunu somu. Varbūt kāda ir bijusi Alfas H&M un redzējusi somu tieši tādā krāsā?
Centrā neesmu tādā krāsā redzējusi, negribas braukt tik tālu līdz Alfai un vilties, ka tur arī tādas somas nav.
Jau otro nakti murgoju, nevaru izgulēties, no rīta pirms modinātāja ceļos, tad iemiegu, kad zvana modinātājs nevaru sevi izvilkt no gultas |-)
Bērns tika pie antibiotiku kursa + analīzes un LORs... ehh (t)
tas, kuras mekle darbu, varu ieteikt, meklet citigak, jo es jau esmu aradusi 2, bet nu neaizgaju, jo tomer velos darit kko tuvak savam velmem, bet tomer uzskatu, ka lv tomer nav tik traki, ja, ir laikietilpigs process, bet atrast var!
(l)