Sveikas!
Kāda šeit var pateikt, cik apmēram varētu maksāt konsultācija pie ginekologa Rīgā?
Man jau kaut kur gadu ir problēma ar veselību, bet šodien tepat Cosmo aizpildīju aptauju, un konstatēju, ka tā ir viena no dzemdes kakla vēža pazīmēm, tāpēc sāku uztraukties vēl vairāk.
Lieta tāda, ka dzīvoju kopā mammu, kura līdz pēdējam brīdim nepievērš uzmanību nekādām veselības problēmām. Visu laiku saku, ka man vajag pie ārsta, bet vienmēr dzirdu vienu un to pašu: "mums tagad nav naudas, gan jau vēlāk.."! Šodien arī paprasīju, vai nevar pierakstīt mani pie ginekoloģes mūsu pilsētā un, protams, naudas nav, laika nav, gan jau pierakstīs kaut kad tuvāk vasarai, kad man universitātē būs brīvlaiks. Vēlāk pateica, ka šodien nopirka man zelta auskariņus jaunus, bikses, sporta apavus. Man tas viss nav vajadzīgs! Es gribu būt vesela! Naudu man arī negrib dot, jo nekad nav. Bet pietiek, lai pabarotu visus pilsētas kaķus. Un vienmēr visās problēmās vainīga esmu es. Es neko nemāku, neko nedaru, naudu tērēju, šausmas! Bija doma vienkārši pārdot visu to, ko viņa man pērk, bet bail, jo tad arī pa seju varu dabūt.