Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Rinoplastika - Tatjana Bogdanova?

Reitings 196
Reģ: 30.07.2014
Kādas atsauksmes par šo ārsti vispār? Par korekcijām degunam varbūt tieši? Pēc rūpīgas ārstu un iestāžu, kas piedāvā iespēju - deguna plastiku veikt,izskatīšanas, visnopietnākais šķiet pie Bogdanovas. Esot ārste no Krievijas un visprofesionālākais rezultāts, visticamāk no viņas sagaidāms. Bail jau būs, drošvien, bet vienmēr dikti nepaticis savs deguns un liela vēlme ko darīt lietas labā! Nu 2 ar pusi tūkstoši iekrāti, esmu gatava doties uz konsultāciju. Bet kuru pēc dzīvajām atsauksmēm ieteiktu?
12.04.2016 20:20 |

Reitings 196
UP
13.04.2016 10:33 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Esmu pie viņas bijusi. Viņai NEKAD nav laika. Atnāc, paskatās Tevi, paņem 30€ un saka "saulīt, varam nākošnedēļ?" Un tā visu laiku! Nepāryraukti zvana telefons, viņai ir šaaaausmīgi daudz cilvēku, grib visiem palīdzēt, bet kaut kā nesanāk...
13.04.2016 10:49 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
tak vajaga vinjai pateikt,ka samaksaji ,lai konsultee vai dod naudu atpakal.
man peedeejaa laikaa arii veelme pamainiit degunu, bet nu nezinu, baigi bailiigi, jo man nav ne liels, ne kuprains, ne liiks deguns un taadus siikumus kaa es gribu, gruuti izmainiit
13.04.2016 10:53 |

Reitings 196
Ray uz kādu konsultāciju devies pie viņas? Arī degunu vēlies koriģēt? Viņa vispār visu laiku ir Latvijā, vai dažas dienas ned. tikai klīnikā Lipex?

Un man gan ir liels deguns, kuru jau kopš pusaudžu gadiem esmu vēlējusies mainīt(samazināt). Nu man ir 21, esmu cītīgi krājusi... tagad tikai atliek atbildīgākais-izvēlēties uzticamāko operējošo ārstu Latvijā deguna korecijai.
13.04.2016 10:57 |

Reitings 13
Reģ: 11.09.2023
Ārste no Krievijas. :D Vai drīzāk no Latgales laukiem?
Ši "speciāliste" pilnībā izkropļoja manu degunu, ko nācās rekonstruēt par 17 000 EUR.
Nav arī tā, ka ja ir nauda, var izlabot. Ieraugot viņas mākslas darbu, visi uzrunātie ķirurgi man atteica. Un pēc revīzijas joprojām deguns izskatās pēc dirsas, es atvainojos. Izskatās, ka būs nepieciešama 3. operācija. Ja kādu interesē vairāk, rakstiet privāti.
Ja ir vēlēšanās kļūt par treninu materiālu (lai kādam citam taptu smuks deguns uz jūsu rēķina), dodieties steidzami pie šīs speciālistes.
11.09.2023 13:58 |

Reitings 13
Jūs varat likt savas negatīvās ķepas pie mana komentāra cik vien vēlaties(gan jau pati klīnika balso), bet manu pieredzi šīs jūsu ķepas nedefinē un pilnīgi neko neizsaka.
Šīs klīnikas dēļ vismaz 6 gadi no dzīves ir norakstāmi un joprojām šim murgam nav beigu. Tiem, kam paveicās pie šīs SPECIĀLISTES, jūs variet būt laimīgi par to, ka šī "speciāliste" satrenējās uz tādiem kā mēs (zinu pietiekoši daudz nelaimīgos pacientus) bet pārējie var cerēt, ka netrenēsies uz jums un neizmēģinās kādu aizvēsturisku vai pavisam jaunu metodi, kas neatgriezeniski izkropļos jūsu seju estētiski un arī funkcionāli. Deguna un galvas sāpes katru dienu garantētas. Un, pats labākais, jūs paši par to samaksāsiet. Labāk būt nevar.
11.09.2023 15:39 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Tak ejiet pie normāliem ārstiem, nevis kaut kādām eksperimentētājām. Rodkes klīnikā, piemēram.
11.09.2023 17:54 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Njaa @ 11.09.2023 15:39
Jūs varat likt savas negatīvās ķepas pie mana komentāra cik vien vēlaties(gan jau pati klīnika balso), bet manu pieredzi šīs jūsu ķepas nedefinē un pilnīgi neko neizsaka.
Šīs klīnikas dēļ vismaz 6 gadi no dzīves ir norakstāmi un joprojām šim murgam nav beigu. Tiem, kam paveicās pie šīs SPECIĀLISTES, jūs variet būt laimīgi par to, ka šī "speciāliste" satrenējās uz tādiem kā mēs (zinu pietiekoši daudz nelaimīgos pacientus) bet pārējie var cerēt, ka netrenēsies uz jums un neizmēģinās kādu aizvēsturisku vai pavisam jaunu metodi, kas neatgriezeniski izkropļos jūsu seju estētiski un arī funkcionāli. Deguna un galvas sāpes katru dienu garantētas. Un, pats labākais, jūs paši par to samaksāsiet. Labāk būt nevar.

Kādas ķepas?
11.09.2023 18:07 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Tak ejiet pie normāliem ārstiem, nevis kaut kādām eksperimentētājām. Rodkes klīnikā, piemēram.

Tā klīnika ir labākā Latvijā?
11.09.2023 18:19 |

Reitings 13
Lula @ 11.09.2023 18:07

Kādas ķepas?

Lula, runa ir par mana komentāra vērtējumu (īkšķis uz leju). Nekādā gadījumā neuzrunāju visus šīs diskusijas dalībniekus.
Vienkārši nesaprotu kāda jēga vērtēt individuālu pieredzi, kas diemžēl ir tāda, kāda tā ir. Manā gadījumā tik drausmīga.. Citreiz būtu vienalga, bet tā kā šī ir ļoti traumatiska pieredze, tas ir ļoti nepatīkami.
Runājot par šīs "Krievijas ārstes" profesionalitāti, es pat neticu viņas veiksmīgo degunu ilglaicīgumam. Viņa uz mana deguna izveidotās bedres uzlika implantu (kas veicina skrimšļu deģenerāciju, ķirurga vārdi aptuveni), ko uzzināt varēja tikai atkārtotā operācijā. Man bail domāt cik pacientiem viņa ir atkārtojuši šo praksi.
Cik daudziem viņa ir kļūdaini izveidojusi kaulā bedri un "rekonstruējusi" to ar šādu nepiemērotu metodi, lai no ārpuses izskatītos pieņemami? Bet pēc laika būs neizbēgamas problēmas..
12.09.2023 00:01 |

Reitings 13
LuckyStrike @ 11.09.2023 17:54

Netaisiet rinoplastiku Latvijā (bet vislabāk- netaisit vispār vai vismaz palasīt forumus FB par potenciālajām sekām) Šeit nav augsts līmenis. Es sākumā mēģināju Latvijā atrast speciālistu, kas salabos Bogdanovas mākslu. Visi atteica, jo neprot. Tas vien jau parāda līmeni.
Ir atšķiriba - samaksāt 8 000 EUR pie laba speciālista vai 3 000 šeit. Pārtaisīšana būs daudz dārgāk un riskantāk.
12.09.2023 00:06 |

Reitings 132
Reģ: 16.04.2023
Piekrītu, ka LV nevajag taisīt, nav te speciālistu.
Labāk aizlido uz Turciju - cenas zina lidzigi sanāks, nedaudz dārgāk ar ceļu un dzīvošanu varbūt, bet rezultātu nevarēs salīdzināt.
Tomēr investīcija uz visu dzīvi
12.09.2023 00:15 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Elīna Bomba @ 12.09.2023 00:15
Piekrītu, ka LV nevajag taisīt, nav te speciālistu.
Labāk aizlido uz Turciju - cenas zina lidzigi sanāks, nedaudz dārgāk ar ceļu un dzīvošanu varbūt, bet rezultātu nevarēs salīdzināt.
Tomēr investīcija uz visu dzīvi

Bet kā zināt, kur tieši tādā Turcijā pieteikties?
Man arī grūti saprast, kā tas ir, ka viena valts pēkšņi ir spečuki plastiskajās operācijās?
12.09.2023 00:38 |

Reitings 13
Lula @ 12.09.2023 00:38

Bet kā zināt, kur tieši tādā Turcijā pieteikties?
Man arī grūti saprast, kā tas ir, ka viena valts pēkšņi ir spečuki plastiskajās operācijās?

https://www.facebook.com/groups/2291872087623558/?ref=share
https://www.facebook.com/groups/Rhinoplastyuk/?ref=share
Lūk 2 ļoti noderīgas privātās grupas, kurās var pieteikties un lasīt pieredzes, ieteikumus, atsauksmes par ķirurgiem visā pasaulē.
Jā, Turcija ir topā ar savu attīstīto medicīnas tūrismu, jaunām metodēm, un uz turieni dodas no visas pasaules veikt gan atkārtotās operācijas, gan pirmās.
Protams 100% garantiju nav nekur, arī tur ir Bogdanovveidīgie, tomēr ir liela atšķirība - izkropļos vai vienkārši neuztaisīs tā, kā iztēlojies.
Ir jālasa atsauksmes, jāsarakstās ar reāliem pacientiem un jāsaprot vai konkrētais ķirurga rokraksts un metodes uzrunā.
Ja Bogdanovai mēnesī ir daži pacienti salīdzinoši, Turcijā populāram ķirurgam pieredze ir daudz lielāka ar visdažādākajiem gadījumiem un deguniem.
Šis diemžēl nebūs kā aiziet pie friziera. Šajās grupās atrodas cilvēki, kas ķirurgu izvēlas pat vairākus gadus.
Un vēl jāatceras par ilglaicīguma faktoru. Smukas bildes instagramā (iespējams fotošopētas) nav rādītājs. Sākumā it kā smuki deguni var sabrukt pēc kāda laika, tādēļ reālu pacientu stāsti par rezultātu pēc gadiem ir nenovērtējami.
12.09.2023 08:50 |

Reitings 1226
Reģ: 20.06.2023
Njaa @ 12.09.2023 00:01

Lula, runa ir par mana komentāra vērtējumu (īkšķis uz leju). Nekādā gadījumā neuzrunāju visus šīs diskusijas dalībniekus.
Vienkārši nesaprotu kāda jēga vērtēt individuālu pieredzi, kas diemžēl ir tāda, kāda tā ir. Manā gadījumā tik drausmīga.. Citreiz būtu vienalga, bet tā kā šī ir ļoti traumatiska pieredze, tas ir ļoti nepatīkami.
Runājot par šīs "Krievijas ārstes" profesionalitāti, es pat neticu viņas veiksmīgo degunu ilglaicīgumam. Viņa uz mana deguna izveidotās bedres uzlika implantu (kas veicina skrimšļu deģenerāciju, ķirurga vārdi aptuveni), ko uzzināt varēja tikai atkārtotā operācijā. Man bail domāt cik pacientiem viņa ir atkārtojuši šo praksi.
Cik daudziem viņa ir kļūdaini izveidojusi kaulā bedri un "rekonstruējusi" to ar šādu nepiemērotu metodi, lai no ārpuses izskatītos pieņemami? Bet pēc laika būs neizbēgamas problēmas..

Nevajag tik ļoti ņemt pie sirds tos īkšķus, šeit tos bieži liel bezjēgā. Te var uzrakstīt, ka tev patīk zaļā krāsa un dabūt īkšķus uz leju.
12.09.2023 09:32 |

Reitings 13
fifinators @ 12.09.2023 09:32

Nevajag tik ļoti ņemt pie sirds tos īkšķus, šeit tos bieži liel bezjēgā. Te var uzrakstīt, ka tev patīk zaļā krāsa un dabūt īkšķus uz leju.

Taisniba. Pat pasmējos par to zaļo krāsu. Bet nu ši operācija tik ļoti izčakarēja psihi. Aizvainoties var uz līdzenas vietas. Lūdzu labi apdomājiet pirms izlemjat veikt šo operāciju. Veiciet tikai tad, ja pilnīgi nekas savā degunā nepatīk. Ja patīk vairāk kā 1 sejas leņķis, svarīgas ir konkrētas sejas iezimes vai patīk, piemēram, nāsu forma, tas viss var tikt izčakarēts. Uzlabojot kaut ko vienu, var zaudēt kaut ko citu, kas patika.
Deguna konstrukcija ir kā teltij, kas notur ādu un formu konkrētajā formā. Kaut ko pamainot no balsta elementiem, šīs konstrukcijas izskats,tās elementi var mainīties uz slikto pusi.
Piemēram tiksi pie "ideāla" profila bet no priekšpuses deguns izskatīsies plakans, nāsis lielākas un izplūdušas. Nāksies rekonstruēt ar ribu, ja nevarēs samierināties (regulāri forumos redzu šādu sūdzību).
Atsauksmes par šādu nianšu zaudēšanu lasu arī labu speciālistu rezultātu atsauksmēs. Ķirurgi šo labprāt nepaskaidro.
12.09.2023 12:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits