Ko rīt celsiet galdā? Man nav idejas, vienīgais otrai pusītei ļoti garšo vaniļas mērce, bet negaršo ar želatīnu apstrādāti krēmi. :-D Varbūt kāds var ieteikt alternatīvu?
Sakarā ar labā laika prognozēm bija doma atklāt grillsezonu. Sākumā domāju šašliku, bet uzvarēja ideja par burgeriem. Lai tas viss pasākums veselīgāks, iegādājos arī dažādus dīgstus un kreses, ko likt iekšā burgeros.
Krēmu bez želatīna var sataisīt, ja putukrējumam liek klāt biezpienu, to, kurš ir viendabīga masa, ne graudains, un putukrējuma stabilizētāju. Es lieku uz 1 saldā krējuma paciņas 2 paciņas biezpienu. Galvenais, ka nesanāk tik trekns kā tīrs krējums.
Gatavosim liellopu gaļas buljonu ar smalki grieztiem dārzeņiem un smalkajām nūdelēm, liellopu gaļas cepeti ar mājās gatavotām kartupeļu kroketēm, zaļajiem salātiem. Desertā būs burkānkūka ar lazdu riekstiem, krēmsieru un mājās gatavotu karameļu mērci :)
apakšējā bildē ir raw carrot cake , visām pamatā ir viena recepte ....
ja tev ļoti gribas uztaisīt es varu pameklēt recepti , kas 100% būs garšīga un sanāks ;-)