Njaa @ 11.09.2023 15:39Jūs varat likt savas negatīvās ķepas pie mana komentāra cik vien vēlaties(gan jau pati klīnika balso), bet manu pieredzi šīs jūsu ķepas nedefinē un pilnīgi neko neizsaka.
Šīs klīnikas dēļ vismaz 6 gadi no dzīves ir norakstāmi un joprojām šim murgam nav beigu. Tiem, kam paveicās pie šīs SPECIĀLISTES, jūs variet būt laimīgi par to, ka šī "speciāliste" satrenējās uz tādiem kā mēs (zinu pietiekoši daudz nelaimīgos pacientus) bet pārējie var cerēt, ka netrenēsies uz jums un neizmēģinās kādu aizvēsturisku vai pavisam jaunu metodi, kas neatgriezeniski izkropļos jūsu seju estētiski un arī funkcionāli. Deguna un galvas sāpes katru dienu garantētas. Un, pats labākais, jūs paši par to samaksāsiet. Labāk būt nevar.
Tak ejiet pie normāliem ārstiem, nevis kaut kādām eksperimentētājām. Rodkes klīnikā, piemēram.
Lula @ 11.09.2023 18:07
Kādas ķepas?
LuckyStrike @ 11.09.2023 17:54Tak ejiet pie normāliem ārstiem, nevis kaut kādām eksperimentētājām. Rodkes klīnikā, piemēram.
Elīna Bomba @ 12.09.2023 00:15Piekrītu, ka LV nevajag taisīt, nav te speciālistu.
Labāk aizlido uz Turciju - cenas zina lidzigi sanāks, nedaudz dārgāk ar ceļu un dzīvošanu varbūt, bet rezultātu nevarēs salīdzināt.
Tomēr investīcija uz visu dzīvi
Lula @ 12.09.2023 00:38
Bet kā zināt, kur tieši tādā Turcijā pieteikties?
Man arī grūti saprast, kā tas ir, ka viena valts pēkšņi ir spečuki plastiskajās operācijās?
Njaa @ 12.09.2023 00:01
Lula, runa ir par mana komentāra vērtējumu (īkšķis uz leju). Nekādā gadījumā neuzrunāju visus šīs diskusijas dalībniekus.
Vienkārši nesaprotu kāda jēga vērtēt individuālu pieredzi, kas diemžēl ir tāda, kāda tā ir. Manā gadījumā tik drausmīga.. Citreiz būtu vienalga, bet tā kā šī ir ļoti traumatiska pieredze, tas ir ļoti nepatīkami.
Runājot par šīs "Krievijas ārstes" profesionalitāti, es pat neticu viņas veiksmīgo degunu ilglaicīgumam. Viņa uz mana deguna izveidotās bedres uzlika implantu (kas veicina skrimšļu deģenerāciju, ķirurga vārdi aptuveni), ko uzzināt varēja tikai atkārtotā operācijā. Man bail domāt cik pacientiem viņa ir atkārtojuši šo praksi.
Cik daudziem viņa ir kļūdaini izveidojusi kaulā bedri un "rekonstruējusi" to ar šādu nepiemērotu metodi, lai no ārpuses izskatītos pieņemami? Bet pēc laika būs neizbēgamas problēmas..
fifinators @ 12.09.2023 09:32
Nevajag tik ļoti ņemt pie sirds tos īkšķus, šeit tos bieži liel bezjēgā. Te var uzrakstīt, ka tev patīk zaļā krāsa un dabūt īkšķus uz leju.
Njaa @ 11.09.2023 13:58Ārste no Krievijas. :D Vai drīzāk no Latgales laukiem?
Ši "speciāliste" pilnībā izkropļoja manu degunu, ko nācās rekonstruēt par 17 000 EUR.
Nav arī tā, ka ja ir nauda, var izlabot. Ieraugot viņas mākslas darbu, visi uzrunātie ķirurgi man atteica. Un pēc revīzijas joprojām deguns izskatās pēc dirsas, es atvainojos. Izskatās, ka būs nepieciešama 3. operācija. Ja kādu interesē vairāk, rakstiet privāti.
Ja ir vēlēšanās kļūt par treninu materiālu (lai kādam citam taptu smuks deguns uz jūsu rēķina), dodieties steidzami pie šīs speciālistes.