Šoreiz jāpiekrīt Rīdziniecei. Es nezinu, vai pareizi sapratu viņas domu, bet doma, manuprāt, bija tāda, ka visas tiecamies pēc maksimālas vienlīdzības, bet tajā pašā laikā pašas savos uzskatos un sabiedrības spiedienā no tā visa atkāpjamies.nu tiesi ta! Visi ir vienlidzigi tikai viriesi ir vienlidzigaki par sievietem. Pret sievieti musdienas izvirza veselu guzmu ar paranormalam prasibam, viriesi var uzelpot jo prasibu pret viniem daudz mazak. ka jau teicu socialekomoniski liela dala atbildibas tiek novelta uz sievieti, kamer lielako piraga gabalu joprojam dala viriesi un bez piepules.
"Vīrietis drīkst lamāties, bet redziet, ja sieviete to dara - tad izklausās briesmīgi".no sisi serijas ir daudz teicinu un uzskatu, un joprojam. ja vecis baraa piedzeras aj nu un, ja sieviete kaadas sausmas. :-D:-D
riktīga "feministe" ar spalvainām padusēm, lieko svaru un vīrišķīgu žaketi mugurā, kas ienīst visu vīriešu dzimumu.
riktīga "feministe" ar spalvainām padusēm, lieko svaru un vīrišķīgu žaketi mugurā, kas ienīst visu vīriešu dzimumu.
Feminisms IT KA ir uzvarejis, bet ikdienas musu domas, darbos, pratos uzskatos nav nekada vienlidziba
vecis baraa piedzeras aj nu un, ja sieviete kaadas sausmas.
Redzi, es sevi nedefinēju arī par patrioti, piemēram. Bet tas nenozīmē, kas nemīlu savu dzimto zemi.
Man liekas, ka 57days to bija domājusi tā, ka tajās dienās viņa kļūst par tādu, kas uzskata, ka var arī izskatīties nevīžīgi, var darīt, ko grib, nepakļaujoties tam, ka sievietei jābūt perfektai, bet uzspļaut visam. Vismaz es to nesapratu tik burtiski, drīzāk kā nepakļaušanos
Redzi, es sevi nedefinēju arī par patrioti, piemēram. Bet tas nenozīmē, kas nemīlu savu dzimto zemi.
vispar nenormalais slaiduma, modes ,skaistuma, silikona, kosmetikas kults sieviesu feminismu atmet uz atpakalu. Nez kapec bulimija ir lielakoties tiesi sieviesu slimiba! ta ka lidz patiesai vienlidzibai ir ka lidz kinai rapus. Un joprojam sieviete uz motocikla izraisa vismaz LV izbrinus daudzos. Un teicienus par sievieti pie stures neatkarosu. Un ja pipe virietis nu tas nekas, bet ja sieviete arprac arprac.
Bet jus taicat feins virietis, vinam piedodami. Un ja ta daritu mamma jus gan teiktu ko citu!