Nu, šajā aspektā piekrītu Rīdziniecei.
Man ir tikai viena draudzene, kuru var saukt par īsto un labāko, jo vajadzības gadījumā varu stāstīt visu, ne tikai vispārīgi. Zinu, ka nenodos, nenosodīs, uzklausīs un palīdzēs, bet tikpat labi var pateikt, ka rīkojos aplami, bet..tāpat būs blakus. Man ir tāpat. Es nevaru kuru katru cilvēku saukt par draugu, tas man tomēr ir vairāk nekā vārds.
Ir viena tuva draudzene, ar kuru man ir forši un labi, viņa pieņem mani tādu, kāda esmu. Es tāpat. Bet viņa man ir tuvs cilvēks, principā draudzene, ja ne labāka, tad tuvu tam, ar viņu tiekamies retāk, bet tāpat - vienmēr ir par ko parunāt, un vienmēr būs man viņa mīļā - neskatoties uz ne tik biežām jau tikšanas reizēm un neregulāru kontaktu. Tomēr viņa manā dzīvē ir un tas ir kolosāli!
Ir arī vairākas labas paziņas, forši cilvēki, bet nu vairs nav kategorijā "labākās draudzenes".
Bet piekrītu, ka draudzeņu būšana man ir svarīga pat par spīti tam, ka esmu diezgan liela vienpate.
Es uzskatu, ka draudzība arī jāmāk kopt, jo bieži vien cilvēki domā, ka tā ir vienvirziena kustība - kādam citam vienmēr jāpiedāvā, jāsauc utt. Bieži vien cilvēki paši nemāk draudzēties. Protams, ir arī tādi "draugi", pārstājot rakstīt kuriem pirmam, tie pazūd no Tavas dzīves, jo nemāk uzņemties to iniciatīvu vai Tu viņam neesi tik svarīgs