Kā lai saņemas izbeigt attiecības, kurām nav nākotnes?

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Sveikas,

šobrīd esmu attiecībās, kurām nav nākotnes. Vienkārši nav, nav būtiski, kāpēc, bet nav. Man ir stipras jūtas pret to vīrieti, varētu turpināt baudīt mirkli, nedomājot par nākotni, bet tajā pašā laikā gadi iet uz priekšu, baidos, ka es tā palaidīšu garām dzīvi, vai to cilvēku, kurš man ir paredzēts. Jau labu laiku domāju par to, ka jāliek punkts, bet es nespēju saņemties :( Jūtos kā apburtā lokā, nespēju palaist viņu vaļā, jo stipri mīlu.

Vai kāda ir bijusi līdzīgā situācijā? Kā jūs saņēmāties? Kā lai liek punktu, ja no domas vien jau sirds sāp...(t) Gribas turpināt baudīt mirkli, bet tai pašā laikā prāts kliedz, ka nav vērts...

Esmu ļoti apjukusi.
10.04.2016 22:52 |

Reitings 66
Reģ: 10.04.2016
Ja viņa zina, ka ilgi tā pat kopā nepaliks, tad, cienot vīrieša laiku, vajadzētu prasties.
11.04.2016 08:59 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Vieniga par kuru vinjai saja situacija vajadzetu padomat, ir vinja pati. Virietim viss labi, vinjs par vinju nedomaa, vinjs vienkarsi dzivo talak zinot, ka meitene grib to ko negrib vinjs. Vinjs tacu apzinas, ka vinjai viss nopietni ja velas kopigu gimenei, bernu. Tiesi vinjam butu jasper solis un jaatkapjas jo meitenei to izdarit gruti.
11.04.2016 09:18 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Piekrītu, manuprāt, vīrietim būtu jāapzinās, ka meitene vēlas visu to, kas viņam jau ir bijis un ko viņš negribēs, tāpēc atkāpties vajadzētu viņam (pēc situācijas spriežot, viņam būs daudz vieglāk).
11.04.2016 09:19 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Labāk jau šķirties tagad. Ietaupīsi sev gan laiku, gan aŗi sāpes. Ja tu šīs attiecības izvilksi līdz varbūt pusotram gadam vai diviem tad jau būs vel grūtāk šķirtiesu un sāpes arī būs spēcīgākas. No otras puses var gadities ka pēc tā pusgada jau esi sapratusi un izsāpējusi visu sāpi un vari aiziet prom ar tīru sirdsapziņu un prātu.

Noderētu jums vienkārši kopīga apsēšanās un lietu izrunāšana. Cerams ka tad arī nonāktu pie appusēja lēmuma par šķiršanos.

Tu pašlaik tiešām moki sevi neejot prom, bet viņš arī nav zelta gabaliņš jo viņš varētu tavas mocības pārtraukt vienkārši izšķiroties tūlīt un tagad, bet tā vietā viņš turpina ar tevi būt kopā. Vai nu viņam jūtas ir, vai arī viņš tevi vienkārši izmanto.
11.04.2016 09:25 |

Reitings 133
Reģ: 25.06.2012
Trakākais Elīnas situācijā ir tas, ka tagad viņš negrib, bet nav teikts, ka nesagribēs. Tikai ir viens bet, viņs tiks pie bērna kaut piecdesmit gados, sieviete vairs nē.
Tas tā, ja nu pavisam talu aizdomājamies...

Ja nesaskan domas, labāk iet katram savu ceļu. Nav viegli izmainīt otru cilvēku.
11.04.2016 09:37 |

Reitings 66
Apple_Pie, ko Tu vēl izdomāsi? Vīrietim jāpalīdz jāizbeidz attiecības, lai tas nebūtu jādara viņai pašai?

Varbūt pie reizes jāpiemeklē viņai arī kāds vīrišķis, kas vēlētos ģimeni?
11.04.2016 09:45 |

10 gadi
Reitings 3997
Walter White, tu vispār lasīji, ko es rakstīju? Es nezināju, ka viņš ir kaut kādā izzināšanās procesā! No sākuma tika runāts par to, ka vēlas ģimeni, runāts par kāzām un tml. Man pat nebija jausmas, kas īstenībā cilvēkam galvā notiek! (t)

Bet tēma slēgta, punktu pieliku, viss cauri.
11.04.2016 09:47 |

Reitings 66
Pareizi izdarīji.

Un veiksmi turpmāk. ;-)
11.04.2016 09:49 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es nezināju, ka viņš ir kaut kādā izzināšanās procesā! No sākuma tika runāts par to, ka vēlas ģimeni, runāts par kāzām un tml. Man pat nebija jausmas, kas īstenībā cilvēkam galvā notiek!

Ko var zināt. Negribu izklausīties ļauna, bet varbūt vienkārši viņam arī nebija tas emocijas pret tevi. Tik pat labi varbūt pēc kāda laika ar citu gan būs visi kāzu prieki un ģimenes prieki. Jums vienkārši nebija lemts. Tomēr tam nu vairs nav nozīme.

Bet tēma slēgta, punktu pieliku, viss cauri.

Tas labi!Lai viss beidzās labi un cerams ka ilgi tev nesāpēs dēļ šīm attiecībām!
11.04.2016 09:54 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nezinu, pazuda ticiba temai. Tik gruti bija, atlika vien palasit dazus komentarus un peksni i drosme atradas i laiku vairs lieki netereja.
11.04.2016 11:16 |

10 gadi
Reitings 3997
Beibe.Marta, a ko tad tu te sagaidīji? Jā, man vrb vajadzēja izlasīt, ka citas ir tam gājušas cauri un tikušas galā. Vrb tieši tas bija tas, kas man vajadzīgs. Šorīt no rīta piecēlos un piezvanīju viņam, pateicu, ka viss, palūdzu mantas man atvest. Nesaprotu, kas te tik neticams. Kad cilvēks saņemas un pēc diskusijas izveidošanas izdara to, ko vajag - tad slikti. Kad izveido dikusiju un kā vairākums sāk kladzināt, ka tomēr nav tik slikti...tad atkal parasti notiek cepšanās, kāda jēga diskusiju veidot.

Man šī diskusija bija tas kas vajadzīgs. Un sāp jau tāpat, nav man viegli arī šobrīd.
11.04.2016 12:36 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Elīna*, turies! Pārmaiņas tagad noteikti sāp.. tomēr ar laiku sāks dzīvē viss iet uz augšu.. vismaz man tāda pārliecība :)
11.04.2016 12:42 |

10 gadi
Reitings 749
Reģ: 29.01.2009
Malacis, ka pieņēmi lēmumu. Labāk ātrāk, nekā vilkt garumā. Es arī gribu, bet tagad, kad bērns ir grūtāk.
11.04.2016 14:01 |

Reitings 179
Reģ: 15.08.2013
mana situācija ir tāda, vasarā būs 3 gadi kopš esam kopā. vēl aizvien nedzīvojam kopā.
kāpēc nebūs nākotne? jo draugs nevēlas bērnus, nevēlas tādu ģimenes dzīvi, pat tagad viņš it kā sakot, ka kopā baigi nesteidzas dzīvot, jo domā, ja katru dienu redzēsimies, apniksim viens otram., bet tad no otras puses mums abiem ir kopā tik ļoti labi, izbaudām viens otra klātbūtni, viņš rūpējas par mani, saka, ka nevar iedomāties, ka būtu kopā ar kādu citu, bet es saprotu, ka mums nav nākotne kopā, es tikai nespēju izšķirties, bet saprotu, ka tā laiku velti izšķiežu, jo kopdzīve mums nebūs.
12.04.2016 21:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)