Tās skaņas ir tiešām briesmīgas, mani paglāba vien tas, ka agrāk biju tehno fane :-D, tad nu mēģināju iztēloties ka esmu reivā :-D:-D:-D...un acis CIEEEEET...ja ir atver acis, viss, jumts kukū...
Oijj, man magnētiskā rezonanse arī bija grūti izturama klaustrofobijas un drausmīgo galvassāpju dēļ, kas bija meningīta dēļ (ko atklāja gan vēlāk). :-/
līdzīga iestāde ir ģertrūdes ielas galā , blakus puķu veikalam ( kādreiz Hali-Gali ). Starpcitu aizdomīgi līdzīga , bet man šķiet , ka tur nav zila lete ....
Neesmu nekad Zilajā Dimantā bijusi pie pilna saprāta. Par desmaizēm nemāku spiest. Un par Miezīti un Garo ne tik. Bet, laikam jau Tev taisnība. Zilais Dimants tas nebūs.
Gan jau kāds no Čaka ielas gadjušņikiem. Tie jau visi aizdomīgi līdzīgi un ar desmiazēm. Pie ziedoņdārza arī bija, kas līdzīgs. Es tur vienreiz sadzēru ar bārmeni, un šamā mani kaut kādā aizbārijā cienāja ar siļķi kažokā. :D
Ja man ir foto noi RTU kafuza, tai vecai kundzitei palidzeju atvert, bet tur nav ko redzet. Tadas iestades ka saeimas kafuzis vai tmll tak taopat visi redzejusi, tier kas nav ari nosauks opar gadjusniku :-D