jaapievienojas pulcinjam, kaut gan man taa saape ir savaadaaka.
pirmkaart,mums ir long distance , bet, es uzskatu, ja tev patiik tas cilveeks, tad tas taaa- tiirais nieks.
Bet kaa jau teicu, man tas staasts ir sarezgjiitaks, manupraat. Kaa cilveks vins ir super- dariis Tevis deelj visu, goda vaards pilniigu visu, aplidos , ir miiljsh, gaadiigs, nu tieshaam visas labaakaas iipaashiibas, bet laikam tas ir tas , kas man nepatiik tieshi. Man jau kopsh beerniibas bija savaadaaka bilde galvaa, kaa vajadzeetu izskatiities manai naakotnei. Jaasaka, ka laikam ir gruuti pienjemt to realitaati, bet vins vienkaarsi nav mans cilveeks, vins ir radiits kaadai daudz reiz labaakai. Manupraat, es arii vienkaarshi negribu buut attieciibas, ja nu vieniigi ar cilveeku kurs atbilst pilniibaa man- ar taadaam intereseem, uzskatiem. Nu jaa, katru reizi , kad saku, ka neredzu jeegu tam visam- shim uzreiz kaut kaadi tizli teksti: tu esi vieniigaa, bez tevi nevaru utt. Bails ka izdariitu ko tizlu. Bet es taa kaa izdomaaju, laut tam varu liidz vasarai un tad ja pavisam nejutiiishu neko, tad izbeigshu. Jo es juutu kaadus 10 % pret vinju tikai, ja buutu jaasaka kaadas ir manas juutas. Manas atbildes uz vinja ikdieniskajiem jautaajumiem ir tik iiisas, es vnk neredzu jeegu atbildeet citreiz, vins ir tik greizsirdiigs, apvainojas. Citreiz ir sajuuta, ka vins pat nav iists viirietis, bet, kaa jau teicu, kaa cilveeks vins ir super, bet ne man. Un tad veel no vecaaku puses: vinji uzskata, ka vins tik super un vins ariii parasti kaut ko tizlu pasaka: jaa, tava mamma man uztaisiija pusdienas, atveda zaales utt. Taada sajuuta, ka viss izplaanots jau. Mums tik daudz kur nesaskan :D ehhh, zinu, ka pashai ir jaaizlemj, bet ziniet ir gruuuti, negribas saapinaat vinju, nesaprotu kaapeec vispaar piekritu buut attieciibaas.