neko nesaprotu no skriešanas

Reitings 28
Reģ: 23.01.2016
Ar cik km man vajadzētu sākt? Patreiz varu noskriet 4km, pēc tam jau ir ļoti ļoti ļoti grūti. Vai tas ir normāls sākums? Un pēc cik ilga laika vajadzētu palielināt maršrutu? Un cik dienas nedēļā var skriet?
11.04.2016 18:43 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Man ir ļoti laba app, saucas tā arī - running. Tur ir pilnīgiem iesācējiem, kur skriešana sākumā mijas ar iešanu arī. Pagaidām pieturos pie šis jo esmu pilnīga iesācēja skriešanā un tā man ne sevišķi patīk, bet esmu jau nopirkusi skriešanas apavus un atpakaļ ceļa nav :-D
Pirmā reize skrienot man vispār bija 3km 30 min. Tas jau vairāk kā ātra iešana izskatās
11.04.2016 20:00 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Vai skrienot tiešām var nomest lieko svaru?

Ļoti jocīgi, sporta zālē uz skrejceliņa varu mierīgi paskriet, bet kad nonāku brīvā dabā jūtos kā zīdainis pirmo reizi nostājies uz kājām. Vienkārši nemāku skriet. Pirmkārt, liekas, tik neērti, ka gaiss sitās pret seju, otrkārt, nelīdzens ceļš, visu laiku klūpu, tāpēc bail uzņemt tempu, lai bez zobiem nepalieku. Kā lai iemācās skriet?

Cik daudz vispār ir jānoskrien, lai sāktu pamanīt kādas izmaiņas ķermenī?

Kā arī, kā lai tiek pāri kompleksiem skriet ārā. Ciemojos no ārzemēm pie mammas Latvijā, kur dzīvojam mazā ciematā, kur mājas uz riņķi, vienu vakaru izgāju ārā paskriet, tā visas vecenes pie logiem pielipušas un pēc tam tik sākas - skat kas no ārzemēm atbraucis, kur tad skrien utt. Jejbogu, sajutos kā slavenība.
15.04.2016 15:00 |

Reitings 503
Reģ: 29.01.2009
Es arī sāku ar 2 km pavisam lēnā garā. Pēc sajūtām lieku klāt. Kad izeju ārā skriet, tad tikai redzu cik šodien varēšu, jo ir reizes, kad skrienas tā viegli, bet citreiz ir ļoti grūti. Tāpēc, ja nav pulsometra, tad skaties pati pēc savas pašsajūtas. Un vēl svarīgi ir pirms sāc skriet drusku iesildies, nesāc uzreiz pilnā tempā skriet. Pēc tam arī atsildies, lai nākamā dienā no gultas vari tikt ārā.
15.04.2016 15:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits