Iespējams heitosiet mani kautvai par to, ka esmu džeks nosacīti sieviešu forumā, bet es vēlos saprast šo to dzirdot jūsu viedokli...
Tātad esmu attiecībās jau vairāk kā divus gadus..... Protams, ka sākumā viss bija forši, kā jau visiem, bet aptuveni mēnešus divus esot kopā ar tagadējo cilvēku es nesaprotamā kārtā uzrakstīju bijušajai FB - uzdevu tur kautkādu neitrālu jautājumu un tad aizsūtīju smailiņu: :* pēc kā arī saruna tika izbeigta. mana tagadējā sieviete izlasīja manu FB jo biju piemirsis iziet. Un ieraogot šo ziņu viņa jau kravāja mantas uzskatot to par krāpšanu, paskaidroju, ka tas bijis kautkāds rupji runājot tizlums no manas puses (tagad pie katra strīda viņa mani zāģē, ka esmu viņu nokrāpis ar šo tekstu bijušajai - :* ) aptuveni gadu viss bija ļoti sarežģīti, viņa pa naktīm vazājās pa centru, katru reizi teica, ka pārnāks mājās pēc stundas, kā rezultātā atvelkas mājās labākajā gadījumā 7 no rīta puspālī. Es jautāju: kādēļ tu tā dari, kāpēc tu dzersties un vazājies pilnīgā komā centrā un ar kautkādiem saviem draugiem - uz ko saņēmu atbildi "pats esi vainīgs, tu mani novedi līdz tam, jo nepievērs man uzmanību utt."... Dzīvojām tālāk kopā šaj sarežģītajā situācijā, kad vienu labu dienu viņa atkal labi iedzēra, piezvanīja, kad es biju darbā un pateica, ka esot sakrāmējusi mantas un izvākusies jo es viņu itkā nemīlot, tādēļ, ka reizi pusgadā mēdzu apskatīt drauga profilu un pie reizes drauga DRAUDZENES profilu, viņa to uzskatā par krāpšanu. Izrādās, ka dzīvojot ar mani viņa reizēm pa nakti bija palikusi pie cita, to viņa neuzskata par krāpšanu kautgan tā īsti pašķīrušies vēl nebijām.... viņa minimums reizi nedēļā vazājās pa bāriem ar kautkādu bijušo darba kolēģi (džeku) un dzerstās pārnākot mājās labi ja ap rīta pusi pālī, bet es turos un darbadienas vidū cenšos aizmirst to situāciju, bet taj pat laikā es pat reizi 3 mēnešos nedrīkstu aiziet ar draugu kuru viņa pazīst paspēlēt biljardu uz stundu (vakarā). P.S. pa visu mūsu attiecību periodu neesmu pārnāis mājās vēlāk kā 1 naktī mājās pilnīgi skaidrā! Katru dienu viņa mani zāģē, ka es gribot citas un ka tas nav normāli, ja džeks redz citus cilvēkus sev apkārt. Viņa uzskata, ja es paskatījos uz citu, tad es esmu viņu nokrāpis.... manuprāt tas ir slimīgi.... pat reizēm ja kautkur iet kautkāda nu teiksim meitene jaunāka par 40, tad viņa mani zāģē: paskaties, paskaties, es zinu tev tādas patīk, ja manis nebūtu, tad tu aizkrietu pie viņas, es speciāli vnk skatos zemē, bet gala rezultātā vienalga izveidojas konflikts, jo man noriebjas tā zāģēšana bez iemesla. Viņa grib, lai es redzu tikai viņu šaj pasaulē un viss.... neesmu nekāds tusētājs, neskrienu vazāties un dzerstīties pa naktīm, esmu darbaholiķis, mājās katru dienu kautko daru + gatavoju + visu amaksāju + cenšos darit visu iespējamo, lai butu katkāda liekā naudiņa zaļākai dzīvei..... esmu nesaprašanā, vai tiešām jāšķiras?! Zinu, ka šo topiku izlasīs arī viņa... Bieži dzirdu no viņas frāzi "ja tu askatījies uz citu un kautko padomāji par viņu, tad man ar to pietiek!" bet kad es pasaku "tu man aiz muguras nakšņoji pie cita" tad saņemu atbildi "vai vai nesalīdzini, tas ir pavisam savādāk" WTF?!?!?!!?!??!!? Tu ar viņu guli kā minimums vienā telpā un tas ir pavisam kas cits?!?!?!?!?! izskatās, ka mani par pilnīgu lohu uzskata!!!!