kas liek sievietēm...

Reitings 41
Reģ: 12.05.2015
kļūt par feministēm?
09.04.2016 17:07 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Šoreiz jāpiekrīt Rīdziniecei. Es nezinu, vai pareizi sapratu viņas domu, bet doma, manuprāt, bija tāda, ka visas tiecamies pēc maksimālas vienlīdzības, bet tajā pašā laikā pašas savos uzskatos un sabiedrības spiedienā no tā visa atkāpjamies.
nu tiesi ta! Visi ir vienlidzigi tikai viriesi ir vienlidzigaki par sievietem. Pret sievieti musdienas izvirza veselu guzmu ar paranormalam prasibam, viriesi var uzelpot jo prasibu pret viniem daudz mazak. ka jau teicu socialekomoniski liela dala atbildibas tiek novelta uz sievieti, kamer lielako piraga gabalu joprojam dala viriesi un bez piepules.
09.04.2016 18:47 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Kas liek, nemācēšu pateikt. Bet piekritīšu tam, ka vispirms vajag vienoties par definīciju, kas tā feministe tāda ir, un tikai tad sākt kašķēties.

Es sevi par feministi ikdienā nedēvēju, bet nu, tam, ka sievietes ir cilvēki piekrītu ar visām četrām :) Bieži arī iekrīt acīs tas, cik ļoti stereotipizētu, objektificētu un reizem pat vienkārši trulu sievieti attēlo masu medijos. Klausos radio, raudāt gribas, kādas reklāmas - par dāmām, kas brauks uz mārtiņa riepu centru savirzi regulēt, par andrīša māmiņu (taja reklāmā gan arī vīriešu dzimuma robčiks ir kaut kāds atsaldētais), jaunā biznesa ziņu portāla reklāma, kur vīrieši ir pasniedzējs un biznesmenis, kam interesē jaunākie notikumi pasaulē un uzticama informācija, un sieviete, kas strādā valsts pārvaldē (dzer kafiju, lako nagus un iemieso sevī birokrātiju) un lasa portālu, jo to feisbukā iesaka viņas draugi....

Tajos rītos, kad dzirdu šīs reklāmas, tad gan manī pamostas riktīga "feministe" ar spalvainām padusēm, lieko svaru un vīrišķīgu žaketi mugurā, kas ienīst visu vīriešu dzimumu.
09.04.2016 18:48 |

Reitings 23705
"Vīrietis drīkst lamāties, bet redziet, ja sieviete to dara - tad izklausās briesmīgi".
no sisi serijas ir daudz teicinu un uzskatu, un joprojam. ja vecis baraa piedzeras aj nu un, ja sieviete kaadas sausmas. :-D:-D
09.04.2016 18:49 |

Reitings 41
riktīga "feministe" ar spalvainām padusēm, lieko svaru un vīrišķīgu žaketi mugurā, kas ienīst visu vīriešu dzimumu.

tad cik saprotu tu ar feminismu saproti tieši šo - resnu, spalvainu sievieti, kura ienīst vīriešu, jo piemēram kā Scandinavian rakstīja, vīrieši ir viņu sāpinājuši, nu piemēram neveidojuši attiecības ar viņu?
09.04.2016 18:52 |

Reitings 23705
vispar nenormalais slaiduma, modes ,skaistuma, silikona, kosmetikas kults sieviesu feminismu atmet uz atpakalu. Nez kapec bulimija ir lielakoties tiesi sieviesu slimiba! ta ka lidz patiesai vienlidzibai ir ka lidz kinai rapus. Un joprojam sieviete uz motocikla izraisa vismaz LV izbrinus daudzos. Un teicienus par sievieti pie stures neatkarosu. Un ja pipe virietis nu tas nekas, bet ja sieviete arprac arprac.
09.04.2016 18:53 |

Reitings 17280
nē, misery, ES to tā nesaprotu, bet mokos ar aizdomām, ka tieši tā feministi atsevišķi indivīdi iztēlojas.
09.04.2016 18:55 |

Reitings 23705
Feminisms IT KA ir uzvarejis, bet ikdienas musu domas, darbos, pratos uzskatos nav nekada vienlidziba.
09.04.2016 18:56 |

Reitings 17280
ikdienas musu domas, darbos, pratos uzskatos nav nekada vienlidziba

+++
09.04.2016 18:56 |

Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
riktīga "feministe" ar spalvainām padusēm, lieko svaru un vīrišķīgu žaketi mugurā, kas ienīst visu vīriešu dzimumu.

Redziet, šis jau ir sabiedrībā radīts aizspriedums, nevis feminisms. :)
09.04.2016 18:57 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Man liekas, ka 57days to bija domājusi tā, ka tajās dienās viņa kļūst par tādu, kas uzskata, ka var arī izskatīties nevīžīgi, var darīt, ko grib, nepakļaujoties tam, ka sievietei jābūt perfektai, bet uzspļaut visam. Vismaz es to nesapratu tik burtiski, drīzāk kā nepakļaušanos
09.04.2016 18:59 |

Reitings 17280
Tieši tā. Tīŗi pēc akadēmiskās definīcijas feminismam ar spalvainām padusēm ir maz sakara. Un kamēr mēs nevienosimies par definīciju, tikmēr normāla diskusija nesanāks.

Reitings 41
Feminisms IT KA ir uzvarejis, bet ikdienas musu domas, darbos, pratos uzskatos nav nekada vienlidziba

sākumā es gribēju taisīt diskusiju par t,o, vai uzskatat sevi par feministi, bet pameklēju cosmo meklētājā, un tādas diskusijas jau ir bijušas un lielākā daļa saka, ka nav. tad kā feminisms var būt uzvarējis, ja lielākā daļa feminismam nepiekrīt un to noraida? nu un protams ja feminismam nepiekrīt tad arī ikdienā tu neatradīsi plaši izplatītas feminisma izpausmes. vai es kļūdos? manu prāt, loģiski

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
vecis baraa piedzeras aj nu un, ja sieviete kaadas sausmas.

Kāda starpība dzimumam, man riebjas cilvēki, kas dzer kā lopi. Vienalga tas vai vīrietis vai sieviete. :-/
09.04.2016 19:02 |

Reitings 17280
Redzi, es sevi nedefinēju arī par patrioti, piemēram. Bet tas nenozīmē, kas nemīlu savu dzimto zemi.
09.04.2016 19:02 |

Reitings 23705
man ir papildus jatajums.

kapoec taja tevu sova laikam gimene, kur bija dels no pirmas lauliabs liels, meita paliela un maza peka gadu veca jus liela dala aizstavejat to pusmuza virieti kas nemak gatavot? Berni vairaki, jauns ar vairs nav, butu jazin ka gadu vecam mazulim dot pelmenus parkaisitus ar pipariem nav riktigi. Bet jus taicat feins virietis, vinam piedodami. Un ja ta daritu mamma jus gan teiktu ko citu!
09.04.2016 19:07 |

Reitings 41
Redzi, es sevi nedefinēju arī par patrioti, piemēram. Bet tas nenozīmē, kas nemīlu savu dzimto zemi.

Es īsti neorientējos šajos jēdzienos un nezinu vai patriotisms = mīlestība pret dzimto zemi... bet pieņemsim, ka tā patiesi ir. vai tādā gadījumā tas nav tik pat bezjēdzīgs uzskats, kā nesaukt sevi par labroci, lai gan ar kreiso roku tomēr neraksti? manuprāt, var piekrist vienlīdzībai (ar to saprotot, piemēram, tikai tiesības balsot, studēt, strādāt) un nebūt feminists (jo neba šīs 3 tiesības ir panaceja). nu piemēram uzskatot, ka sievietes kopumā ir stulbākas par vīriešiem, bet tas nav iemesls viņām aizliegt kaut ko, jo ir arī daži stulbi vīrieši. piemērs.
09.04.2016 19:09 |

Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
Man liekas, ka 57days to bija domājusi tā, ka tajās dienās viņa kļūst par tādu, kas uzskata, ka var arī izskatīties nevīžīgi, var darīt, ko grib, nepakļaujoties tam, ka sievietei jābūt perfektai, bet uzspļaut visam. Vismaz es to nesapratu tik burtiski, drīzāk kā nepakļaušanos

Es kopju sevi sevis dēļ, nevis, lai izpatiktu vīriešu kārtas pārstāvjiem vai atbilstu žurnāla perfektuma standartam. Sanāk, ka homoseksuāla sieviete, kuri nepiesaista vīrieši, ir kā 57days aprakstīja?

Šeit nu es gan piekrītu, mazāk izvēlēties sev kaut kādus apzīmējumus un vairāk baudīt. :)
09.04.2016 19:10 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
vispar nenormalais slaiduma, modes ,skaistuma, silikona, kosmetikas kults sieviesu feminismu atmet uz atpakalu. Nez kapec bulimija ir lielakoties tiesi sieviesu slimiba! ta ka lidz patiesai vienlidzibai ir ka lidz kinai rapus. Un joprojam sieviete uz motocikla izraisa vismaz LV izbrinus daudzos. Un teicienus par sievieti pie stures neatkarosu. Un ja pipe virietis nu tas nekas, bet ja sieviete arprac arprac.

Es par sos pasu :-D Vel sitas ka sieviete vajprats kaa var uz barciku aiziet vienatnee un pasutit viskiju vai alus pinti ..drausmas. Un ari it ka sievivetei jadzerot tikai vins &sampis, ja bauda alu vai konjacinu tad vaajprats vnk ...

Par to brauksanu ar piemetinaasu vai piemeram sportiskajime pargajieniem vai iesanu armijaa..Ir kas grib un dara...un uzsplauj ko kadi viriesi domaa,kas pat kreklu izgudinat nevar
09.04.2016 19:11 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Es arī nerunāju par izpatikšanu tikai vīriešiem, runāju par kopējo sabiedrības spiedienu
09.04.2016 19:12 |

Reitings 17280
Bet jus taicat feins virietis, vinam piedodami. Un ja ta daritu mamma jus gan teiktu ko citu!

Sievietēm mēs toties sakam, ka viņa ir feina un viņai ir piedodami, ja viņa pelna minimālo algu un neiespringst (viņai taču ir hobiji un viņa pilnveido sevi visu laiku!), bet ja vīrietis paļaujas, ka otrā puse iztikai priekš abiem nopelnīs, tad mēs teiktu ko citu.

Vai tā ir vienlīdzība?

No otras puses, vai dzimumu vienlīdzība ir tas pats, kas dzimumu vienādība? Te jau laikam jāpavada viss vakars Wikipēdijā, meklējot kuram TIEŠI feminisma novirzienam oficiali pieslieties.
09.04.2016 19:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits