Ir izveidojies priekštats arī par citām zīmēm (protams, no manas zīmes skatījuma):
Vēži - ļoti jūtīgi un emocionāli, diemžēl visai gļēvi. Diezgan sīkumaini. Lielākā vēžu "problēma" - spēja apvainoties uz jebkuru un jebkurā brīdī līdz sirds dziļumiem + tā vietā, lai atklāti izietu uz sarunu, ielien savā "čaulā" un klusi "apbižojas". Un, kad netiek pareizi saprasts, mēdz atriebties, sastrādājot sīkas riebeklības. Patīk teatralitāte, laikam tāpēc tās emocijas mēdz būt skaļas un izspēlētas itkā "uz skatuves".
Atvainojos, ja kādu aizvainoju - tāds ir mans novērojums no manas horoskopu zīmes skatījuma. Nebūt ne objektīvi!
Skorpioni - ātri un dzēlīgi. Mēdz indēt ne tikai citus, bet arī sevi un samērā bieži.
Vērši, auni, mežāži - stūrgalvīgi, mērķtiecīgi, bet nav apveltīti ar pārlieku emocionalitāti. Diezgan vienkārši cilvēki savā būtībā, tikai tā spītība ir nenormāli kaitinoša un bieži vien traucējoša iezīme...
Zivis - vnk wtf!!!! Es teiktu, ka tie ir izbēgušie pacienti no psihiatriskās slimnīcas. Dzīvo pavisam citā realitātē un runā pavisam citā valodā. Sievietes zivis - jaukas pūkainas radības, kuras lidinās pāris metrus virs zemes un ķer taurentiņus... Vīrieši zivis - diemžēl tādi paši un tā ir katastrofa - plāni un sapņi kā vezums, kaut kādas teorijas un idejas pilna galva - tikai tas viss nekad nebūs realizējams, jo nu nav tā vīrišķīgā kodola... (t)
Lauvas - spēcīgas spilgtas personas, bet man vnk nepatīk kaut kas šajā zīmē ļoti.
Jaunavas - pirmās sarakstā kā potenciālie maniaki slepkavas. Ej, nu saproti, kas jaunavas galvā darās. Interesanta un ļoti noslēpumaina zīme, bet ar smagu raksturu.
Svari un dvīņi - lieku kopā, jo līdzīgi. Nekas nav tā kā izskatās no malas. Sarežģīti un dažādi. Ārēji skaļi, bet iekšēji var būt pavisam citās domās un emocijās. Kopumā - pozitīvi un enerģiski, ar neizsmeļošām darbaspējām un dzīves enerģiju. Ja būtu tāda statistika, tad esmu pārliecināta, ka šajā zīmē dzimušie visretāk izdara pašnāvību.
Strēlnieki - konkrēti un spītīgi. Taisnīguma sargi, bet pieķeras ar visu sirdi un dvēseli uz mūžu. Reti kad maina savas domas.
Vēlreiz atvainojos par ne pārāk glaimojošu aprakstu! Subjektīvs viedoklis.