Piekrītu iepriekšējiem komentāriem. No sevis varu pievienot to, ka mani skumdina vecāki, kuri vēlas ar savu bērnu palīdzību izdzīvot savus nepiepildītos sapņus, tādā veidā apspiežot bērna individualitāti un skatu uz dzīvi. Pati bērnībā tam izgāju cauri, kad vecāmāte mēģināja darīt visu, lai redzētu mani tautas deju kolektīvā, jo pati reiz bija dejojusi, taču savas neuzņēmības dēļ palaidusi garām dzīves sniegtās iespējas, tāpēc vēlējās savus nepiepildītos sapņus realizēt ar manu palīdzību. Paldies dievam, neizdevās, jo biju pietiekami dumpinieciska, nedarīdama lietas, kuras nevēlos, taču nav mazums stāstu par bērniem, kuri vecāku rokās ir kā mazas marionetes - bērni nereti tiek vazāti pa dažādiem konkursiem, pulciņiem, taču bērna vēlmes ne mirkli netiek ņemtas vērā. Tiesa gan, es te nerunāju konkrēti par Latviju, bet vispār skatoties plašāk - ja paskatās tos pašus šovus kā ASV mātes savas meitiņas vadā pa skaistumkonkursiem, šermuļi skrien pār kauliem un paliek neizsakāmi žēl tos bērnus, kuri tiek audzināti ar domu nogalināt viņu individualitāti, viņus padarot par vecāku mini kopijām.