Jautājumi

Reitings 208
Reģ: 28.12.2015
Man ir daži jautājumi priekš skaistuma! Ļoti svarīgi jautājumi, jo neesmu tik zinoša.

*Pie kura speciālista ir jāiet, lai uzlabotu sejas ādu un noteiktu kopšanu sejai?
*Pie kura speciālista var noņemt dzimumzīmes (man tādu ir daudz , pa visu ķermeni tāpēc ļoti vajag):-/
*Pie kura speciālista ir jāiet , lai izveidotu atbilstoši sejas formai uzacis un pie reizes noteiktu arī skaidri un gaiši sejas formu?
*Vai ir tāda matu krāsa pelēkbrūna? Un vai frizierim diez uz vietas tāda ir?
*Kādas ir iespējas lūpu palielināšanā? (Man ir ļoti mazas priekš manas lielās galvas izskatās diez gan muļķīgi viņas) :-D
28.03.2016 16:35 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
ar to lāzeru arī ir vajadzīga 'vecāku atļauja'? Un ja jā tad kur lai to dabū?

no vecaakiem :D

tev saakumaa jaaiet pie gimenes aarsta. taads tak tev ir? pastaasti savu saapi un tev uzrakstiis nosuutijumu. Tad ar nosuutijumu dodies pie dermatologa,kurs tevi veelreiz paarbaudiis un pateiks ko var izdariit un ko nevar.
28.03.2016 17:29 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Euremmela, pēc visām Tavām n-tajām diskusijām par izskatu, liekas, ka Tu traki pārdzīvo par savu izskatu, nu neticu, ka viss ir tā, kā pati uzskati. :-/ Pagaidi - Tu vēl ļoti vari mainīties izskatā, un vēlāk nožēlot lietas, ko esi darījusi šādā vecumā. Nevajag sevi salīdzināt ar citiem. Man arī tajos gados bieži vien likās, ka tas un tas nav labi, bet viss ir mainījies :-)
28.03.2016 17:31 |

Reitings 229
Reģ: 10.02.2014
Ja gribi labāko: http://kosmetologija.lv/

Andzena ir izcila speciāliste, gan sejai, gan lūpām, gan ķermenim. Nav lēts prieks, bet ir vērts maksāt.
28.03.2016 17:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)