Kā arī - vai Tu uzskati, ka krievi, kas šeit dzīvo vairākās paaudzēs, uzskatāmi par tūristiem?
ja tu māki runāt krieviski, bet nerunā, jo tev ir kaut kādi aizspriedumi un savi principi, kur ir loģika
Visur Eiropā, Amerikā ir normāli jaunietim zināt tikai dzimto valodu.
vai Tu uzskati, ka krievi, kas šeit dzīvo vairākās paaudzēs, uzskatāmi par tūristiem?
Vienkārši mana doma bija tāda - ja tu māki runāt krieviski, bet nerunā, jo tev ir kaut kādi aizspriedumi un savi principi, kur ir loģika?
Man ļoti "patīk" šis mīts, ka parasti bļauj tie, kas nezin valodu. Nē, es tieši tāpat teiktu arī tad, ja zinātu. Pieņemsim, ka pēc vienas paaudzes arābu valoda būs krievu valodas statusā. Man, iespējams, nekādu problēmu nebūtu to apgūt, jo man nav iebildumu pret to, kā tā skan, tiešām. Taču arī tad, ja to prastu, es neuzskatītu par normu, ka tagad visiem, kas grib par pārdevējiem Latvijā strādāt, būtu jāprot arābu valoda.
tu esi dura, kas nesaprot, ka kompānijai ir svarīgi apkalpot klientu, citādi kompānijai nebūs naudas ja klients tikai arābu valodu saprot, tad arābu valodas nepratējs darbā netiks ņemts. ir liela atšķirība starp ideālo pasauli kādu tu to esi izfantazējusi, kur visi runā tavā valodā un piekrīt visam ko tu saki, un realitāti
Kas tad nu, atkal eseju nevari skolai pabeigt, tāpēc cosmo nāc meitenes apbižot? Varbūt pasaki, kas par tēmu, palīdzēsim puikam md izpildīt.