Weeds ir drāma/komēdijseriāls. Sākums man īpaši nepatika, bet pēdējās sezonas ir bomba, tik smieklīgas sērijas un jūtu līdzi tur visiem :D Tas ir par mammu, kas tirgo zāli Kalifornijā, pirms viņa tur tika legalizēta.
Californication - dikti labs, no tiem pašiem Showtime producentiem, drāma/komēdija par rakstnieku, kurš vnk iet cauri dzīvei un iekuļas visādās nepatikšanās un vēl joprojām ieķēries bijušajā meitenē, kas ir viņu tīņu meitas mamma. Un uzņemts arī Kalifornijā. Man neeenormāli patīk.
Jane the Virgin - tāds viegls komēdijseriāls, līdzīgs meksikāņu novellām, ar humoru un drāmu. Par nevainīgu meiteni, kas palika stāvoklī, jo viņu nejauši mākslīgi apaugļoja ar bagāta vīrieša spermu. Diezgan mīļš un drāmas pilns seriāls, vairāk par ģimeni un par tās vērtībām iet runa.
Par switched at birth runājot, es arī viņu sāku skatīties, bet tikai tāpēc, ka tur bija nedzirdīgi characters un es pati nāku no nedzirdīgas ģimenes, tāpēc bija interesanti salīdzināt kāda dzīve nedzirdīgajiem ir Amerikā un kādas lietas viņiem tur pienākas un kā tur viss notiekās. Skatījos ar mammu, dikti forši bija, bet tad tur parādījās pārāk daudz tīņu drāmas un nepietiekoši man interesējošās lietas. :D