Man šodien vienkārši veicās. Pavadīju mammu uz lidostu un braucu uz centru pie kosmetologa. Gribēju izņemt naudu, bet man rāda, ka nepareizs pin kods, nodomāju, ka nevar būt, jo labi atceros pirkstu kombināciju pin kodam. Protams, 3x ievadīju, karti norija, bet man pēc 15 min ir pieraksts un nauda ir tikai American Express kartē, kur ir lieli procenti par naudas noņemšanu. Neviens man naudu nevar iedot, jo vecāki neatrodas Latvijā. Man pārņēma viegls šoks, kā es dabūšu skaidru naudu. Piezvanīju uz banku, man tur skaidro visu procedūru, ka karte būs 4 dd laikā un tā kā man vakar bija dzimšanas diena, man vairāk necerēt uz studenta karti, būs jau pieaugušo karte utt, man viena doma galvā, kā es cilvēkam samaksāšu :D Garunāju uz goda vārda, ka aiziešu uz banku un filiālē izņemšu naudu. Paldies dievam, ka viss beidzās labi. Taču es joprojām nevaru saprast, kā man uzrādīja, ka pin kods ir nepareizs, es tiešām nesaprotu. Un, ja es uzrādīju nepareizi, kā es varēju pēkšņi aizmirst, nu kā. Mistika :D
Man katra diena ir piedzīvojumiem bagāta, vismaz nav garlaicīga dzīve.:-D