Kādreiz pati visu darīju,bet tagad jau kādu laiciņu reizi mēnesī eju pie meistares uz gelish pa 10eur. Nagi ir kļuvuši trauslāki...būs kādu laiciņu jāpārtrauc visa tā iešana. :)
Manikīrs ar gēla laku ik pēc 3 nedēļām. Visu laiku bija 10 eur, bet materiāli kļuvuši dārgāki, tāpēc tagad 12 eur.
es gan teiktu, ka materiáli tieshi pretéji, kljúst létáki un pieejamáki, pat plashi pazístamie brendi. nemaz nerunájot par dekoriem, un visádiem niekiem, kas centus maksá. tápéc visdrízák, vnk meistarei ir pietiekami pieredzes, lai celtu cenu par pakalpojumu, jo pietiekami klientu
es esmu sliņķe vulgaris, tāpēc man jau kādus 8 gadus ir nagi ar gēla pārklājumu - ērti, smuki, nav jāķēpājas pašai :D 80% gadījumu klasiski sarkani ar dažiem laškrāsas izņēmumiem vasarā un betona pelēkiem ziemā. Pie savas meistares jau eju kādus 5 gadus, maksāju 20 eur, kas ir baigi maz attiecībā pret fantastisko kvalitāti.
Patīk biežas un karstas dušas, laikam tādēļ lakas nenoturas pat dienu. Pārējos variantus negribas izmantot bojājumu dēļ. Tādēļ staigāju dabīgajā variantā.