Horoskopu saderība

10 gadi
Reitings 4991
Reģ: 23.11.2014
Sveikas.
Man patīk palasīt horoskopu saderības, visur var atrast līdzības un lietas, kas atbilst, taču arī slimīgi neieciklējos uz to.
Gribētu, lai pastāstat no pieredzes kāda bijusi saderība dzīvē Mežāzim un Aunam, jo pēc horoskopa to mēdz atzīmēt kā gandrīz vai nesaderīgāko pāri attiecību veidošanai :-/
04.04.2016 20:19 |

10 gadi
Reitings 1755
Reģ: 24.08.2011
lai visi skorpioni man piedod, bet atceros citātu tiesi par skorpioniem- kad nav ko drāzt, drāž smadzenes :D
nekas personisks meitenes :D
05.04.2016 13:51 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Esmu ūdensvīrs, bet daudz kam, kas šeit pateikts pat no pašiem ūdensvīriem - nevaru piekrist. :D

Pļāpāt varu, bet (ja salīdzina ar dvīņiem, kuriem tik tiešām "mutiskā caureja" ir ikdiena) - ūdensvīri ir klusētāji lielākoties. :-P Runā tad, kad pārņem iedvesma. Tāpat arī ar visu pārējo - svarīgākais faktors - iedvesma. Varu kalnus gāzt, strādāt līdz spēku izsīkumam, kad citi jau sen paguruši, bet tikai tad, ja ir iedvesma uz to visu. Tas ir galvenais dzinulis un enerģijas avots. Pienākuma pēc vai atbildības dēļ švaki sanāk darboties. Izdarīt izdarīs, bet tās būs elles mokas...

Kopumā ņemot ūdensvīri ir sarežģīta zīme. Tā vienkārši noraksturot nav iespējams. Nevaru teikt, ka ūdensvīri nepielāgojas. Tieši pretēji - viņiem piemīt apbrīnojama spēja pielāgoties vistrakākiem apstākļiem un dīvaini cilvēki ūdensvīrus pievelk kā magnēts. Taču, tā kā viņiem ir sarežģīta šī iekšējā pasaule un emocijas ir visai dīvainas un virspusīgas - nekas viņus tā pa īstam nespēj noturēt, traumēt, ietekmēt, piesiet u.tml. Cilvēkam, kurš grib būt ar ūdensvīru ir vnk jādod viņam brīvība un reizi pa reizei par sevi jāatgādina, jo ūdensvīrs ir baigais vienpatis un savā vientulībā mēdz nedaudz aizmirsties...
05.04.2016 14:38 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
kad nav ko drāzt, drāž smadzenes

Oooo jēe, kā desmitniekā par man zināmajiem skorpioniem...

Kopumā ņemot ūdensvīri ir sarežģīta zīme.

Visas zīmes ir sarežģītas un 100 nevar noraksturot visus kā vienu, tas ir vairāk sakarā ar personīgo pieredzi un uztveri.
05.04.2016 14:46 |

10 gadi
Reitings 887
Reģ: 16.08.2009
Hm. Tur tīri pēc sajūtām jāskatās,kā jau te kāda minēja. Vislabāk iet pie astrologa skatīties saderības.
Mana pieredze ir tāda,ka - es kā zivs un mans vīrietis ir auns - dzīvojam miermīlīgu dzīvi. Liekas,ka esam pat vietām samainījušies ar tām zīmēm,jo viņs ir mieramika,bet es spļauju ugunis. :D
Kaut gan cik nav dzirdēts,ka šī saderība nav laba.
Pilns internets ar to,ka tipa savas stihijas zīmēm ir visvisvislabākā saderība,bet man pēdējā laikā nācies iepazīties ar zivīm un nu nekādīgi nesaskan raksturs.
05.04.2016 14:47 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Esmu ūdensvīrs.
Piekrītu Neons rakstītajam.

Esmu kopā ar jaunavu, nav tā labākā saderība, bet par asumiņu attiecībās nevaru sūdzēties :-D(l)
05.04.2016 14:57 |

Reitings 11996
Ir izveidojies priekštats arī par citām zīmēm (protams, no manas zīmes skatījuma):

Vēži - ļoti jūtīgi un emocionāli, diemžēl visai gļēvi. Diezgan sīkumaini. Lielākā vēžu "problēma" - spēja apvainoties uz jebkuru un jebkurā brīdī līdz sirds dziļumiem + tā vietā, lai atklāti izietu uz sarunu, ielien savā "čaulā" un klusi "apbižojas". Un, kad netiek pareizi saprasts, mēdz atriebties, sastrādājot sīkas riebeklības. Patīk teatralitāte, laikam tāpēc tās emocijas mēdz būt skaļas un izspēlētas itkā "uz skatuves".
Atvainojos, ja kādu aizvainoju - tāds ir mans novērojums no manas horoskopu zīmes skatījuma. Nebūt ne objektīvi!

Skorpioni - ātri un dzēlīgi. Mēdz indēt ne tikai citus, bet arī sevi un samērā bieži.

Vērši, auni, mežāži - stūrgalvīgi, mērķtiecīgi, bet nav apveltīti ar pārlieku emocionalitāti. Diezgan vienkārši cilvēki savā būtībā, tikai tā spītība ir nenormāli kaitinoša un bieži vien traucējoša iezīme...

Zivis - vnk wtf!!!! Es teiktu, ka tie ir izbēgušie pacienti no psihiatriskās slimnīcas. Dzīvo pavisam citā realitātē un runā pavisam citā valodā. Sievietes zivis - jaukas pūkainas radības, kuras lidinās pāris metrus virs zemes un ķer taurentiņus... Vīrieši zivis - diemžēl tādi paši un tā ir katastrofa - plāni un sapņi kā vezums, kaut kādas teorijas un idejas pilna galva - tikai tas viss nekad nebūs realizējams, jo nu nav tā vīrišķīgā kodola... (t)

Lauvas - spēcīgas spilgtas personas, bet man vnk nepatīk kaut kas šajā zīmē ļoti.

Jaunavas - pirmās sarakstā kā potenciālie maniaki slepkavas. Ej, nu saproti, kas jaunavas galvā darās. Interesanta un ļoti noslēpumaina zīme, bet ar smagu raksturu.

Svari un dvīņi - lieku kopā, jo līdzīgi. Nekas nav tā kā izskatās no malas. Sarežģīti un dažādi. Ārēji skaļi, bet iekšēji var būt pavisam citās domās un emocijās. Kopumā - pozitīvi un enerģiski, ar neizsmeļošām darbaspējām un dzīves enerģiju. Ja būtu tāda statistika, tad esmu pārliecināta, ka šajā zīmē dzimušie visretāk izdara pašnāvību.

Strēlnieki - konkrēti un spītīgi. Taisnīguma sargi, bet pieķeras ar visu sirdi un dvēseli uz mūžu. Reti kad maina savas domas.

Vēlreiz atvainojos par ne pārāk glaimojošu aprakstu! Subjektīvs viedoklis.
05.04.2016 15:01 |

10 gadi
Reitings 1755
Neons- dvīņiem ir tāāāāāāāāāāāda verbālā caureja :D
draugs spēj runāt kaut visu diennakti un pat viņam neinteresē, ka neklausos :D
05.04.2016 15:04 |

Reitings 11996
Diamonda*, zinu, zinu! Esmu precējusies ar dvīni... :D
05.04.2016 15:07 |

10 gadi
Reitings 1755
Neons- tad mēs vienādas :D ūdensvīrs + dvīnis.
tikai mēs neesam precējušies..
05.04.2016 15:08 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Labāk skaties, kā pati jūties tajās attiecībās, nevis horoskopu saderības/nesaderības. Nevajag iespaidoties no kaut kādiem horoskopiem. Nu, ir interesanti palasīt, kad ir garlaicīgi, bet nu neticu tam visam. Pati esmu lauva.
05.04.2016 15:08 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man horoskopi bieži vien asociējas ar situācijām: oij, kāds nepatīkams cilvēks! Kas viņš ir pēc horoskopa? .........!!! nu jā, tie jau tie stūrgalvīgie(vai citas zīmes raksturīgā īpatnība) :D :D :D
05.04.2016 15:12 |

Reitings 17203
Es tik gribētu lai spētu saprast šo te apli :D Tik daudz teksti un zīmes, bet sajēga man nekāda :D

05.04.2016 15:20 |

Reitings 11996
cormeum, bet tā jau arī ir tā saderība un nesaderība ar zīmēm! Tieši tā jau arī sanāk (vismaz man) - ja cilvēks ir nepatīkams, tad viņš noteikti būs kādā no zīmēm ar kuru man nav pa ceļam. Svarīgsjau ir arī dzimums un komunikācijas mērķis - flirts, draudzība, darba attiecības u.tml. Tas jau arī daudz ko nosaka. Kur nesanāktu dzīvesbiedrs, tur sanāktu kolēģis vai priekšnieks. Nav jau viss balts un melns, bet es tomēr saskatu šīs paralēles un horoskopa zīme man palīdz nedaudz vairāk izprast cilvēka vadlīnijas.
05.04.2016 15:25 |

Reitings 11996
MJ, to visu var apgūt - internetā ir ļoti daudz krievu valodā un angļu valodā paskaidrojumi par šīm tabulām. Vīrs jau bija tuvu izpratnei (vienas nakts laikā), ja vien rīts nepienāktu tik drīz un, ja vien nebūtu vēl 100 un 1 interesanta nodarbe... :-P
05.04.2016 15:30 |

Reitings 17203
Neons Jau skatos info Angļu valodā, bet tur tad vairāk laiku vajag lai izprastu :D Gribās gan zināt tā vienkārši paskaidrojot kasu un kā, savādāk pats ko vel nepareizi var saprast.
05.04.2016 15:32 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Neons
forši uzrakstīts, daudz kam var piekrist :)
tik ko darīt man, kam trīs galvenās planētas ir - lauva, vēzis un dvīņi. Visi pavisam atšķirīgi un katrs ietekmē. Beigās kiš miš,ne :)
05.04.2016 15:51 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Miss Joker
kapēc Tu mēģini saprast karti?! Lasi aprakstošos rakstus :D
05.04.2016 15:53 |

Reitings 11996
Astroloģiskā karte mani arī interesē - tomēr daudz precīzāk noraksturo konkrētu personu, jo paši par sevi horoskopi tikai iezīmē galvenās un būtiskākās atšķirības, bet pastāv ļoti daudz nianšu. Vispār sevi pētīt un izzināt ir ļoti vērtīgi! Daudz interesanta var atklāt, citreiz tas pat sniedz atbildes, kāpēc mum dzīvē iet tā kā iet - jo vnk mūs "velk" izdarīt konkrētas izvēles. Lai nu kā - horoskopus neuzskatu par maģiju vai kaut ko mistisku. Manuprāt, pavisam loģiska "zinātne", jo dabas spīdekļi un kosmoss mūs visus ietekmē un veido, gribam mēs to vai nē, ticam tam vai nē.
05.04.2016 16:00 |

Reitings 17203
kapēc Tu mēģini saprast karti?! Lasi aprakstošos rakstus

Lasīt jau palasu, bet tā pat ir niances par kurām gribās zināt vairāk un kurā brīdī kas ir svarīgāk un kas nē.

Lai nu kā, galu galā numeroloģija man patika viss labāk, tur tad ja iegūst personisku aprakstu un izpēti, tad ir baigi interesanti :)
05.04.2016 16:06 |

Reitings 11996
MJ, a mani nummeroloģija kaut kā nepaķēra... Kaut kā tie cipari tādi nedzīvi šķiet un neteiktu, ka baigi precīzi saskanētu. Horoskopa zīmju tēli vairāk iztēli raisoši. Vismaz manā skatījumā.
05.04.2016 16:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)