Cik svarīgi ir Jums, lai Jūsu vīrietis būtu garāks par Jums un, vai Jums simpatizē vīrieši, kas ir īsāki par Jums ?:-/:-D
Personiski liekas, ka tie mazie ir daudz centīgāki nekā garie :-D:-)
es pat virsuu mazajiem viirietiishiem neskatos, nekaadu romatisku attieciibu vai juutu pret mazajiem man uzplukt nevareetu :) patiik gari, pleciigi viirieshi - noteikti virs 1.90!
Man nekad blakus nav bijis isaks par mani,vareju izveleties lai nebutu. Banali bet nu tas man nav mazsvarigi. Un esmu superiga garuma, perfekta ka sievietei ari vajag, 170, ari mana draudzene ir lidziga perfekta garuma ipasniece 172. (l)
Īsāka auguma vīrieši nav manā gaumē, bet nekādu baigo prasību attiecībā uz vīrieša auguma garumu man nav. Vīrs ir nedaudz garāks un man tas liekas pat ļoti ok.
Nekad netiktos ar īsāka auguma vīrieti. Man ir svarīgi,lai vīrietim blakus jūtos kā aiz akmens sienas un,lai varu uzģērbt augstpapēžu kurpes un justies ērti. Un es tač esmu īsa,kur nu vīrietis īsāks par mani :-D
Agrāk nevarēju iedomāties, bet šobrīd esmu kopā ar īsa auguma vīrieti un tas attiecībās neko neietekmē, jo galvenais taču ir raksturs, attieksme un saprašanās.
galvenais taču ir raksturs, attieksme un saprašanās.
protams un izskats ir mazsvariigs? tev var klaat naakt jebkursh nodzeeries bomzis un tu turpinaasi jauki teerzeet, jo var gadiities, ka shim ir zelta sirds?! bitch please...
Ja vīrietis nav pavisam punduris, tad man nav svarīgi, ja viņš ir nedaudz īsāks par mani. Vīrs ir apmēram vienādā augumā ar mani, varbūt kādus 2 cm garāks un tā nekad nav bijusi problēma.
Jums nekad nav bijis tā ka sākumā pēc izskata cilvēks nesaista bet iepazistot tuvāk un iepatīkoties pēc rakstura, sāk automātiski patikt arī pēc izskata?