Meklēju savu meitenes ideālu, atsaucās, lūdzu :)

Reitings 465
Reģ: 27.04.2015
Sveikas, meitenes. :-D Zinu jau zinu, ka šis portāls nav paredzēts tādiem mērķiem, taču uzskatu, ka atrast savu meitenes ideālu šeit būtu krietni vienkāršāk nekā uz ielas. :-D
Tātad, es ļoti labprāt ar Tevi iepazītos, ja Tu..:
1) Apveltīta ar piemīlīgu un siltu smaidu
2) Apveltīta ar jauku un skaistu raksturu
3) Vecumā 20-23
4) Gudra. Ļoti, ļoti gudra. Ar šo es nedomāju obligātu bakalaura vai maģistra grādu, bet gan gudru dzīves izpratni. Tomēr būtu lieliski, ja Tev ļoti patiktu un Tu studētu medicīnu, psiholoģiju, pedagoģiju, inženierzinātnes vai ko citu, kas, tavuprāt, sabiedrībai spēj dot daudz laba
5) Ar lielisku humora izjūtu apveltīta
6) Smaidīga, neesi dzīves nogurusi
7) Proti garšīgi gatavot un Tev patīk apmeklēt dažādus restorānus
8) Nesmēķētāja
9) Proti nelietot par daudz alkohola. Perfekti būtu, ja Tev garšotu tikai vīns/šampanietis, kāds vieglāks kokteilītis
9) Ar augstu pašcieņu. Tavā pagātnē nedrīkst būt tādi brīnumi kā vienas nakts sakari, zālītes pīpēšana.
10) Jāprot kaut kas radošs. Mūzikas instruments, skaisti zīmēt, gleznot vai citas radošas lietiņas.
11) Patīk ceļot, bet savu dzīvi pilnīgi noteikti vēlies pavadīt Latvija'.
12) Ar Tevi var parunāties par dažādām tēmām. Esi zinoša arī vēsturē, politikā, psiholoģijā. Tehniskās lietās arī nedrīksti būt pilnīgi dumja
13) Proti kaut vienu svešvalodu
14) Zini ko dzīvē vēlies, nepeldi pa straumi
15) Lieliski saproties ar bērniem
16) Esi atvērta dažādām jaunām idejām un pati proti tās ģenerēt
17) Aukstajos ziemas vakaros proti gan lieliski sildīt, gan sildīties
18) Neesi dzīves nogurusi un pārslogota
19) Ēst gatavošana Tev nav sveša lieta
20) Lasi grāmatas
21) Ar cieņu proti arī izturēties pret zemākiem sabiedrības slāņiem un lietām izprast iemeslus. Neizjūti nicinājumu pret bezpajumtniekiem, nārkomāniem utt.
22) Jauka pret apkalpojošo personālu
23) Esi brīva un uzskati, ka vislabākās attiecības veidojas no draudzības
24) Mazliet arī saproti no sporta
25) Esi interesanta, proti rakstīt paplašinātiem teikumiem
26) Neesi mežā augusi, labas manieres..

Es saprotu, ka šādu meiteni atrast ir ļoti, ļoti grūti un diezgan labu laiku man jau nav sanācis, taču ja padošos tas vairs nebūšu es.
Ja atbilsti šim aprakstam tad ļoti gaidīšu Tavu ziņu. Pastāstīšu arī par sevi un TĀADU meiteni es tiešām pratīšu novērtēt un lutināt. ;-);-):-D:-P

Visi negatīvie un dusmīgie ar savu žulti uz TVnetu vai Delfiem :-P
07.04.2016 22:29 |

Reitings 465
Luāra, nav jau daudz cilvēku ar ko es par šādām lietām būtu runājies. :D
08.04.2016 23:51 |

Reitings 1343
Reģ: 24.11.2015
labāk dzīvot pie muteres nekā strādāt hesītī par apkopēju, kur klienti(turīgie rīdzinieki) iet un ieņirdz par to neveiksminieci, kas neko labāku par mēslu tīrīšanu aiz citiem nav spējusi atrast
08.04.2016 23:52 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Archibalds , es neticu,ka tu tā vienkārši vari pateikt,kas es esmu. Šeit diskusijās pārāk aktīvi neiesaistos. :-D
08.04.2016 23:52 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
un nestrādāju hesītī par apkopēju
Vai pareizi sapratu, ka līdz ar šo komentāru tu, Erdij, sevi uzskati par kaut ko augstāku par Apple_pie?
08.04.2016 23:53 |

Reitings 465
Luāra, whatsapp :)

Reitings 1343
Reģ: 24.11.2015
vienmēr esmu bijis augstāks par viņu, jo pirmkārt esmu vīrietis

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
kurš te ir dzīves garlaikots un tik izmisis ka jaliek vecenu portala iepazisanas sludinajums?? :-D:-D

Reali, nopietni runajot, ar ko tu tadai sievietei varetu likties interesants, piesaisit? Jo pec apraskta tu izklausies tik pareizs, nugigs un garlaicigs ( neuztver tgd ka apvainoju, vnk ta tiesam izklausies) un vel tads kuru sieviete varetu mierigi izmantot, bet tu ka kucens skraiditu un apjumsotu to veceni kas atbilstu tavam stulbajam prasibam... Tiesam pareizs, garlaicigs un viegli izmantojams, saproti ka tadus ka tu meitenes loti biezi noliek smagi aiz muguras.

Tev ir kadas neparastas ipasibas, aizrausanas, patik spontanas, trakas idejas, kkas kas ir neparasts, traks, ekstrems, ar ko tu sievieti varetu pakert? Ar so pareizibu tu sievietes tikai aizbaidiisi, tici man ;-);-) Sievietem patik chali ar raksturu un interesanti, kuri nevis tikai runat prot bet ari darit
08.04.2016 23:54 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Redzi, esmu spējusi atrast kaut ko labāk, tāpēc pēc mēneša tur vairs nestrādāšu, bet Tu pēc mēneša turpināsi dzīvot pie mammas un būt tāds pats idiots kā šodien :-D
Jā, nu visi tik turīgie rīdzinieki tā vien skrien rīt uz Hesi un ieņirgt par darbiniekiem.
Kā arī man ir šī priekšrocība šos darbus vairs nedarīt un tie, kas to dara, ir pilnīgi normāli studenti, kuriem gribas savu naudiņu un šis ir darbs, ko labi savienot ar studijām, bet tā kā šaubos, ka Tu studē vai strādā, tad Tev to nesaprast :-D
08.04.2016 23:54 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Erdij, Tev no vīrieša ir tikai tik, cik dzimumorgāns starp kājām, un tā kvalitāti arī apšaubu.
08.04.2016 23:55 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Izlasot Archibalda rakstīto es tā domāju.. nu ok.. pilnībā piekrītu, ka godīgums svēta lieta. Bet man šķiet arī neveselīgi izzināt meitenes pagātni, prašņājot par to, vai ir bijuši sakari un ar ko gulējusi. Tāpat arī meitenēm varbūt nevajadzētu izķidāt visu vīrieša pagātni :) Ir informācija, bez kuras var iztikt.. manuprāt :)
09.04.2016 00:01 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Archibald, zinaama meera piekritu. Ir svariigi joma kuraa maacas, straada ir ne tikai naudas deelj, bet ari sirdslieta.:) Jo ari ja darbs tiek no sirds darits tikts veikt rupigi un akkuraati kas ir butiski tiem pasiem arstiem kaut vai.

Ophelia , sitais gabalins bezmaz vai kaa par mani. Berni patik, bet nevelos savus. Dzivniekus milu un plaidzu cik iespeejams cetrukaajainiem druagiem, seviski kakiem.. Un garso alus, patik hokejs, patik paslinkot...:) Dzive ir par isu lai stresotu.
09.04.2016 00:01 |

Reitings 10987
SORRY, Ophelia, bet taa dalina kur mineeji alus dzersanu ,palidzesanu dzivniekiem atbilst man.:)
09.04.2016 00:02 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Sognare, par meiteni arī tas neko labu neliecina. Protams, ir jau tā, ka draugi ļoti ietekmē, taču katram cilvēkam ir sava galva uz pleciem, arī 15 gadu vecumā. Ja man meitene tiešām ļoti patiktu un iepazītu viņu ne-interneta vidē, šis būtu viens no retajiem mīnusiem, tad domāju, ka uz to pat pievērtu acis. Kad meiteni iepazīstu dzīvē es nejautāju vai viņai ir bijuši vienas nakts sakari, vai pīpē zālīti.. nu, vismaz ne līdz brīdim kad iepazīstu tuvāk. Es salīdzinoši labi protu nolasīt cilvēkus, daudz ko varu laika gaitā noteikt pat bez jautāšanas. Protams, ka laiku atpakaļ nepagriezīs, bet cik esmu redzējis - meitenes, kas 15 gadu vecumā bija tā sauktās "pelēkās peles", laiku veltījušas mācībām un sevis pilnveidošanas, ne tusējušās pa visām pirtīm pēc kārtas vecumā pēc 20 ir jau kļuvušas ļoti sakarīgas - komunikablas, ļoti gudras un zinošas, radošas.

Savā ziņā taisnība, neko labu neliecina, bet tomēr katrs dzīvē var kļūdīties, viena lieta ir katru piektdienu iet uz klubiem un pēc tām gulties zem kāda apakšā, bet cita pavisam ir 1x mūžā uzpīpēt zālīti. Galva uz pleciem ir arī mazākā vecumā, taču vai zini cik mūsdienās draugi, klasesbiedri, skolas biedri spēj ietekmēt savus vienaudžus? Mums katram ir savi stereotipi, kādu cilvēku ieraugot. Es alkoholu nedzeru, jo negaršo, pīpēt nepīpēju (atmetu) , un zālīti neesmu mēģinājusi,jo nav bijusi tāda vēlme ,bet vai tādēļ es esmu sliktāka par citām? Cilvēcīgi ir savas kļūdas atdzīt, bet ne noliegt. :-)
09.04.2016 00:03 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
MADasaHATTER, nu tieši tā! Katram cilvēkam ir savas prasības attiecībā pret citiem - kādam vīrietim mēs liksimies sasodīti foršas ar to, ka palīdzam zvēriņiem, varam bez kompleksiem iedzert aliņu vai aiziet uz hokeja spēli, taču būs tādi kā diskusijas autors, kurš to visu piedēvēs ne-ideālajai sievietei, tāpēc man prieks, ka tomēr ir pasaulē vīrieši, kuriem mēs liekamies un liksimies ideālas ar visiem zvēriem, aliņiem un hoķiem. :)
09.04.2016 00:25 |

Reitings 10987
Ophelia, taisniba! Nu jaa, protams, draudzenu bernus vai masicas bernus palutinu un tamlidzigi, bet nu pati beernu neveelos. Bet looti miilu dzivniekus un nepaeju garaam neaizsargaatajam dveseliteem. Un protams, es domaju ka pasaulee ir viriesi kas noveertee to ak meitene var but briiva no kompelsiem iedzert alinus, fanot lidzi pa hokeja speeli vai veltit uzmanibu dzivniekiem un tai pat laikaa speej but miilosa sieva vai karjeriste.:)

PS. nu nav neviens perfekts. Katram no mums savi + un -. bet tas mus padara unikaalus.;)
09.04.2016 01:48 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Archibalds sieviete ir dzīva būtne,,ne marionete! Diemžēl tādu sievieti kādu Tu vēlies var nosaukt par marioneti.:-(
09.04.2016 14:21 |

Reitings 358
Reģ: 22.05.2013
Mani nedaudz mulsina, ka jābūt "labai" arī pagātnē, jums taču nākotne būs kopīga jāveido ne jārakņājas pagātnē. Un visi, kas jau paspējuši iztrakoties, var būt mierīgāki tagad :-D
Es gan nemaz nelasīju visu diskusiju, tā kā ja tas jau apspriest, tad es tikai savas domas izsaku.
11.04.2016 13:41 |

Reitings 328
Reģ: 21.01.2013
Vakar saņēmu no autora vēstuli ar jautājumu, kā mani sauc un cik man gadu. (Es pieņemu, ka viņš ir izpētījis, ka jūlija sākumā stāšos laulībā, bet tāpat izmēģināja laimi.) Un ja es tiešām tāda esot, kā meklē, tad viņš par mani ir stāvā sajūsmā. Ja es būtu brīva, tad no tas pirmās vēstules neradās interese, tāpēc šobrīd domāju, ka viņš tādu pašu sarakstu nevar likt pretī, lai abi partneri būtu līdzvērtīgi, kas man būtu svarīgi, attiecībās.
11.04.2016 14:07 |

Reitings 48
Reģ: 18.01.2016
Es brīnos, ka citas priecājas, ka atbilst prasībām. :-D
Domāju, ka tās, kuras tiešām ir ļoti, ļoti gudras un ar augstu pašcieņu uz šo neatsauksies. Var just, ka čalis jauniņš, ļoti kategorisks vēl un manā skatījumā tā nav gudra dzīves izpratne. Bieži vien dzīve izmāca un beigās attapsies kopā ar kādu, kas atbilst labi, ja 1 no tavām prasībām, bet liksies tik piemērota tev, ka pārējās prasības vairs nešķitīs svarīgas. :-)
11.04.2016 14:29 |

Reitings 465
Tēmu paceļu :-)
16.05.2016 22:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)