Pat nezinu ar ko sākt... Man ir draudzene, pirms iepazināmies, katru reizi redzot viņu uz ielas, esi nodomāju- ir gan skaista meitene, dabīgi skaista... ir tādas sievietes, kuras ir skaistas savā vienkāršībā, jo viņām ir tas, ko citas cenšas panākt-dabīgi bruna, pat bez sauļošanās, mati nekrāsoti kastaņbrūni, tumšas uzacis, kas nav jākrāso, garas, garas skropstas- daba tiešām nav skopojusies ar viņas izskatu... ēst vispār var visu pēc kārtas un gribot nevar pieņemties vairāk par 53kg, es pat teiktu, ka drusku par tievu viņa ir... Nu un tad nu tāda meitene staigā kā saulīte un priecē citus... tiešām visu laiku smaida, jautra, laimīga... tas viss tā ievadam...
Tagad par lietu- pēkšni pasliktinājās veselība, kāpa temperatūra, iekšķīgas sāpes vēderā... aizbrauca uz ātriem... sākumā pumpē ar zālēm... šķiet viss ok, būs labi... nav labi :(
Sāka taisīt visādas analīzes- divus mēnešus pa slimnīcām... šodien atnāca biopsijas rezultāti- vēzis! :(
Es raudu... viņa raud... meitenei tikai 23 gadi... nu kā... kā tas var būt..?
Man jautājums- kā man būt? ... Es nesaprotu... nu kā lai palīdz... nav jau vārdu ko pateikt...
Varbūt šeit ir kada ar reālu pieredzi- pozitivu pieredzi... Es gribu viņu uzmundrinat...